Ralikrossz: gerinccsigolya-törést szenvedett a volt F1-es pilóta

A Formula–1-es Toro Rosso istálló korábbi versenyzője, Scott Speed jelenleg az Egyesült Államok ralikrosszbajnokságában szerepel, és az elmúlt hétvégén a Utah államban rendezett Nitro World Gamesen egy ugratás után súlyos sérülést szenvedett: a kemény landolás következtében eltört egy gerinccsigolyája, és további három elrepedt.

IndyCar: lábra állt a fél éve balesetet szenvedő Wickens

Fél évvel horrorisztikus IndyCar-balesete után talpra ált a kanadai Robert Wickens, akinek célja, hogy a szeptemberi lakodalmán megtáncoltassa a menyasszonyát.

IndyCar: kerekesszékes pilótájával mutatta be idei autóját csapata

Bemutatta idei, 2019-es versenyautóját a tengerentúli IndyCarban szereplő Schmidt Peterson Motorsport, amely a Denverben rendezett prezentációra meghívta kanadai pilótáját, Robert Wickenst is, aki még tavaly augusztusban a Pocono Racewayen szenvedett balesetet, ami után – többek között – gerincsérülésekkel műtötték, és jelenleg is tart a regenerációja, újratanul járni. 

F1: az IndyCarban folytatja a Sauber pilótája

Marcus Ericsson jövőre elhagyja a Formula–1 mezőnyét és az IndyCarban szerepel majd. A svéd pilóta az idei Pocono Racewayen rendezett IndyCar-futamon súlyos balesetet szenvedő Robert Wickens csapatánál folytatja a pályafutását.

F1: Ocont és Vandoornét is az IndyCarba csábítják

Jelenleg az F1-ben versenyző pilótával pótolná 2019-ben az augusztusi versenybalesetben súlyos sérüléseket szenvedő Robert Wickenst a Dale Coyne-istálló az IndyCarban.

IndyCar: horrorisztikus Wickens sérüléseinek listája

Három héttel ezelőtt szenvedett elképesztő balesetet az IndyCar versenysorozatában az év újoncának választott Robert Wickens a Pocono Raceway versenypályán rendezett 200 körös futam elején. Az immár önállóan lélegző és beszélő kanadai pilótát hamarosan újabb rehabilitációs intézetbe szállíthatják. Hosszú folyamat lesz a felépülése, ami a most nyilvánosságra hozott sérülései listáját és a baleset felvételét elnézve, maximálisan érthető.

IndyCar: örömteli hír az egy hete nagyot bukó kanadairól

Egy héttel súlyos balesetét követően örömteli fejleményről számoltak be az orvosok Robert Wickens IndyCar-versenyző állapotáról.

Autósport: megműtötték a hatalmas balesetet szenvedő IndyCar-pilótát

Egy nappal azután, hogy óriási balesetet szenvedett Robert Wickens az IndyCar poconói versenyén, gerincműtéten esett át, ám ezzel közel sem értek véget a kanadai versenyzőre váró operációk és beavatkozások.

IndyCar: súlyos sérülést szenvedett a horrorbukás után az idei év csodaújonca

Magyar idő szerint vasárnap este rendezték a Pocono Raceway versenypályán az Indycar bajnokságának idei 14. versenyét, amelyen a volt F1-es pilóta, Alexander Rossi nyert, ám a futam Robert Wickens horrorisztikus bukásáról marad emlékezetes.