Hollandia: nagy feladatot kapott az egykori Fradi-edző

Ricardo Moniz megpróbálja a lehetetlent, és igyekszik bent tartani a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában az Excelsiort.

Szlovákia: Moniz a korrupció miatt távozott Trencsénből

Nem bírta tovább elviselni a szlovák bajnokságban uralkodó korrupciót Ricardo Moniz, az FTC korábbi, az AS Trencín jelenlegi edzője, és miután a hétvégén a rózsahegyi rendőrök úgy bántak vele, mint egy bűnözővel, lemondott posztjáról.

Szlovákia: öt bajnoki zakó után felállt a kispadról a volt Fradi-edző

Nyári vezetőedzői kinevezése után majdnem öt hónappal elköszönt a szlovák élvonalban szereplő AS Trencíntól a korábban a Ferencvárost is edző Ricardo Moniz. A szlovákiai klub honlapja szerint az 54 éves, holland szakember maga kérte szerződése felbontását.

Edzősors: Ricardo Moniz a Trencsén vezetőedzője lett

A korábban a Ferencváros labdarúgócsapatát is irányító Ricardo Monizt nevezték ki az AS Trencín vezetőedzőjévé.

Edzősors: három és fél hónap után kirúgták Monizt

A korábban a Ferencváros labdarúgócsapatát is irányító Ricardo Moniz mindössze három és fél hónapig volt a Randers vezetőedzője, pénteken menesztették a dán klubtól.

Edzősors: váratlan helyen tűnt fel a Fradi korábbi trénere

A dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Randers a Ferencváros korábbi vezetőedzőjét, Ricardo Monizt nevezte ki új trénerének.

A Loki és Tőzsér mélypontja; Moniz óta nem kapott négyet a Fradi

A labdarúgó NB I 32. fordulóját követő, szokásos hét eleji összeállításunkban ezúttal megnéztük, mikor szenvedett legutóbb hasonló vereséget a DVSC és az FTC, a végigvesszük az utolsó forduló lehetséges forgatókönyveit a bajnoki cím, illetve a bennmaradásért folyó csata szempontjából. Visszatekintünk a legutóbbi, 1989-es „bajnoki döntőre”, amit az akkor is listavezető Honvéd megnyert az MTK ellen.

Hollandia: na, ki érkezett próbajátékra Moniz új klubjához?

Leonardo, a Ferencváros korábbi csatára a holland FC Eindhovennél szerepel próbajátékon. Ha megfelel, ez lesz az ötödik klub, amelynél együtt dolgozik Ricardo Monizzal.

Hollandia: megvan Ricardo Moniz új csapata!

A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a feljutásért küzdő FC Eindhoven a korábban a Ferencvárost is irányító Ricardo Monizt nevezte ki vezetőedzőjének.

Anglia: eddig tartott, a Notts menesztette Ricardo Monizt

Az angol negyedosztály 15. helyén álló Notts County menesztette Ricardo Monizt és stábját. A Ferencváros korábbi vezetőedzője tavasszal vette át a csapat irányítását, de nem tudta a harmadosztályban tartani a klubot, és jelen állás szerint a visszajutás sem fog sikerülni.

Anglia: a két exfradista egymás tenyerébe csapott

Stanley Aborah, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County játékosa szerződést hosszabbított a klubbal.

FA-kupa: MU-legendák előtt balhézott az exfradista a szurkolókkal

Julian Jenner, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County középpályása összebalhézott a szurkolókkal a Salford City elleni összecsapáson az FA-kupában, a drukkerek azonban nem hagyták magukat… A lelátón ráadásul illusztris vendégek foglaltak helyet.

Notts County: Moniz szerint a bírók vele ellentétben arrogánsak

Ricardo Moniz, az angol negyedosztályú Notts County menedzsere a kedd esti Ligakupa-búcsú után arrogánsnak nevezte az Aston Villa elleni meccsüket vezető játékvezetői stábot.

Játékossors: megvan Leonardo új klubja – nem Monizéké lett

Leonardo, a Ferencváros korábbi támadója az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle Jetsnél folytatja pályafutását.

Anglia: Moniz olyan csatárt akar, amilyen Bajner volt

A nyári nagy bevásárlás ellenére hiányérzete van Ricardo Moniznak, az angol negyedosztályú Notts County holland menedzserének, aki olyan csatárt szeretne a csapatába, mint az előző idény végén távozó Bajner Bálint.

Anglia: újabb exfradista Moniz keretében, ő a 14. szerzemény

Újabb korábbi ferencvárosi játékos szerződött az angol negyedosztályú Notts Countyhoz, amelynél Ricardo Moniz, az FTC korábbi vezetőedzője összegyűjti szerződés nélkül tengődő korábbi munkatársait: Julian Jenner után Stanley Aborah is aláírt a Nottsnál.

Anglia: a Fradi korábbi szélsője a Nottsban folytatja – hivatalos

A Ferencváros korábbi szélsője, Julian Jenner az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Notts Countyban folytatja a pályafutását. A 32 éves holland szélső egyéves szerződést kötött Ricardo Moniz csapatával.

Anglia: Moniz Jenner mellett egy másik exfradistát is vinne

Mint azt jeleztük, a Ferencváros korábbi mestere, Ricardo Moniz az angol negyedosztály rajtjára készülő Notts Countyhoz hívja Julian Jennert, de nem ő az egyetlen volt fradista, akit a holland szakember csábít.

Anglia: Monizék egy évre szerződtetnék Jennert – sajtóhír

A nottinghampost.com úgy tudja, hogy az angol League Two-ra (a negyedosztályra) készülő Notts County labdarúgócsapata komolyan fontolgatja Julian Jenner szerződtetését, aki egy szezonra írhat alá.