Férfi kézi: Toft Hansen távozik Veszprémből, Portugáliába igazol

René Toft Hansen olimpiai, világ- és Európa-bajnok dán beálló az idény végén távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.

Férfi kézi-vb: szerdán műtik a Veszprém dán beállóját

Szerdán operálják René Toft Hansent, a Telekom Veszprém és az olimpiai bajnok dán válogatott beállóját, aki csütörtökön a német–dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon sérült meg.

Férfi kézi-vb: Davis mérges a dánokra Toft Hansen sérülése miatt

David Davis, az egyiptomi férfi kézilabda-válogatott mellett a Telekom Veszprémet is irányító szakember szerint a társházigazda dánok túl sokat játszatták René Toft Hansent, ezért sérülhetett meg, aminek következtében valószínűleg hosszú időre kénytelen lemondani a szolgálatairól.

Férfi kézi-vb: Sterbiknek újra be kell ugrania; testvére pótolja a veszprémi beállót

Több válogatott is cserélt a középdöntő előtt a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon. A spanyolok két helyen is változtattak, a kapus Rodrigo Corrales helyére behívták Sterbik Árpádot, aki az elmúlt napokban már készenlétben állt, és hamarosan megérkezik Kölnbe. Esti ellenfelünk, Dánia a megsérült René Toft Hansen helyére a testvérét, Henriket nevezte be.

Férfi kézi-vb: a Veszprém dán beállójának véget ért a torna

A társházigazda dán férfi kézilabda-válogatott két játékosa is lemaradhat sérülés miatt a Magyarország elleni szombati meccsről (20.30, tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) a világbajnokság középdöntőjében.

René Toft Hansen: Ha Veszprémből kapsz ajánlatot, arra talán nem is lehet nemet mondani

Csapattársai lesznek a világ legjobbjai közé tartozó veszprémiek, és velük csakis sikeres lehet a Vranjes-csapat – állítja a frissiben igazolt dán olimpiai bajnok, René Toft Hansen.

Férfi kézi: szerződtette a Veszprém az olimpiai bajnok klasszist

A korábbi híreknek megfelelően René Toft Hansen, a német THW Kiel 33 éves olimpiai és Európa-bajnok beállója a nyártól a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

Férfi kézi: olimpiai bajnok beállóval erősíthet a Veszprém – sajtóhír

A dán Tv2 információja szerint a német THW Kiel 33 éves olimpiai- és Európa-bajnok beállója, René Toft Hansen a nyártól a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

Férfi kézi: Jícha visszatérhet a Kielhez, Toft Hansen távozik

Filip Jícha a következő szezontól segédedzőként szolgálhatja újra a Kiel férfi kézilabdacsapatát, amelyet elhagy René Toft Hansen, a dánok olimpiai bajnok beállója.

Férfi kézi: a Kiel egyik legjobbja 2017-ben már nem játszhat?

Nem kizárt, hogy Domagoj Duvnjak, a német rekordbajnok THW Kiel férfi kézilabdacsapatának horvát játékosa térdsérülés miatt ebben a szezonban, sőt akár ebben az évben már nem lép pályára.

Férfi kézi-vb: Nagy László és Toft Hansen is játszik

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében a magyar válogatott az olimpiai bajnok Dániával csap össze (kezdés: 16.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) Albertville-ben. Xavier Sabaté együttese jól ismeri az ellenfelet, amely ellen csakis legjobbját nyújtva lehet esélye a győzelemre. A mieinknél fontos hír, hogy visszakerült a csapatba Nagy László. 

Férfi kézi: a dánok is felháborodtak Toft Hansen színészkedésén – videó

A világbajnokság előtt álló férfi kézilabda-válogatott csütörtök este nagy csatában 24–21-re kikapott Dániától a Bygma-kupa felkészülési tornán. A mérkőzésen azonnali piros lappal kiállították Bánhidi Bencét – mint a felvételekből kiderült, jogtalanul.

Kézi: újabb súlyos sérülés a Kielnél; kieső francia átlövő

Súlyos térdsérülést szenvedett René Toft Hansen, a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának dán válogatott beállója.

Férfi kézi BL: „Zeitz biztosan elárult néhány titkot a Veszprémnek”

Az MKB-MVM Veszprém a Kiellel csap össze szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében. Az idény legjobb védekező játékosának választott René Toft Hansen a Veszprémről, saját csapatáról és a tavaly Kielből a bakonyi együttesbe szerződött Christian Zeitzről beszélt az NSO Tv-nek.

Férfi kézi BL: a Kiel beállóját alaposan kidekorálták - képek

Mint szombaton megírtuk, a Kiel drámai körülmények között 34–33-ra nyert a Wisla Plock otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában. René Toft Hansent néhány napig a meccsen elszenvedett fejsérülései is emlékeztetik majd a nem mindennapi csatára. A német csapat dán beállója az interneten megosztotta a küzdelem nyomait.