NB I: a Puskás Akadémia végleg megszerezte a Vidi játékosát – hivatalos

A Mol Vidi FC (július 1-től Mol Fehérvár FC) és a Puskás Akadémia is bejelentette a hivatalos oldalán, hogy Sós Bence az utóbbinál folytatja a pályafutását.

Vidi: a Sepsitől érkezett román korosztályos válogatott védő – hivatalos

Korosztályos válogatott védővel erősített a Mol Vidi FC (július elsejétől: Mol Fehérvár FC) labdarúgócsapata, amely a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Rus Adriánt, aki a román U21-es nemzeti együttes tagjaként jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel.

Puskás Akadémia: 18 éves tehetséget igazoltak – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján jelentette be Huszti András szerződtetését.

PAFC: BL-csapatban folytatja az albán szélső

A moldovai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Sheriff Tiraspol hivatalos oldalán jelentette be Liridon Latifi szerződtetését, aki csaknem két évet töltött el a Puskás Akadémiánál 2017 és 2019 között.

Puskás Akadémia: Real Madrid-focitábor Felcsúton

Keddtől csütörtökig a Puskás Akadémián rendezik meg a Real Madrid alapítványának nemzetközi focitáborát, a társadalmi felelősségvállalásról szóló Copa Almát – írja a felcsútiak hivatalos honlapja.

NB II: három játékost kapott kölcsön a Csákvár a PAFC-tól

Kocsis Bence, Mim Gergely és Sipos Zoltán a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárhoz kerül kölcsönbe – számolt be róla a klub honlapja.

PAFC: „Romániában nincsenek ilyen körülmények, mint Felcsúton”

Két új játékos csatlakozott eddig a Puskás Akadémia labdarúgócsapata NB I-es keretéhez. A székelyföldi Fülöp Lóránd a román bajnokságban hetedik helyen végző FC Botosanitól, míg a cseh David Vanecek a skót Hearts együttesétől érkezett Felcsútra. A körülmények mindkettejüket lenyűgözték. 

Puskás Akadémia: Vanczákot volt svájci klubja köszöntötte

Betöltötte 36. életévét Vanczák Vilmos, akit korábbi klubja, a svájci élvonalbeli Sion köszöntött születésnapján. A jelenleg a Puskás Akadémia szakmai stábjában dolgozó Vanczák kilenc idényt húzott le a Sionnál, 296 mérkőzésen lépett pályára, 41 gólt szerzett, és három kupagyőzelmet ünnepelhetett.

NB I: a Puskás Akadémia új edzője a saját nevelésű játékosokra is építene

Június 17-én elkezdte a felkészülést a Puskás Akadémia labdarúgócsapata, amely Hornyák Zsolt személyében új vezetőedzővel vág neki a következő idénynek. A szakember az NSO Tv-nek beszélt az eddigi benyomásairól, a terveiről, valamint a két új igazolásról is. 

NB I: „A Puskás Akadémia káprázatos hely” – aláírt a cseh

Már beszámoltunk róla, hogy a korábbi cseh utánpótlás-válogatott David Vanecek a Puskás Akadémiában folytatja a pályafutását – szerdán a felcsúti labdarúgóklub hivatalosan is bejelentette: a középcsatár két évre aláírt.

Puskás Akadémia: erdélyi középpályás érkezett – hivatalos

Kedden bemutatta új játékosát a Puskás Akadémia FC: az FC Botosani házi gólkirályát, a 21 éves Fülöp Lórándot, akinek rövid bemutatkozó videója szerint a célja az, hogy góljaival, gólpasszaival segítse új csapatát a minél eredményesebb szerepléshez.

PAFC: megjött a cseh csatár, megkezdődött a felkészülés

Az első ötbe vágyó Hornyák Zsolt irányításával megkezdte a felkészülést az NB I 2019–2020-as idényére a Puskás Akadémia labdarúgócsapata, s közben a 193 centiméter magas cseh támadóval, David Vanecekkel bővült a keret.

NB I: cseh csatárral erősíthet a Puskás Akadémia – sajtóhír

Skót lapértesülés szerint a Puskás Akadémia szerződtetheti David Vaneceket, a Hearts cseh labdarúgóját.

Puskás–Suzuki-kupa: Brazília legjobb klubcsapatától kaptunk ki – Szélesi Zoltán

A Puskás–Suzuki-kupa U17-es labdarúgó-torna döntőjében a házigazda Puskás Akadémia a brazil Flamengóval küzdött meg a trófeáért, amelyet a dél-amerikaiak emelhettek a magasba, miután 4–2-re megnyerték a döntőt. A mérkőzés után a hazaiak edzője, Szélesi Zoltán értékelt az NSO Tv-nek. 

Puskás–Suzuki-kupa: a Flamengo nyerte a hatgólos döntőt

A brazil Flamengo fordulatos mérkőzésen 4–2-re legyőzte a házigazda Puskás Akadémiát a 12. Puskás–Suzuki-kupa döntőjében. A felcsúti együttes a hatodik fináléjában a hatodik vereségét szenvedte el.

Átok ül a Puskás Akadémián, a Flamengo nyerte a Puskás–Suzuki-kupát

A brazil Flamengo fordulatos mérkőzésen 4–2-re legyőzte a házigazda Puskás Akadémiát a 12. Puskás–Suzuki-kupa döntőjében. A felcsúti együttes a hatodik fináléjában a hatodik vereségét szenvedte el.

Puskás Akadémia: A nevelés és az egyéni képzés a legfontosabb – Petry

Petry Zsolt, a Hertha BSC kapusedzője a Puskás Akadémia hivatalos honlapjának adott interjúban hasonlította össze a berlini és a felcsúti utánpótlás-nevelést.