Tour: változatlanul három kapitánnyal készül a Jumbo

Az országúti kerékpársport koronavírus-járvány miatt megváltozott versenynaptára ellenére a Jumbo-Visma mindhárom élversenyzője, a szlovén Primoz Roglic, valamint a holland Tom Dumoulin és Steven Kruijswijk is rajthoz áll a Tour de France-on.

Tour de France: Roglic, Dumoulin és Kruijswijk is ott lesz a rajtnál

A Jumbo-Visma mindhárom élversenyzője, azaz a szlovén Primoz Roglic, illetve az egyaránt holland Tom Dumoulin és Steven Kruijswijk is rajthoz áll a jövő évi Francia kerékpáros-körversenyen.

Vuelta: Roglic a szlovénok első háromhetes diadalát aratta

Primoz Roglic nyerte meg a Vuelta a Espana spanyol országúti körversenyt, ezzel első szlovén kerékpárosként diadalmaskodott háromhetes viadalon.

Vuelta: Roglic az utolsó nehéz feladatot is megoldotta

A szlovén Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 20., utolsó előtti szakaszát, amelyen honfitársa, Primoz Roglic megőrizte első helyét az összetettben.

Vuelta: Roglic bukásba keveredett, Valverde csökkentette a hátrányát

Rémi Cavagna nyerte pénteken a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 19. szakaszát, amelyen Primoz Roglic megőrizte első helyét az összetettben.

Vuelta: Roglic növelte előnyét, ismét Valverde a második

Sergio Higuita nyerte meg csütörtökön a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 18. szakaszát, amelyen a szlovén Primoz Roglic növelte előnyét az összetettben.

Vuelta: Gilbert nyerte a rohanást, Quintana feljött másodiknak

Philippe Gilbert szerdai sikerével az idei második szakaszgyőzelmét ünnepelte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyen, míg az összetettben változatlanul a szlovén Primoz Roglic áll az élen, Nairo Quintana pedig feljött a második helyre.

Vuelta: Fuglsang nyert hétfőn, összetettben nőtt Roglic előnye

A dán Jakob Fuglsang nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 16. szakaszát hétfőn, míg az összetettben éllovas szlovén Primoz Roglic növelte előnyét közvetlen riválisával szemben.

Vuelta: Sam Bennett másodszor nyert szakaszt

Az ír Sam Bennett nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 14. szakaszát szombaton, összetettben az éllovas szlovén Primoz Roglic előnye nem változott.

Vuelta: szlovén szakaszsiker, a másik szlovén növelte előnyét

A szlovén Tadej Pogacar nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 13. szakaszát pénteken, míg összetettben éllovas honfitársa, Primoz Roglic rajta kívül minden riválisával szemben növelni tudta előnyét.

Vuelta: 100 kilométert vártak a szökésre, Gilbert-é a 12. etap

Philippe Gilbert nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 12. szakaszát csütörtökön, összetettben a szlovén Primoz Roglic megőrizte első helyét.

Vuelta: Roglic az időfutam győzelmével az élre állt

Primoz Roglic nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny tizedik szakaszát kedden, ezzel az összetett élére állt.

Tour de France: nem indul a bomba formában lévő Roglic

Nem indul az idei Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen Primoz Roglic, az előző évi viadal negyedik helyezettje.

Giro d'Italia: Ilnur Zakarin nyerte az első hegyi befutót

Az orosz Ilnur Zakarin nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny pénteki hegyi szakaszát. A szlovén Jan Polanc annak ellenére őrizte meg összetettbeli első helyét, hogy csak 15. lett 4 perc 39 másodperces hátránnyal.

Giro: Roglic a második egyéni időfutamot is megnyerte

Az első után a második egyéni időfutamon is agyonverte a mezőnyt Primoz Roglic, Vincenzo Nibalinak egy, a csalódást keltő teljesítményt nyújtó Simon Yatesnek több mint három percet adott a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny vasárnapi, kilencedik szakaszán.

Giro: Ackermann újabb szakaszt nyert, Roglic vezet összetettben

A szakadó esőben rendezett 140 kilométeres szakaszon mezőnybefutó után Pascal Ackermann győzött, a rózsaszín trikót megőrizte az összetettben élen álló Primoz Roglic. A két évvel ezelőtti győztes, Tom Dumoulin ugyan elindult keddig bukása után, de hamar feladta a küzdelmet.

Giro d'Italia: ecuadori szakaszsiker, Terence Hill is tekert

Az ecuadori Richard Carapaz nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát, míg összetettben változatlanul a szlovén Primoz Roglic áll az élen.

Giro d'Italia: az olasz bajnok ért elsőként célba, hiába

Fernando Gaviria győzött a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny harmadik szakaszán hétfőn, míg összetettben továbbra is a szlovén Primoz Roglic áll az élen.

Giro: Ackermanné a szakasz, Roglicon maradt a rózsaszín

Pazar debütálás: német győzelem született az Olasz körverseny esős második etapján, miután a sprinthajrát behúzó Pascal Ackermann első Giróján megszerezte első szakaszsikerét.

Giro: a szuperszonikus szlovén szakaszsikerével indult

Jött, látott és végigszáguldott a Giro d’Italia nyitó szakaszán Primoz Roglic, aki űridővel nyerte meg az időfutamot, máris 20 másodpercet adott legnagyobb riválisainak.