U17-es vb: Kudarc? Tisztes helytállás? Realitás? – elemzés

Fáradt testek, rossz döntések: hiába küzdött a korosztályos válogatott, a kimerültségből fakadó egyéni hibák megpecsételték a sorsát a csoportküzdelmekben.

U17-es vb: Három gólt rúgattunk az ellenféllel – Preisinger

Az Ecuadortól elszenvedett 3–2-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatott búcsúzott az U17-es világbajnokságtól, így érthető, ha Preisinger Sándor is az elszalasztott lehetőség miatt bosszankodott.

U17-es vb: „A harmadik meccsen kell bizonyítanunk!”

Mint beszámoltunk róla, kétgólos előnyről játszott döntetlent Ausztráliával a korosztályos magyar válogatott az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, így az utolsó csoportmeccsen győznie kell Ecuador ellen a továbbjutáshoz. Preisinger Sándor együttese az első játékrészben Baráth Péter és Zuigeber Ákos góljával közel került a három pont megszerzéséhez, ám a fordulás után állandósuló ausztrál nyomás ellen nem volt ellenszer. A mérkőzés másnapján a szövetségi edző, valamint a magyar csapat játékosa, Balogh Botond nyilatkozott az NSO Tv-nek.

U17-es vb: „Nehéz innen felállni, de ha nyerünk, továbbjutunk”

Érhetően csalódott és dühös magyar játékosok sétáltak ki az interjúfolyosóra az Ausztrália elleni 2–2-es döntetlen után. Az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatott a szünetben Baráth Péter és Zuigeber Ákos révén kétgólos előnyben volt, ám a második félidőben öt perc alatt két gólt kapott, így be kellett érnie a döntetlennel.

U17-es vb: kétgólos előnyt tékozolt el a magyar válogatott

A Brazíliában zajló U17-es világbajnokság csoportkörének második fordulójában a magyar válogatott az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám Ausztrália a másodikban öt perc alatt ledolgozta a hátrányt, és a végén maradt a 2–2-es döntetlen. Ez azt jelenti, hogy a B-csoportban a továbbjutásról az utolsó forduló dönt. 

Öt perc alatt elolvadt a kétgólos magyar előny Ausztrália ellen az U17-es vb-n

A Brazíliában zajló U17-es világbajnokság csoportkörének második fordulójában a B-csoportban a magyar válogatott az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám Ausztrália a másodikban öt perc alatt ledolgozta a hátrányt, és a végén maradt a 2–2-es döntetlen. Ez azt jelenti, hogy a továbbjutásról az utolsó forduló dönt.

U17-es vb: „A továbbjutás szempontjából kötelező a győzelem”

A monotónia megtörése miatt vasárnap este rövid időre kimozdult megszokott környezetéből az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatott, a vacsorát Goiania egyik éttermében fogyasztották el a játékosok. A közös program a Nigéria elleni nyitómeccsen elszenvedett vereség után a hangulatnak is jót tett, hétfőtől viszont minden visszatért a megszokott kerékvágásba, a csapat délutáni edzésén már az Ausztrália elleni második csoportmérkőzés volt a középpontban.

U17-es vb: „Sajnos egyéni hibákból kaptuk a gólokat”

Az U17-es világbajnokságon szereplő együttes játékosai alaposan kihajtották magukat a torna nyitó meccsén Nigéria ellen. A 79. percig vezettek is az esélyesebb rivális ellen, ám a hajrát az ellenfél bírta jobban, a három perc alatt szerzett két góllal fordított, majd a sorfalon megpattanó szabadrúgásból tett pontot a meccsre, így Preisinger Sándor együttese 4–2-es vereséggel kezdte a tornát. A mérkőzés másnapján a szövetségi edző, valamint a magyar csapat játékosa, László Dávid nyilatkozott az NSO Tv-nek.

U17-es vb: „Óriási csalódottságot érzek, nagyon bosszant a vereség”

Érthetően szomorú, letört magyar játékosok sétáltak át az interjúfolyosón a Nigéria elleni vesztes U17-es vb-nyitómeccs után. Pedig a találkozó álomszerűen kezdődött, Komáromi György már a harmadik percben vezetést szerzett, a Puskás Akadémia középpályásának gólja ráadásul az első találat volt a tornán.

U17-es vb: kétszer is vezettünk, de kikaptunk a rajton

Vereséggel kezdte az U17-es labdarúgó-világbajnokságot a magyar válogatott: bár a 79. percben még 2–1-re vezetett, Nigéria 4–2-re fordítani tudott.

Az U17-es válogatott kétszer is vezetett, de kikapott a vb-rajton

Vereséggel kezdte az U17-es labdarúgó-világbajnokságot a magyar válogatott: bár a 79. percben még 2–1-re vezetett, Nigéria 4–2-re fordítani tudott.

U17-es vb: Egyáltalán nincs bennünk félelem – Preisinger

Hiába kezdenek az U17-es világbajnokság rekordbajnoka ellen, a korosztályos magyar válogatott szövetségi edzője, Preisinger Sándor előzetesen nem írná alá a döntetlent.

U17-es vb: „Érettebbek lettünk, de a mentalitásunk nem változott”

Szombaton kel útra Brazíliába az U17-es világbajnokságon résztvevő magyar korosztályos labdarúgó-válogatott. A jelentős időeltolódásra készülve már itthon is esti edzéseket vezényel Preisinger Sándor szövetségi edző a csapatnak, melynek két tagjával, a csapatkapitány Posztobányi Patrikkal, illetve Zuigeber Ákossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

U17-es vb: Első lépésként a nyolcaddöntőbe jutás a cél – Preisinger

Első lépésként a továbbjutást célozza meg az U17-es labdarúgó-világbajnokságra készülő magyar válogatott, amely esti edzésekkel hangol a brazíliai tornára.

U17-es vb: Preisinger Sándor kijelölte a végleges magyar keretet

Preisinger Sándor szövetségi edző kijelölte a magyar válogatott végleges keretét a brazíliai korosztályos világbajnokságra – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

U17-es vb: megvan a magyar bő keret a brazíliai tornára!

Preisinger Sándor, az U17-es világbajnokságra készülő magyar válogatott szövetségi edzője kihirdette 23 fős bő keretét. A kapitány a jövő héten adja le a végleges névsort.

U17: Parmában már sokszor edzett a felnőttekkel a magyar védő

Megnyerte utolsó felkészülési mérkőzését az október 26-án kezdődő U17-es világbajnokságra készülő magyar korosztályos válogatott, amely a keddi 4–1 után ezúttal 2–1-re győzte le a horvátokat a drávavásárhelyi összecsapáson. A találkozó után a már Parmában futballozó védővel, Balogh Botonddal, illetve a Tutto Mercato Web által Daniele De Rossihoz hasonlított Posztobányi Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.