KoroNapló: Planéta Szimonetta is ujjongana, ha szeptemberben elkezdődhetne a bajnokság

Ujjongana örömében Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine kézilabdázója, ha szeptember 15-én elkezdődhetne a francia bajnokság.

KoroNapló: Planéta Szimonettát bosszantják Tours autósai

Beindult az élet Franciaországban, az autósok sok bosszúságot okoznak Planéta Szimonettának, a francia Chambray Touraine jobbátlövőjének.

KoroNapló: Más szemmel – Planéta Szimonetta

Planéta Szimonettát, a francia Chambray Touraine kézilabdázóját is beszippantotta a Michael Jordanról szóló sorozat, lenyűgözi, hogy a legenda még most is milyen szenvedéllyel beszél a kosárlabdáról.    

KoroNapló: otthon barnul Planéta Szimonetta

Otthon barnul Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine jobbátlövője, aki a héten többször is kerékpározott, a sütéshez viszont nem kapott ihletet.

KoroNapló: Franciaországban maradok – Planéta Szimonetta

Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine kézilabdacsapatának jobbátlövője a bajnokság befejezése után is Franciaországban marad, és már a távoli jövőre is készülve süteményt süt.

KoroNapló: Csak egy órát lehet kint tölteni, és ellenőrzik is – Planéta Szimonetta

Franciaországban maradt Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine jobbátlövője, aki nem sajnálkozik, hanem próbálja hasznosan eltölteni az időt. Például nagyokat sétál Özillel, a menhelyről hozott kutyával.

Női kézi: A nyilvánosság elől elhallgattam, térdműtéten estem át – Planéta

Térdműtéten is átesett a válogatott átlövő, Planéta Szimonetta, aki sokáig görcsösen próbált felépülni, most viszont már sokkal nyugodtabban készül a visszatérésre.

Női kézilabda: Planéta szinte biztosan nem utazhat a vb-re

Planéta Szimonetta makacs sérülése miatt szinte biztosan nem lehet tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november végén kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, Japánban.

Női kézilabda: Planéta túl a műtéten, nem mondott le a vb-szereplésről

A hét elején Párizsban megműtötték Planéta Szimonettát, a francia Chambray és a magyar női kézilabda-válogatott jobbátlövőjét. Az orvosok féléves kihagyással számolnak, de a 25 éves játékos helyzetét nehezíti, hogy mindkét lábán el kellett végezni a beavatkozást. Planéta már a jövőbe tekint, és nem mondott le arról sem, hogy ott legyen a decemberi, Japánban rendezendő világbajnokságon.  

Női kézi: Rasmussen két keretet hirdetett, távlati cél a vb-selejtező

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női A- és B-válogatott keretét a március 18. és 24. közötti válogatott hétre, amelynek végén a nemzeti csapat Japán válogatottjával mérkőzik meg Siófokon – adta hírül a Magyar Kézilabda-szövetség.

Női kézi: Tehetségben jól állunk, de nem csak ez számít – Rasmussen

Tartalmas interjú jelent meg a hosszabbitas.hu oldalon Kim Rasmussennel, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával, aki munkája mellett a sportág magyarországi helyzetéről is hosszan beszélt.

Női kézi: Planéta nagyon sajnálja, ami Neaguval történt

A női kézilabda-válogatott átlövője, Planéta Szimonetta a közösségi oldalán üzent a románok világklasszisának, Cristina Neagunak, aki szerdán sérült meg, miután ütközött a magyar játékossal.

Női kézi Eb: Teljesen elégedett vagyok, jó úton haladunk – Kovacsics

Kis csalódottságot ugyan láttunk a magyar női kézilabda-válogatott játékosaiban, hogy nem folytathatják Párizsban az Európa-bajnokságot, összességében mégis elégedetten értékelték a számunkra hetedik hellyel véget érő tornát.

Női kézi Eb: Mi volt a legnagyobb különbség? Minden – Rasmussen

Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott nagy különbségű, 38–25-ös vereséget szenvedett a címvédő Norvégiától a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjében. Kim Rasmussen szövetségi kapitány a mérkőzést közvetítő elmondta, a két csapat nem volt egy súlycsoportban ezen a meccsen.

Női kézi Eb: Elég idegesítő, hogy nem tudjuk, mi van velünk – Oftedal

A címvédő Norvégia ellen indítja a középdöntőt a magyar női kézilabda-válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon (kezdés: 21.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). A skandinávokkal az a furcsaság esett meg, hogy nulla ponttal érkeztek a második körbe, és igazán maguk a játékosok sem tudják az eddigi gyengébb szereplésük okát.

Női kézi Eb: Bíró a kapusok, Planéta a védők között a rangsor elején

Befejeződött a csoportkör a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon, ez jó alkalmat kínál arra, hogy összegezzük az első etap statisztikáit, természetesen a magyar válogatottra koncentrálva. Az Eb honlapján közölt adatok szerint a kapusok között Bíró Blanka, míg a védőknél Planéta Szimonetta áll előkelő helyen a vonatkozó rangsorban, Háfra Noémi pedig a kanadai tabellán az élmezőny tagja.

Női kézi Eb: Amit elterveztünk, nagyon jól működött – Kiss Éva

Kim Rasmussen szerint nagybetűs csapatként működött a magyar válogatott a spanyolok ellen 32–26-ra megnyert csoportmérkőzésen a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon. A mieink továbbjutása már a mérkőzés előtt is biztos volt, a győzelem viszont azt jelenti, hogy két pontot is visznek Kovacsics Anikóék a középdöntőbe. A játékosok egyetértettek abban, hogy szinte maradéktalanul meg tudtuk valósítani, amit elterveztünk. 

Női kézi: Nem vagyok az a gyors lábú játékos, aki… – Planéta Szimonetta

November 29-én kezdődik Franciaországban a női kézilabda Európa-bajnokság. A magyar válogatott szombaton a hollandok ellen kezdi meg szereplését. Az NSO Tv a szerdai edzés után beszélgetett a Möbelringen-kupa után Kim Rasmussen által is dicsért Planéta Szimonettával és az első felnőttvilágversenyére készülő junior-világbajnok Tóvízi Petrával. 

Női kézi: hosszabbított francia klubjával a magyar válogatott átlövő

Szerződést hosszabbított francia klubjával, a Chambray Touraine Handball együttesével a magyar női kézilabda-válogatott Európa-bajnoki keretébe bekerülő Planéta Szimonetta – számolt be róla a játékost képviselő ChampSport menedzseriroda a Facebook-oldalán.