Tour de France: Geraint Thomas először nyerte meg a versenyt

A brit Geraint Thomas nyerte meg a 105. Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: könnygáz után Alaphilippe nyerte a 16. szakaszt

Julian Alaphilippe nyerte a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny keddi, 16. szakaszát, amelyen az összetett élcsoportja nem változott. Eldőlt, hogy a mezőnypontversenyben behozhatatlan előnyre tett szert a szlovák Peter Sagan, így hatodszor is ő nyeri meg a legjobb sprinterek küzdelmét.

Tour de France: a zöld trikós szlovák újra verhetetlen volt

A szlovák Peter Sagan nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny pénteki, 13. szakaszát.

Tour de France: Peter Sagan második sprintsikerét aratta

Peter Sagan volt a leggyorsabb a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszán szerdán, míg a belga Greg Van Avermaet megőrizte első helyét az összetettben.

Tour de France: Sagané a szakasz és a sárga trikó is

Peter Sagan volt a leggyorsabb a Tour de France országúti kerékpáros körverseny második szakaszán vasárnap, és az összetettben élen állónak járó sárga trikót is átvette.

Kerékpár: Peter Sagan nyerte a Párizs–Roubaix klasszikust

A szlovák Peter Sagan nyerte meg vasárnap az országúti kerékpárosok talán leghíresebb egynapos klasszikus versenyét, a Párizs–Roubaix-t.

Tour de France: véget ért Sagan és az UCI jogvitája

Megegyezett egymással a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) és Peter Sagan, így véget ért a szlovák versenyző kizárása miatti jogvita, amely az idei francia körversenyen történtek óta tartott.

Kerékpáros-vb: Sagan ismét megvédte a címét a mezőnyversenyben!

A kétszeres címvédő Peter Sagan nyerte meg a férfi mezőnyversenyt a norvégiai Bergenben megrendezett országúti kerékpáros-világbajnokság utolsó napján. A szlovák versenyző a norvég Alexander Kristoffot sprintelte le a mezőnyhajrában.

Tour de France: Cavendish mégis feladta a versenyt

Az első hírekkel ellentétben Mark Cavendish mégsem úszta meg súlyosabb sérülés nélkül a Tour de France 4. szakaszán történt bukását, és lapockatörés miatt feladni kényszerült a Francia kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: Sagant kizárták a versenyről

Kizárták a Tour de France idei versenyéről a szlovák Peter Sagant, amiért a 4. szakasz befutójánál tömeges bukást idézett elő, a versenybíróság szerint szándékos mozdulattal.

Tour de France: óriási bukás, Sagan a kordonnak lökte Cavendisht

A francia Arnaud Demare nyerte meg a Tour de France negyedik szakaszát. A sprintbefutó során Mark Cavendish óriásit bukott, miután Peter Sagan „közreműködésével” nekiesett az út melletti kordonnak – majd ennek következtében még többen a földre kerültek. Sagant nem sokkal később kizárták, míg Cavendish lapockatörés miatt feladta a versenyt.

Tour de France: Sagan jól taktikázott, szakaszt nyert

A szlovák Peter Sagan nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 3., Verviers és Longwy közötti 212.5 kilométeres szakaszát. A kétszeres világbajnok versenyző mögött az ausztrál Michael Matthews és az ír Daniel Martin zárt a dobogón. Összetettben továbbra is a brit Geraint Thomas áll az első helyen.

Kerékpáros-vb: Sagan megvédte címét a mezőnyversenyben

A címvédő szlovák Peter Sagan nyerte meg a férfiak mezőnyversenyét vasárnap a dohai országúti kerékpáros világbajnokságon.

Rio 2016: az utolsó magyar is befejezte olimpiai szereplését

Az utolsó magyar olimpikon is befejezte szereplését a riói ötkarikás játékokon: Parti András a 24. helyen zárta a férfiak hegyikerékpáros versenyét.

Rio 2016: Sagan készen áll a hegyikerékpáros versenyre

Az országúti világbajnok Peter Sagan készen áll a pénteken kezdődő olimpia hegyikerékpáros viadalára.

Kerékpár: csapatot vált a világbajnok Peter Sagan

A világbajnok Peter Sagan a Bora-Hansgrohe országúti kerékpáros csapathoz igazol.

Tour de France: Froome harmadszor nyerte meg a versenyt

Csakúgy, mint tavaly, a német André Greipel nyerte meg a Tour de France utolsó szakaszát. Chris Froome minden probléma nélkül beért a párizsi célba, ezzel harmadszor is megnyerte a világ leghíresebb kerékpáros-körversenyét.

Tour de France: Sagan az utolsó méteren előzött

Rendkívül szoros sprintbefutóban a szlovák Peter Sagan nyerte meg a Tour de France 16. szakaszát.

Tour de France: Sagan második szakaszgyőzelmét aratta

Peter Sagan nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny tizenegyedik szakaszát, amelyen összetettben növelte előnyét a másodikként célba érő Chris Froome.

Tour de France: a világbajnok nem tudta, hogy megnyerte a szakaszt

A szlovák Peter Sagan nyerte meg sprintbefutó végén a Tour de France második szakaszát, és az összetettben vezetőnek járó sárga trikót is megszerezte.


HIRDETÉS