Férfi kézi: a Veszprém elköszönt a távozó játékosaitól

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetősége csütörtök délután elköszönt az idény végén a klubot elhagyó játékosoktól: Mirsad Terzictől, Borut Mackovsektől, Dragan Gajictól és Pawel Paczkowskitól – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

Férfi kézi: távozik Veszprémből a lengyel átlövő – hivatalos

A Telekom Veszprém a hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem érvényesíti Pawel Paczkowski kölcsönszerződésében lévő plusz egyéves opciót. A 26 éves játékos – aki az év elején 2024-ig hosszabbított a Kielcével – a következő két idényt kölcsönben a Meskov Bresztben tölti.

Férfi kézi: nem marad Veszprémben a lengyel kölcsönjátékos – sajtóhír

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró veszprémi kölcsönszerződését Pawel Paczkowski lengyel kézilabdázó, akit sajtóhírek szerint másik klubnak ad kölcsön a Kielce.

Férfi kézi: Paczkowski bemutatkozhat Veszprémben, Mahé a sérüléséről

A veol.hu beszámolója szerint a Metaloplasztika Sabac elleni keddi SEHA-liga-mérkőzésen végre bemutatkozhat a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában a lengyel jobbátlövő, Pawel Paczkowski, aki felépült súlyos térdsérüléséből.

Férfi kézi NB I: a Kielce jobbátlövője két évre a Veszprémé

A Telekom Veszprém hivatalos honlapján jelentette be, hogy a PGE Vive Kielce jobbátlövője, a jelenleg kölcsönben a Motor Zaporozsjéban játszó Pawel Paczkowski, – szintén kölcsönben – az együttesében folytatja pályafutását. A 195 centiméteres és 97 kilós lengyel kézilabdázó egy plusz egy éves megállapodást kötött Veszprémben és júliusban csatlakozik a kerethez.