Golf: McIlroy ott lesz az újraindulás utáni első három versenyen

Rory McIlroy tervei szerint mindhárom júniusi versenyen ott lesz a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) újraindulásakor.

Golf: ausztrál győzelem született a Los Angeles-i PGA-tornán

Az ausztrál Adam Scott nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) Los Angelesben rendezett, 9.3 millió dollár összdíjazású versenyét.

Titokzatos befektetők új szintre emelnének egy sportágat

Merész tervet jelentett be a napokban egy brit székhelyű szervezet: felülírván az anyagiakban amúgy sem szűkölködő sportág pillanatnyi, jól felépített versenyrendszerét, a titokzatos World Golf Group új, mesés pénzdíjakkal csábító golftornasorozatot készül indítani 2022 januárjától, bizonyos tekintetben a Formula–1-et mintául tekintve. A terv titokzatos, ám a tét olyan nagy, hogy a golfsajtó nem hagyta szó nélkül, és a sportág nagy szervezetei, több éljátékosa is megszólalt.

Golf: Justin Thomas nyerte az idei első PGA-versenyt

Az amerikai Justin Thomas győzelmével zárult a profi golfozók legrangosabb sorozatának idei első versenye, a Hawaiin rendezett, 6.7 millió dollár összdíjazású Sentry Bajnokok Tornája.

Golf: Munoz a legnagyobb sikerét aratta Jacksonban

A kolumbiai Sebastián Munoz nyerte a profi golfozók legutóbbi viadalát a PGA-körversenyen, a Mississippi állambeli Jacksonban.

Golf: nézőket gázolt az önjáró golfkocsi

A US Open a világ második legrégebbi PGA-golftornája, de az eddigi 118 verseny során még nem volt példa arra, ami az idei megméretés második napján történt. Két nézőt ugyanis elgázolt egy golfkocsi, amelyet nem vezetett senki.

Golf: a remekül hajrázó Cantlay nyerte a Nicklaus Memorialt

A remekül hajrázó amerikai Patrick Cantlay nyerte meg az Ohio állambeli Dublinban rendezett, 9.1 millió dollár összdíjazású Nicklaus Memorialt, a profi golfozók körversenyének (US PGA) legutóbbi tornáját.

Golf: Na győzött a texasi PGA versenyen

Az amerikai Kevin Na nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának vasárnap zárult versenyét, a 7.3 millió dollár összdíjazású Charles Schwab Challenge-et.

Golf: Koepka megvédte a címét a PGA Championshipen

Megvédte a címét az amerikai Brooks Koepka a golfozók idei második Major-versenyén, a 10.5 millió dollár összdíjazású PGA Championshipen.

Golf: a világranglista 196. helyezettje nyert Houstonban

Nagy meglepetésre a világranglista 196. helyén álló kanadai Corey Conners nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 7.5 millió dollár összdíjazású versenyét, a Texas Opent.

Golf: északír siker a Players Championshipen

Az északír Rory McIlroy nyerte meg a profi golfozók vasárnap zárult, 12.5 millió dollár összdíjazású versenyét, a Players Championshipet.

Golf: Keith Mitchell első sikerét aratta a US PGA-sorozatban

Némi meglepetésre az amerikai Keith Mitchell nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) vasárnap zárult versenyét, a 6.8 millió dollár összdíjazású Honda Classicet.

Golf: pályafutása első győzelmét aratta Adam Long

Pályafutása első győzelmét aratva az amerikai Adam Long nyert a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) vasárnap zárult állomásán, a dél-kaliforniai La Quintában rendezett Desert Classic elnevezésű versenyen.

Golf: egy ausztrál nyerte a US PGA Kuala Lumpur-i versenyét

Az ausztrál Marc Leishman nyerte meg a golfozók legrangosabb (US PGA) sorozatának Kuala Lumpurban rendezett, 7 millió dollár összdíjazású versenyét.

Golf: sima DeChambeau-diadal New York külvárosában

Az amerikai Bryson DeChambeau nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának a The Northern Trust elnevezésű, kilencmillió dollár összdíjazású versenyét, amelyen Tiger Woods a 40. helyen végzett.

Golf: az olimpiai bajnok nyert, 348 millió forintot kaszált

Az olimpiai bajnok Justin Rose győzött a profi golfozók legrangosabb sorozatának 7.1 millió dollár összdíjazású múlt heti viadalán, az egyesült államokbeli Fort Worth-ben.

Golf: Justin Thomas nyerte a hawaii PGA-versenyt

Az amerikai Justin Thomas diadalmaskodott a profi golfozók legrangosabb sorozatának hawaii versenyén, a 6.2 millió dollár összdíjazású bajnokok tornáján.

Serena Williams leesett állal konstatálta, hogy nem fotózhatta Tiger Woodsot – videó, képek

Serena Williams nemrég ellátogatott a Honda Classic profi golfversenyre, és bár nagyon szeretett volna, mégsem engedték, hogy fényképezze a versenyzőket, elsősorban persze nagy kedvencét, régi barátját, Tiger Woodsot.

Golf: a PGA-ban szereplő golfozók szerint Harrington az év legjobbja

A PGA-sorozatban szereplő profi golfozók az ír Padraig Harringtont választották meg az év legjobb játékosának.