?>
Párizs 2024: kézimeccsek lennének a Roland Garros helyszínén

A L’Équipe sportnapilap értesülése szerint a francia nyílt teniszbajnokság központi pályáján, a Philippe Chatrier Stadionban rendezhetik a 2024-es párizsi olimpia kézilabdatornáját.

Párizs 2024: a mezei futók vegyes váltója bekerülhet a programba

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) tanácsa úgy döntött, hogy kezdeményezi a mezei futók vegyes váltó versenyszámának felvételét a 2024-es párizsi olimpia programjába.

Cselgáncs: a párizsi olimpiáig folytatja a franciák sztárja

A 2024-es párizsi játékokig folytatja pályafutását Teddy Riner, a franciák kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok cselgáncsozója.

Olimpia: politikusok Párizs 2025-öt emlegetnek a koronavírusra hivatkozva

A koronavírus-járvány okozta válsággal és a tokiói nyári játékok elhalasztásával feléledtek a viták Párizsban a 2024-es olimpiarendezésről.

Párizs 2024: a koronavírus miatt több változtatásra is készülnek

Tony Estanguet, a 2024-es párizsi olimpia szervezőbizottságának elnöke szerint készek a rendezés költséghatékonyabbá tételéhez szükséges változásokra.

Párizs 2024: drágább lesz a vizes központ

A tervezettnél lényegesen többe fog kerülni a 2024-es párizsi olimpia vizes központja.

Párizs 2024: Felül kell vizsgálni az olimpiai terveket – Estanguet

A koronavírus-járvány megnehezíti a párizsi olimpia előkészítését – jelentette ki a 2024-es nyári játékok szervezőbizottságának elnöke, Tony Estanguet.

Olimpia: a strandkézilabda programra kerülésért lobbiznak

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) hivatalos kérelmet nyújtott be a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz a strandkézilabda programba vételéről.

Párizs 2024: az ITM támogatja a magyar lovassport kvalifikációját

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 150 millió forinttal támogatja a Magyar Lovassportszövetséget a 2024-es párizsi olimpiai kvalifikáció megszerzése érdekében.

Párizs 2024: a szervezők Tahitin rendeznék a szörfversenyeket

 A 2024-es párizsi olimpia szervezői azt szeretnék, ha a francia fővárostól 15 ezer kilométerre lévő Tahitin rendeznék az ötkarikás játékok szörfversenyeit.

Olimpia 2024: megkezdődött Párizsban a falu építése

Megkezdődött a 2024-es párizsi olimpiára érkező sportolók fogadására tervezett olimpiai falu építése Párizstól északra, Franciaország legszegényebb megyéjében, Seine-Saint-Denis-ben hétfőn.

Vitorlázás: a magyaroknak kedvezőtlen döntéseket hoztak Párizsra nézve

 A Nemzetközi Vitorlásszövetség tanácsa bermudai konferenciáján határozott a 2024-es olimpiára javasolt hajóosztályokról, és a döntés a magyar versenyzők számára több szempontból is kedvezőtlen.

Párizs 2024: először kapott olimpia és paralimpia közös logót

A 2024-es párizsi játékok szervezői az előkelő Grand Rex filmszínházban látványos műsor kíséretében bemutatták az öt év múlva sorra kerülő olimpia és paralimpia emblémáját.

Párizs 2024: a kerékpáros vegyescsapat-időfutam is programba kerülhet

A 2024-es párizsi játékokon mutatkozhat be az olimpiai programban az országúti kerékpárosok vegyescsapat-időfutama.

Olimpia 2024: a breaktánc a programba kerülés küszöbén

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) közgyűlése kedden egyhangúlag támogatta a breaktánc programba kerülését a 2024-es párizsi játékokra.

Úszás: Hosszú Katinka még a 2024-es olimpián is úszni akar

Hosszú Katinka a 2024-es, párizsi olimpiáig szeretné folytatni karrierjét – árulta el az Origónak a háromszoros olimpiai bajnok.

Párizs 2024: megkezdik a helyszínek felújítását

A francia kormány megkezdi a 2024-es, párizsi olimpia helyszíneinek felújítását.

Párizs 2024: a NOB elfogadta, a breaktánc is a műsorban

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) igazgatótanácsa szerdán elfogadta a szervezők javaslatát, miszerint a breaktánc szerepeljen a 2024-es párizsi olimpia műsorán.

Súlyemelés: 2024-ig biztosan az olimpia műsorán marad a sportág

Tokió után szinte biztosan a 2024-es párizsi olimpia műsorán is szerepel majd a súlyemelés a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökségének keddi döntése nyomán. Aján Tamás, a sportág nemzetközi szövetségének (IWF) elnöke örömmel fogadta a hírt.

Olimpia: bárki lefuthatja a maratoni távot a párizsi játékokon

Történelmi bejelentést tett a 2024-es párizsi nyári olimpia szervezőbizottsága: a maratoni futás mindenki számára nyitva áll, az indulók a versenyt ugyanolyan feltételek mellett teljesíthetik, mint a sportolók.