Magyar Kupa: képernyőn az Újpest és a Vasas – időpontok

Az MLSZ nyilvánosságra hozta a labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójának pontos menetrendjét. A legjobb 32 közé kerülésért vívandó mérkőzések közül az Ajka–Újpest október 29-én, kedden 18 órakor lesz, a többit egy nappal később, szerdán játsszák.

Labdarúgás: öt év börtön a volt NB I-es klubtulajdonosnak

A Fővárosi Törvényszék jogerősen 5 év szabadságvesztésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, akit többek között azzal vádoltak, hogy kölcsönügyleteiben fedezetként hamis aranytömböket használt fel – közölte a törvényszék az MTI-vel.

Felkészülés: a Paks a Budaörs, a Kaposvár a Pápa ellen nyert

A labdarúgó NB I-es Paksi FC felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte a másodosztályú Budaörsöt. A Kaposvár megverte a Pápát, a Mezőkövesd azonban kikapott a Soroksártól.

NB III: leváltották a Pápa vezetőedzőjét

Leváltotta a Pápai Perutz vezetősége Rozmán László vezetőedzőt, s helyette Lengyel Ferencet bízta meg az NB III-as labdarúgócsapat irányításával.

NB III: kinevezték az új vezetőedzőt Pápán

Rozmán Lászlót nevezték ki a labdarúgó NB III-ban szereplő Pápai Perutz vezetőedzőjének.

MTK, Vasas, Köln, Betis – Európából a másodosztályba egy év alatt!

Mint ismert, a Vasas kiesett a labdarúgó NB I-ből – egy évvel azután, hogy bajnoki bronzérmesként kiharcolta helyét az európai kupaporondon. Ezúttal annak jártunk utána, mennyire jellemző, hogy egy, az erején felül, nemzetközi kupaindulást érő helyen végző együttes a következő idényben a kiesés ellen kénytelen harcolni – vagy egyenesen ki is esik.

NB III: megszakította rossz sorozatát a Paks II

Négy nyeretlen meccs után ünnepelhetett ismét sikert a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Paksi FC II, a zöld-fehérek a Dunaújvárost győzték le 1–0-ra.

NB III: volt NB I-esek csatája – a Kaposvár legyőzte a Pápát

Két, korábban az NB I-ben is szereplő csapat játszott egymással a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a 19. forduló nyitó mérkőzésén: a listavezető Kaposvár hazai pályán 2–1-re legyőzte a Pápát, ezzel megszilárdította a helyét a tabella élén.

Gyász: elhunyt a Rába ETO kétszeres bajnok kapusa

Hatvanhat éves korában, rövid, gyógyíthatatlan betegség következtében elhunyt Kovács László, az 1980-as évek Rába ETO-jának legendás kapusa – adta hírül a kisalfold.hu.

Megyei foci: bajnok a Pápa, lemarad a feljutásról a Kecskemét

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A Pápa viszont most megnyerte a bajnokságot, Marton Miklós csapata 8–0-ra győzött a Gyulafirátót otthonában, ezzel tette biztossá aranyérmét. A Kecskemét azonban csak 1–1-es döntetlent játszott a Kiskunhalas otthonában, így eldőlt, hogy lemarad a feljutásról.

Megyei foci: célegyenesben a Pápa, ötig jutott a Kecskemét is

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A Pápa célegyenesben van, Marton Miklós csapata 5–0-ra nyert az Ajka Kristály ellen és már négy pont előnnyel áll a tabella élén, míg a Kecskemét hiába verte meg 5–1-re a Kecelt, gyakorlatilag biztossá vált, hogy lemarad a feljutásról. 

Megyei foci: 2500 néző előtt bukta a rangadót a Kecskemét, nyert a Pápa

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. Úgy tűnik, ez a Kecskemétnek ebben a szezonban sem fog összejönni, hiszen a csapat – a gyakorlatilag mindent eldöntő rangadón – 1–0-ra kikapott a Tiszakécske otthonában, így hatpontos hátrányba került ellenfelével szemben. A Pápa esélyei viszont egyre jobbak, mivel Marton Miklós csapata 3–0-ra nyert a nagy rivális Balatonfüred vendégeként, és a tabella élére állt.

Megyei foci: kilencet vágott a Kecskemét, ötöt a Pápa

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A tavaszi szezonban eddig mindkét csapat remekel, most hétvégén a Pápa 5–0-ra verte meg a Zirc-Dudart, míg a Kecskemét 9–2-re nyert a Kiskőrös ellen.

Megyei foci: hetet vágott a Pápa, hatot a Kecskemét

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A tavaszi szezonban eddig mindkét csapat remekel, most hétvégén a Pápa 7–0-ra verte meg az Ugodot, míg a Kecskemét 6–1-re nyert a Soltvadkert ellen.

Megyei foci: nyert a Kecskemét és a Pápa, a 2. helyen fordulnak

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. Az utolsó őszi fordulóban a Kecskemét 3–1-re nyert a Kiskunfélegyháza otthonában, míg a Pápa szintén 3–1-es sikert aratott a Balatonfűzfő felett.

Megyei foci: hatot vágott a Pápa, elmaradt a Kecskemét meccse

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban a Pápa 6–0-ra legyőzte a Gyulafirátótot, míg a Kecskemét meccse elmaradt.

Megyei foci: Salami triplázott, 11 gólos kecskeméti siker

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban a Kecskemét Kecelen 11–0-ra győzött, míg a Pápa Ajkán vágott négy gólt.

Megyei foci: 11 perc alatt mesternégyes, 12-ig jutott a KLC

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban a Kecskemét Hartán 12–1-re győzött, míg a Pápa Várpalotán nyert magabiztosan.

Megyei foci: 2000 néző előtt kecskeméti vereség; pápai zakó

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A hétvégi fordulóban mindkét csapat rangadót játszott; a Kecskemét hazai pályán 2000 (!) néző előtt kikapott a nagy rivális Tiszakécskétől, míg a Pápa a Balatonfüredtől szenvedett otthon vereséget.

Megyei foci: mesterhármast vágott a korábbi NB I-es csatár

A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhattak. A 2015–16-os kiírásban nem sikerült kiharcolniuk a feljutást az NB III-ba, de az új idényt imponálóan kezdték megyéjük pontvadászatában, hiszen mindkét együttes hibátlan mérleggel rendelkezik. A hétvégén a Kecskemét 5–0-ra nyert a Kiskőrös vendégeként, a korábbi NB I-es nigériai csatár, Eugene Salami mesterhármast szerzett.