Oroszország: nézők előtt folytatódik a bajnokság

Korlátozott számban beengednek majd szurkolókat a mérkőzésekre az orosz labdarúgó-bajnokságban, mely június 21-én indul újra.

Boksz: június közepén újraindul az élet Oroszországban

A jövő hónap közepétől újraindul a bokszélet Moszkvában – jelentette be az orosz sportági szövetség főtitkára, Umar Kremljov.

Koronavírus: kórházban ápolják a volt orosz válogatott csatárt

Koronavírus-fertőzéssel ápolják a jekatyerinburgi kórházban az Ural labdarúgócsapatának 33-szoros orosz válogatott csatárát, Pavel Pogrebnjakot.

Oroszország: engedélyezték az edzéseket és az edzőtáborokat

Vlagyimir Putyin elnök jóváhagyásával Oroszországban újranyitnak a központi edzőtáborok, és a különböző sportági válogatottak részvételével a legjobbak hétfőtől megkezdik a munkát, amelyet a koronavírus-járvány miatt kellett felfüggeszteni.

Oroszország: nem lesz szünet a következő idény előtt

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság következő idényét augusztus 2-án kezdik el, így nem tartanak szünetet a 2019–2020-as kiírás befejezését követően.

Röpi: 82 évesen is folytatja a sportág legeredményesebb edzője

Nyikolaj Karpol, az egyetemes röplabda legeredményesebb trénere 82 évesen is folytatja edzői pályafutását.

Koronavírus: tüdőgyulladással kezelik a Schalke volt szélsőjét

Elkapta a koronavírust, és tüdőgyulladással házi karanténban tartózkodik Jefferson Farfán, a Lokomotiv Moszkva perui labdarúgója – írja a sports.ru.

Premjer-Liga: június 21-től jön a folytatás az oroszoknál

Június 21-től folytatódnak a küzdelmek az orosz futball élvonalában, a Premjer Ligában.

Lok. Moszkva: Nikolics erős ellenszélben kezdhet munkához

Tiltakozóhullámot indított el a Lokomotiv Moszkva híveinek táborában a futballklub vezetésének döntése az edzőcseréről, amelynek nyomán Marko Nikolics, a Mol Fehérvár FC korábbi szakvezetője veszi át az együttes irányítását az orosz Jurij Szjomintól.

Oroszország: a RUSADA odafigyel a sílövők doppingügyeivel foglalkozó hírekre

Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) nyomon követ minden olyan információt, amely az orosz sílövészet doppingügyeivel foglalkozik.

Universiade: az oroszok nagy erővel készülnek a 2023-as eseményre

Oleg Maticin orosz sportminiszter azt mondta, hogy megvan rá a pénz, és a létesítmények építése folytatódik Jekatyerinburgban a 2023-as nyári Universiadéra, amely az első multisportesemény lehet Oroszországban a koronavírus-világjárvány után.

Doppingügy: újabb szigorítások jöhetnek az orosz visszaélések miatt

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottsága az oroszországi doppinghasználat miatt elengedhetetlennek tartja szigorú intézkedések életbe léptetését az elkövetők elszámoltathatóvá tétele és a tiszta sportolók védelme érdekében.

Koronavírus: újraindul az orosz és a dél-koreai futballélet

Oroszországban június közepén folytatódhat a bajnokság, Dél-Koreában az élvonal küzdelmei mellett az országos kupasorozat is elkezdődik májusban. A korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus a járvány gazdasági hatásairól szólt, míg négy ausztrál rögbist súlyos büntetéssel sújtottak.

Rp. gyorskorcsolya: ismét visszavonult a hatszoros olimpiai bajnok Viktor An

Befejezte pályafutását Viktor An, aki hat olimpiai aranyérmével a rövid pályás gyorskorcsolyázás történetének legeredményesebb képviselője.

Kézilabda: vége az orosz bajnokságnak, bajnok a Rosztov és a Csehov

A koronavírus-járvány miatt befejezetté nyilvánították az orosz pontvadászatokat, az egykori győri sikeredző, Ambros Martín csapata megvédte a címét.

Oroszország: állami tulajdonba került a CSZKA Moszkva

A nagy múltú CSZKA Moszkva futballklub többségi tulajdonosává vált a VEB.RF állami fejlesztési társaság a részvények 77.63 százalékának megszerzésével.

Doppingügy: Oroszországban felmentették, a CAS négy évre eltiltotta

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) négy évre eltiltotta Andrej Jeremenko atlétaedzőt, aki 2017-ben megpróbált lefizetni egy doppingellenőrt.

Jégkorong: 41 évesen befejezte az oroszok világbajnok védője

Bejelentette visszavonulását Andrej Markov világbajnok orosz jégkorongozó – adta hírül az észak-amerikai profi liga (NHL) honlapja.

Tokió 2020: Oroszország megemelte az olimpiai támogatás összegét

Az Orosz Olimpiai Bizottság (OKR) 265 millió rubellel (1.17 milliárd forint) megnövelte azt az összeget, amennyivel támogatja sportolóinak felkészülését az idénről jövő nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra.

Oroszország: a koronavírusra hivatkozva kérik a WADA-tilalom feloldását

Az orosz sportminiszter szerint eljött az ideje, hogy a nemzetközi szervezetek, így mindenekelőtt a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felhagyjon az Oroszországgal szembeni fellépéssel.