Labdarúgás: Orbán Viktornál járt Sepp Blatter – fotók, videó

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Sepp Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnökét, aki a Magyar Sportújságírók Szövetsége meghívására érkezett Budapestre, és csütörtökön előadást tartott a Testnevelési Egyetemen. A kormányfő ebédre látta vendégül a svájci sportdiplomatát, akit elkísért a róla szóló könyv szerzője, Thomas Renggli, valamint Nagy István, Magyarország berni nagykövete és Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke, lapunk főszerkesztője.

Egy elégedett Báró – interjú Básti Istvánnal

Nemrég töltötte be 75. születésnapját az olimpiai bajnok, a Salgótarjánnal bajnoki bronzérmes középpályás, Básti István – a nevezetes dátum alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte.

Ünnep: Orbán Viktor levélben köszöntötte a 75 éves Básti Istvánt

Sporttársai és helyi politikusok köszöntötték Salgótarjánban a város legendás olimpiai bajnok labdarúgóját, Básti Istvánt abból az alkalomból, hogy a közelmúltban már megünnepelt 75. születésnapjára üdvözlő levelet kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől.

Haladás: Orbán Viktorral találkoztak az öregfiúk tagjai

A fővárosba látogatott a szombathelyi Haladás Öregfiúk Klubja dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő meghívására. Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkoztak az élő sportlegendák – írta a vaol.hu.

WUG: „Magyarország szerencsés, hogy…” – a világsztár nem fukarkodott a jelzőkkel

Mint beszámoltunk róla, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke pénteken délután a Karmelita kolostorban fogadta Jelena Iszinbajevát, aki a hétvégén zajló World Urban Games (WUG) sztárvendégeként érkezett Budapestre. A kétszeres olimpiai bajnok korábbi rúdugró közösségi oldalán maga is megemlékezett a találkozóról, megköszönve a szívélyes vendéglátást.

World Urban Games: a miniszterelnöknél járt Jelena Iszinbajeva

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke pénteken délután a Karmelita kolostorban fogadta Jelena Iszinbajevát, akit Fürjes Balázs államtitkár, a Budapesten ezen a hétvégén zajló World Urban Games (WUG) szervező bizottságának az elnöke kísért el.

Magyar–szlovák: „Csodálatos volt a légkör Budapesten”

Felejthetetlen atmoszférát és csodálatos környezetet emlegetett a szlovák parlament házelnöke, Andrej Danko a Magyarország–Szlovákia (1–2) Európa-bajnoki selejtezőt követően. Orbán Viktor miniszterelnök elismerte: az ellenfél jobb teljesítményt nyújtott a Groupama Arénában a kiélezett helyzetekben.

Maccabi Játékok: Örömmel látjuk vendégül a világ zsidó sportolóit – Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta a 15. Maccabi Európa Játékok küldöttségét, Motti Tichauert, az Európai Maccabiszövetség elnökét és Jack Terpinst, a Maccabi World Union alelnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

NOB: Orbán Viktor Thomas Bach elnökkel egyeztetett

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Újpest: Orbán Viktor köszöntötte a csatárlegendát – képek

A közelmúltban 80 éves újpesti csatárlegenda, Göröcs János tiszteletére adott vacsorát Orbán Viktor miniszterelnök a budai Várban.

Kép: a Liu testvéreket is vendégül látta Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostor teraszán adott fogadást abból az alkalomból, hogy 28 éve hagyta el az utolsó szovjet katona Magyarországot. A meghívottak között a politikusokon, művészeken és tudósokon kívül a hazai sportélet szereplői is jelen voltak, így többek között a Liu testvérek edzőikkel, valamint az eseményről készült videó alapján Vincze Ottó, Görbicz Anita, Király Gábor, Nagy László és Mocsai Lajos.

Úszás: Orbán Viktor budapesti vizes versenyekről tárgyalt a LEN elnökével

Orbán Viktor hivatalában fogadta Paolo Barellit, az Európai Úszó Liga, a LEN olasz elnökét, akivel a 2020-as budapesti két vizes Európa-bajnokság előkészületeiről és további lehetséges magyarországi nagy versenyekről tárgyalt - közölte a LEN pénteki hírlevelében.   

Vízilabda: Orbán Viktor levélben gratulált az FTC BL-győztes csapatának

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált a Ferencváros férfi vízilabdacsapatának, amely szombaton megnyerte a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét Hannoverben. A zöld-fehér klub Facebook-oldalán közölte a kormányfő gratulációját.

Válogatott: Orbán Viktor és Csányi Sándor is Bakiban szurkolt – fotó

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke is a helyszínen tekintette meg a válogatott Azerbajdzsán elleni idegenbeli Eb-selejtezőjét. Mint ismert, Marco Rossi csapata 3–1-re győzött, és az E-csoport élére állt.

Játékossors: Orbán Viktor levelet írt Király Gábornak

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke gratulált a pályafutásomhoz – írja hivatalos honlapján a visszavonulását nemrégiben bejelentő Király Gábor.

Női BL: Orbán Viktor fogadta az UEFA elnökét a döntő előtt

Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban szombat délelőtt. A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Jégkorong: Orbán Viktor meglátogatta a székelyföldi akadémiát

Orbán Viktor pénteken meglátogatta a csíkkarcfalvi Székelyföldi Jégkorong Akadémiát.

Videó: Stopira kiérdemli Magyarországon mindenkinek a tiszteletét – Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatásra Praiába, a Zöld-foki Köztársaság fővárosába utazott, ahol nem felejtette el kiemelni, hogy a Mol Vidi FC labdarúgója, Stopira miatt az afrikai ország Magyarországon sem ismeretlen.

Futball: a BEK-győztes edző Orbán Viktor tanácsadója lett – sajtóhír

Romániára mért újabb csapásnak nevezi a Gazeta Sporturilor bukaresti sportnapilap, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök sportügyi tanácsosa lett Jenei Imre. A BEK-győztes edző később, a Bihari Naplónak nyilatkozva újságírói túlzásnak nevezte, hogy a magyar kormányfő tanácsadója lenne, arról viszont valóban szó van, hogy a magyar fél egy utánpótlás-nevelő központot finanszírozna a Partiumban.

FINA: az ügyvezető igazgató Orbán Viktorral tárgyalt

A hazánkban a következő években megrendezendő rangos nemzetközi vizes sporteseményekről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Cornel Marculescuval, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával péntek reggel Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.