Futball, tudomány, művészet – tanulmánykötetet mutattak be a Puskás Akadémián

A Labdarúgás és tudomány felcsúti bemutatóján Orbán Viktor a kötetet méltatva arról is beszélt, itt az ideje, hogy végre igazán jó labdarúgók kerüljenek ki a futballakadémiákról.

PMFC: Hargitai János Orbán Viktorral egyeztetett az új stadionról

A Pécsi Újság értesülései szerint Hargitai János kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kedden az Országgyűlésben egyeztetett Orbán Viktorral a Pécsi MFC új stadionjáról. A kormányfő pozitív választ adott, így felcsillanhat a remény, hogy Baranyában is épül olyan stadion, amely nemcsak NB II-es, hanem élvonalbeli, sőt nemzetközi találkozók rendezésére is alkalmas lesz. Hargitai János megerősítette a lap értesüléseit.

MSÚSZ: Orbán Viktor levélben köszöntötte Novotny Zoltánt

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke levélben köszöntötte 80. születésnapja alkalmából Novotny Zoltán riporterlegendát – olvasható a Magyar Sportújságírók Szövetségének honlapján.

Kép: „Legyünk büszkék! Hajrá, Puskás!” – Orbán Viktor is a BEK-döntőre emlékezik

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is megemlékezett arról, hogy 60 évvel ezelőtt Puskás Ferenc négy gólt szerzett a Real Madrid Eintracht Frankfurt elleni BL-döntőjében.

Kép: Dzsudzsák Balázs máris élvezi a szabadságot

Március 16. után hétfőn volt az első nap, hogy Budapesten lazítottak a kijárási korlátozások szabályain, s újra kinyithattak az éttermek, kávézók, cukrászdák vendéglátóhelyek teraszai, a közterületek, parkok és játszóterek is. Ezt a fővárosiak nagy része ki is használta, erről Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg egy fotóalbum, amelyben még Dzsudzsák Balázs is feltűnik.

Amerika: Donald Trump Stieber-mezt ajándékozott Orbán Viktornak

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump egy Stieber Zoltán által aláírt D. C. United-mezt ajándékozott Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének. Trump rendszeresen protokollajándékokkal kedveskedik tárgyalópartnereinek, ezek 2019-es listáját közölte az Egyesült Államok Kongresszusára hivatkozva az AP hírügynökség. Az aláírt mezzel kapcsolatban megkerestük Stieber Zoltánt.

Koronavírus: Orbán Viktor videójában Rossi és Dzsudzsák is feltűnik

Orbán Viktor vasárnap délután videót tett közzé a Facebook-oldalán. A „Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!” című klipben a Nélküled szól, s többen is együtt énekelnek az Ismerős arcok zenekarral az otthonukból. A klipben feltűnik Dzsudzsák Balázs és Marco Rossi szövetségi kapitány is, valamint több klub szurkolója is.

MOB: Nem szeretném azt erősíteni, hogy itt kalkulálható veszély van – Kulcsár

„A legutolsó és legpesszimistább forgatókönyv az, hogy az olimpiarendezést bármilyen módon megbolygassák” – A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Kulcsár Krisztián mondta ezt a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A sportvezető Orbán Viktor miniszterelnökkel való találkozásáról és a koronavírussal kapcsolatos óvintézkedésekről is beszélt.

Tokió 2020: a MOB elnöke az olimpiai felkészülésről tájékoztatta a kormányt

A tokiói olimpiai felkészülés aktuális helyzetéről tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt és a kormány tagjait Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a szerdai kormányülésen.

Gyász: „Isten veled, Titi bácsi!” – Orbán Viktor is búcsúzik

„Isten veled, Titi bácsi!” – ezzel az üzenettel és egy közös képpel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök a 81. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt Göröcs Jánostól.

FTC: Springer Miklós egész életében szolgálta a klubot – Orbán Viktor

A gyászolókhoz címzett levelében méltatja Orbán Viktor miniszterelnök a december végén 92 évesen elhunyt, és pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben nyugalomra helyezett Springer Miklóst, a klubalapító unokáját, az FTC Baráti Kör alapító tagját, majd későbbi vezetőjét, a Ferencvárosi Torna Club elnökségének tagját – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Férfi vízi Eb: „Újra a csúcson” – a miniszterelnök is gratulált

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor Facebook-oldalán üzent az Európa-bajnok magyar férfi vízilabda-válogatottnak. A kormányfő a Nemzeti Sport Online cikkét osztotta meg, „Újra a csúcson” – írta a bejegyzésben.

Rp. gyorskori: Orbán Viktor is gratulált a friss Európa-bajnokoknak

Amint arról beszámoltunk, a Debrecenben zajló rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati napján Liu Shaoang 1500 méteren, testvére Liu Shaolin Sándor 500 méteren nyert Európa-bajnoki aranyérmet – utóbbi távon Liu Shaoang ezüstérmével kettős magyar siker született. A győzteseknek Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált egy a testvérpárral közös fotót megosztva.

Olimpia: a NOB elnöke levelet írt Orbán Viktornak és Áder Jánosnak

Személyre szóló levelet küldött Áder János köztársasági elnöknek és Orbán Viktor miniszterelnöknek Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, aki megköszönte, hogy a Magyar Kormány támogatta az Egyesült Nemzetek Szervezetének olimpiai békéről szóló határozatát, ezzel mutatva az olimpiai játékok iránti aktív elköteleződését.

Orbán Viktor köszöntötte a korábbi klasszis labdarúgókat – Fotók

Tizenegyedszer hívta meg karácsonyt köszöntve a korábbi remek futballistákat Jakab János, az idei összejövetelnek a Puskás Aréna volt a helyszíne, és Orbán Viktor miniszterelnök is megtisztelte jelenlétével a klasszisokat.

WTCR: „Mint a villám” – Orbán Viktor is gratulált Michelisznek

Mint arról beszámoltunk, Michelisz Norbert bajnoki címét hozta a túraautó-világkupa (WTCR) szezonzáró hétvégéje Malajziában. A magyar pilóta sikeréhez Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált a Facebook-oldalán.

Sportdiplomácia: Orbán Viktor a NOB vezetőivel tárgyal Svájcban

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a svájci Lausanne-ba utazik, ahol Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke meghívására megbeszélést folytat a NOB vezetőivel, valamint megtekinti a szervezet új székházát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

NK Osijek: Időközben Eszék-szurkoló is lettem – Orbán Viktor

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a szerda esti órákban látogatást tett a horvátországi Eszéken, az NK Osijeknél, ahol Ivan Mestroviccsal, az eszéki egyesület elnökével, egyben társtulajdonosával is találkozott – írja vezető hírében a jelenleg a horvát bajnokság harmadik helyén álló NK Osijek hivatalos honlapja. A találkozón jelen voltak a csapat játékosai, a szakmai stáb, valamint a klub másodosztályban szereplő második csapatának labdarúgói is. Orbán Viktor elégedetten beszélt arról, amit a klubnál tapasztalt.

Válogatott: Orbán Viktor fogadta az UEFA elnökét – galéria

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Magyar Labdarúgó–szövetség elnöke, Csányi Sándor társaságában fogadta az UEFA elnökét, Aleksander Ceferint a Karmelita kolostorban.

Puskás Aréna: a labda, ami összeköt – a miniszterelnök is készül a stadionavatóra

Orbán Viktor kormányfő a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóval „köszöntötte” a Puskás Arénát.