U17-es vb: 32 méteres szabadrúgás döntött – a 3. csoportellenfelünk is búcsúzott

A szünetben csereként beálló Gaetano Oristanio 32 méteres szabadrúgásgóljának köszönhetően az olasz U17-es válogatott 1–0-ra legyőzte Ecuadort, így bejutott a legjobb nyolc közé a Brazíliában zajló korosztályos világbajnokságon.

U17-es vb: A. Capone is kivette a részét a mészárlásból

Az olasz U17-es válogatott sima sikerrel kezdte meg a brazíliai korosztályos világbajnokságot, a Salamon-szigeteket 5–0-ra ütötte ki.

U17-es Eb: lesz magyar résztvevője a finálénak

Az Angliában zajló U17-es Európa-bajnokság egyetlen magyar szereplője, Kóbor Péter is ott lesz a fináléban. A 30 éves sportember lesz a vasárnap este 19.15 órakor kezdődő Olaszország–Hollandia döntőben a játékvezető, a török Halil Umut Meler kettes számú asszisztense, ő lenget majd a kispadokkal szemben lévő oldalon.

U17-es Eb: Hollandia tizenegyesekkel kiütötte Angliát

Az olasz válogatott az elődöntőben 2–1-re legyőzte Belgiumot, ezzel bejutott az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjébe. A fináléban a házigazda angolokat tizenegyespárbajban legyőző Hollandiával találkozik.

U17-es Eb: a házigazda angolok is bejutottak a négy közé

Az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon az olasz válogatott jutott be elsőként az elődöntőbe, mivel a negyeddöntőben 1–0-ra legyőzte Svédországot, majd az este során a házigazda is bejutott a négy közé.

U17-es Eb: az olaszok és az angolok jöttek ki jól a körbeverésből

A korábbi hatszoros győztes Portugália nem jutott tovább az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportköréből.

U17-es Eb: hibátlan maradt a házigazda; javított Portugália

Az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a házigazda a második csoportmérkőzését is behúzta – az angolok Olaszországot győzték le 2–1-re. Nyert Svájc, Norvégia és Portugália is.

U17-es Eb: rosszul kezdtek a magyarokat megelőző csapatok

Az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság nyitó napján Olaszország 2–0-re legyőzte Svájcot, míg Portugália 0–0-t játszott Norvégiával. A selejtezőben a magyar válogatottat megelőző Szlovénia és Izrael is vereséggel kezdett. 

U17-es Eb: a spanyolok vagy a törökök jöhetnek a mieinknek

A törökök 2–1-re legyőzték az olaszokat az U17-es Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel bejutottak a negyeddöntőbe – akárcsak a spanyolok, akik a hosszabbításban mentettek pontot a házigazda horvátok ellen.

U17-es vb: negyeddöntős az olaszokat kiejtő címvédő

Az Arab Emírségekben zajló U17-es labdarúgó-világbajnokságon a címvédő Mexikó a nyolcaddöntőben Alejandro Díaz és Iván Ochoa góljával 2–0-ra legyőzte Olaszországot, így bejutott a negyeddöntőbe, ahol az ellenfele az oroszok ellen 3–1-re diadalmaskodó, háromszoros aranyérmes Brazília lesz.