NB II: szinte egycsapatnyi futballista hiányzik a Békéscsabából

Majd’ egy csapatnyi futballistáját kénytelen nélkülözni Schindler Szabolcs, a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetőedzője, a szakember kilenc játékosára nem számíthat a Csákvár elleni vasárnapi találkozón – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: újabb támadóval erősített a Békéscsaba

Tapasztalt támadóval erősített a Békéscsaba, a másodosztályú futballcsapat szerződtette Olasz Dénest, aki a 2018–2019-es idényben a Kazincbarcika, majd a Cegléd játékosa volt.

NB II: régi-új edző Dorogon; a Vasashoz igazol a középpályás

A következő bajnoki idényben ismét Németh Szabolcs irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC-t – a tréner a 2016–2017-es kiírásban már vezette az együttest –, a keretben pedig nagy változások lesznek, tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: a Barcikáról távozó csatár a Ceglédhez írt alá

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikától múlt héten távozó támadó, Olasz Dénes a szintén másodosztályú Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: támadó távozott Kazincbarcikáról, középpályás érkezett

Olasz Dénes távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikától, míg Ádám Ferenc Ózdról érkezett a borsodi klubhoz az átigazolási időszak utolsó napjaiban.

NB II: újabb gólerős támadó érkezett Kazincbarcikára

A következő idényben a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikát erősíti Olasz Dénes, aki legutóbb Szolnokon futballozott – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: két csatárt, egy védőt és egy kapust igazolt az Ajka

A Nemzeti Sport Online információi szerint négy játékossal megállapodott a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka vezetősége, így Olasz Dénes, Kovács Dániel, Kovács Gergő és Szabó Ádám a következő szezonban a bakonyi csapatot erősíti. Olasz és Kovács Dániel érkezését a klub honlapja is bejelentette.

Lombard: a bajnoki rajt előtt megváltak a 26 éves támadótól

A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa fél év után szerződést bontott Olasz Dénessel.

Pápa: újabb csatár a fedélzeten, Olasz kölcsönben a Lombardé

Elsősorban a támadósorba keres alkalmas labdarúgókat a rajtra nehezen összeálló Lombard Pápa, ennek eredménye, hogy a szerb Szasa Popin után kedden véglegessé vált Olasz Dénes átigazolása is.

NB II: közvetlen riválistól erősített a Mezőkövesd

Petneházi Márk személyében közvetlen riválisától erősített a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry SE.