F1: elégedett a nemzetközi szövetség a Magyar Nagydíjjal

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke arról számolt be az MTI-nek, hogy a nemzetközi szövetség (FIA) szakemberei elégedetten és pozitívan értékelték a vasárnap véget ért 34. Formula–1-es Magyar Nagydíjat.

Ralibaleset: az MNASZ nem adott ki engedélyt a versenyre

A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) nem adott ki hozzájárulást, engedélyt a tótkomlósi raliverseny megrendezéséhez – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel. A múlt vasárnapi verseny záró programja közben az egyik raliautó a nézők közé hajtott, tizenegyen megsérültek.

Formula E: az MNASZ elnöke Budapestre hozná a sorozatot

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke szerint büszkeség és megtiszteltetés lenne, ha Magyarország is rendezhetne futamot az elektromos formaautós versenysorozatban. Oláh Gyárfás a közelmúltban ebben a témában egyeztetett többek között Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével.

Formula E: budapesti futamról egyeztetnek Jean Todttal

Többek között Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökével is tárgyal Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke az elektromos formulaautós versenysorozat, a Formula E futamának lehetséges magyarországi megrendezéséről.

Autósport: további négy évig Oláh Gyárfás az MNASZ elnöke

További négy évig Oláh Gyárfás irányítja a Magyar Nemzeti Autósport-szövetséget (MNASZ), miután a szombati tisztújító közgyűlésen a tagszervezetek elnöknek választották.

Autósport: választanak a versenyzők, két elnökjelölt a ringben

Választásra készül a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség, s a korábbi évekkel ellentétben nagyon nehéz lenne megmondani, a két elnökjelölt közül ki indul nagyobb eséllyel: az „újoncként” érkező, de biztos háttérrel bíró dr. Halavács Sándor, vagy a jelenlegi elnök, a sportágból jövő, s az elmúlt években nemzetközi szinten is szép eredményeket elérő Oláh Gyárfás. Mindkettő mellett szólnak érvek – a tagság a szombati közgyűlésen dönt arról, hogy ki irányíthat a következő négy évben.

Autósport: sikeres volt a magyar szövetség tavalyi éve

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke szerint tavaly kiemelkedően sikeres évet zárt a hazai autósport, amelynek történetében a 2019-es esztendő egy új időszak kezdetét jelentheti.

F1: Todt maradt a FIA élén; Oláh Gyárfás az offroadbizottság elnöke

Újabb négy évre Jean Todtot választották meg a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökévé. Oláh Gyárfás az offroadbizottság elnöke lett.