Roland Garros: nem történhet meg az, ami az Adria Touron

A Roland Garros szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a francia nyílt teniszbajnokságon ne ismétlődjenek meg a Novak Djokovics által rendezett Adria Touron történtek.

Tenisz: Djokovics meggyógyult, már nem koronavírusos

A világelső Novak Djokovicsnak és feleségének is negatív lett a legutóbbi koronavírustesztje.

Tenisz: a szerb kormányfő védelmébe vette Djokovicsot

Ana Brnabic szerb miniszterelnök szerint nem Novak Djokovicsot, hanem a szerb kormányt terheli a felelősség azért, hogy a férfi teniszezők meghívásos Adria Tour-sorozatán a résztvevők közül többen – így maga a világelső főszervező, Djokovics is – elkapták a koronavírust.

Tenisz: Thiem „nagyon sajnálja” a játékosok nem megfelelő viselkedését

A világranglistán harmadik Dominic Thiem „nagyon sajnálja”, hogy a játékosok nem viselkedtek megfelelően a világelső Novak Djokovics által életre hívott, meghívásos Adria Touron, melyen négy teniszező is pozitív koronavírustesztet adott.

Tenisz: Djokovics apja szerint Dimitrov hibája a koronavírus-botrány

Kiáll Novak Djokovics mellett edzője, Goran Ivanisevic és édesapja, Szrdjan Djokovics. A szerbek világelső teniszezőjét sok kritika érte az elmúlt napokban amiatt, hogy az általa életre hívott, meghívásos Adria Tour zadari versenye után kiderült: többeknek – így neki is – pozitív lett a koronavírustesztje.

Tenisz: Novak Djokovics koronavírustesztje is pozitív lett!

Az elmúlt hétvégén rendezték a világelső férfi teniszező, Novak Djokovics nevével fémjelzett Adria Tour második állomását, amelynek döntőjét törölni kellett, miután kiderült, hogy Grigor Dimitrov koronavírusos lett, s azóta sorra derült ki a résztvevő teniszezőkről, hogy pozitív teszteredményt adtak. Kedden kora délután maga Djokovics jelentette be, hogy ő és felesége is pozitív koronavírustesztet adott.

Videó: kosarazni is tud? Djokovics kihívta LeBron Jamest

A szerbek 17-szeres Grand Slam-győztes csillaga, Novak Djokovics (jobbra) a saját maga által kitalált versenysorozat, az Adria Tour zadari állomásán is remekel, de mivel a viadalnak a hosszú leállás után kidomborodik a szórakoztató jellege, nem meglepő, hogy Djokovics sem összpontosít száz százalékban a mérkőzésekre.

NBA: James megdicsérte Djokovics kosártudását

Elismerően nyilatkozott a világelső teniszező, Novak Djokovics kosárlabdatudásáról LeBron James, az észak-amerikai liga (NBA) sztárja.

Tenisz: Federer és Nadal tett azzá, aki vagyok – Djokovics

A világelső Novak Djokovics szerint az egész tenisznek jót tett a Nagy Hármas rivalizálása.

US Open: Djokovics még nem döntött a részvételről

A férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb Novak Djokovics még megvárja a US Open lebonyolításával kapcsolatos fejleményeket, mielőtt döntene arról, hogy részt vesz-e az egyesült államokbeli tornán.

Tenisz: Djokovics kiesett, de nem ezért pityeregte el magát – videó

Könnyek között, négyezer szurkoló előtt búcsúzott a világelső Novak Djokovics az általa indított tenisztorna-sorozat első állomásán.

Tenisz: Djokovics kikapott honfitársától; ketten két sikerrel

Novak Djokovics egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte azt a tenisztornát, amelyet ő és a fivére, Djordje hívott életre.

Tenisz: elmarad Montenegróban a Djokovics-féle torna

Elmarad Montenegróban az a férfi tenisztorna, amelynek főszervezője a világelső Novak Djokovics és fivére, Djordje.

Tenisz: Djokovics és Nadal távol maradna a US Opentől

A férfi tenisz-világranglista első és második helyezettje, Novak Djokovics és Rafael Nadal a rendkívül szigorú óvintézkedések miatt valószínűleg nem indul az amerikai nemzetközi bajnokságon.

Tenisz: Djokovics világsztárokat hívott meg az Adria Tourra

A világ első számú teniszezője, Novak Djokovics hétfőn Belgrádban sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az osztrák Dominic Thiem és a bolgár Grigor Dimitrov mellett az Adria Tour elnevezésű, jótékonysági tornán Alexander Zverev is pályára lép majd, s rajtuk kívül a régió teniszezői is indulhatnak majd a hétközi tornán, amelynek győztese, de még az is lehet, hogy a döntőse is indulhat a hétvégi bemutatón.

Tenisz: Novak Djokovics balkáni versenyeket szervez

A világranglista-vezető Novak Djokovics teniszversenyeket szervez a Balkán-régióban a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben.

Tenisz: Berrettini szerint nem a sportolóknak kellene egymáson segíteni

Nem a teniszezőknek kellene egymáson segíteni Matteo Berrettini, a férfi világranglista nyolcadik helyezettje szerint.

Tenisz: Djokovics szerint ő lesz minden idők legjobbja a sportág történetében

A világelső Novak Djokovics hisz abban, hogy ő lesz minden idők legtöbbszörös Grand Slam-bajnoka és a férfi világranglistát a leghosszabb ideig vezető teniszező.

Tenisz: „Federer játszik a legszebben, de Djokovics átmegy a falon is”

A kétszeres Grand Slam-torna-döntős Todd Martin szerint a világelső Novak Djokovics a leginkább verhetetlen a férfi teniszmezőnyben.

Koronavírus: ellentétes Nadal és Djokovics álláspontja a védőoltással kapcsolatban

A férfi teniszezők világranglistáját vezető Novak Djokovicsnak és a rangsorban második – korábbi listavezető – Rafael Nadalnak ellentétes az álláspontja a koronavírus-járvány leküzdése miatt nagy reményekkel várt védőoltással kapcsolatban.