Atlétika: két centi döntött női távolugrásban a fedett ob-n

A női távolugrás hozta az egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb versenyt a BOK-csarnokban zajló fedett pályás atlétikai országos bajnokság első napján, amelyen Nguyen Anasztázia egyéni csúccsal győzte le Farkas Petrát.

Atlétika: Kozák Luca negyedik lett 60 gáton Berlinben

Kozák Luca negyedik lett a 60 méteres gátfutásban a berlini fedett pályás atlétikai versenyen.

Atlétikai vb: vége a fesztiválnak – nagyszerű hangulatban zárult a viadal

Három magyar atlétának is szurkolhattunk a dohai világbajnokság utolsó napján, amelyen jobb hangulat uralkodott, mint előtte a versenyen bármikor.

Atlétikai vb: Nguyen Anasztázia a 12. lett női távolban

A Dohában zajló atlétikai világbajnokságon a női távolugrás döntőjében Nguyen Anasztázia a 12. helyen zárt, miután első három kísérletéből egy, a második volt érvényes – 626 centiméterre ugrott, ami a döntő leggyengébb eredményét jelentette.

Atlétikai vb: Rivasz-Tóth Norbert történelmet írt Dohában

Öt magyar indulóból három továbbjutott a Dohában zajló atlétikai világbajnokság utolsó előtti napján, az országos csúcsot döntő Rivasz-Tóth Norbert történelmet írt gerelyhajításban.

Atlétikai vb: női távolugrásban is lesz magyar a fináléban

Nguyen Anasztázia bejutott a döntőbe, Farkas Petra viszont kiesett távolugrásban szombaton a dohai atlétikai világbajnokságon.

Atlétikai ob: Nguyen és Farkas vb-szintes eredménye

Nguyen Anasztázia és Farkas Petra is teljesítette a világbajnoki induláshoz szükséges szintet távolugrásban a 124. atlétikai országos bajnokságon.

Gyulai Memorial: Nguyen egyéni csúccsal harmadik távolban

Nguyen Anasztázia 670 centiméteres egyéni csúccsal a harmadik helyen végzett női távolugrásban, míg Márton Anita 18 méter feletti teljesítménnyel negyedik lett női súlylökésben a székesfehérvári Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Atlétika: nagyszerű új országos csúcs 4x400 méteren

Kedden új országos csúcsot futott az ostravai fedett pályás atlétikai versenyen induló női 4x400-as magyar váltó.

Atlétikai Eb: Szalpeter döbbenetes baki miatt maradt le a dobogóról

A kalapácsvető Gyurátz Réka a 9., a magyar női 4x100 méteres váltó a 13. helyen végzett a berlini atlétikai Európa-bajnokságon. 5000 méteren óriási tragédiát élt át Lonah Chemtai Szalpeter, a 10 ezres Európa-bajnok egy körrel előbb ünnepelt, így végül lemaradt a dobogóról.

Halász Bence: Tettem bele erőt és sebességet, de maradt bennem bőven

Első dobásával bejutott az atlétikai Európa-bajnokság döntőjébe a kalapácsvető Halász Bence. A Koroknai fivérek remek és taktikus futással kvalifikálták magukat a négyszáz gát elődöntőjében.

Atlétika: országos rekord női 4x100 méteren Belgiumban

Halász Bence az egyéni csúcsát megközelítve, 78.66 méteres eredménnyel a második helyen végzett a Hallében rendezett atlétikai dobóversenyen.

Atlétikai fedett ob: Kazi Tamás önmagát győzte le

Nguyen Anasztázia két számban is nyert az atlétikai fedett pályás országos bajnokság első napján, szombaton, Kazi Tamás pedig 1500 méteren végzett az élen, de nem sikerült teljesíteniük a vb-szintet.

Atlétika: Baji Balázs és Márton Anita remekül kezdte az évet

Baji Balázs és Márton Anita is remekül kezdte a 2018-as szezont: két világklasszis atlétánk magabiztosan nyerte meg szombaton a fedett pályás Budapest-bajnokságot.

Atlétikai Eb: gyenge rajt, elmaradt a továbbjutás

Egyik magyar versenyző sem jutott be a 60 méteres síkfutás elődöntőjébe a belgrádi fedett pályás Európa-bajnokság második napján.

Atlétika: délelőtt búcsúztak a magyarok az Eb-n

A délelőtti programban szereplő mindhárom magyar versenyző befejezte a versenyzést az amszterdami atlétikai Európa-bajnokságon csütörtökön.

Atlétikai vb: a felesége után egy nappal Eaton is aranyérmes

A súlylökő Márton Anita 19.33 méteres országos csúccsal ezüstérmet szerzett a Portlandban zajló fedett pályás atlétikai világbajnokságon. Baji Balázs előfutamában a harmadik lett magyar idő szerint vasárnapra virradóra, így bejutott a 60 méteres gátfutás esti elődöntőjébe. A házigazda Egyesült Államok versenyzői négy aranyéremmel gyarapították kollekciójukat – a hétpróbázó Ashton Eaton megvédte címét –, a további hat szombati világbajnoki cím hat ország között oszlott meg.

Atlétikai ob: vb-indulóink bajnoki címet ünnepeltek

A világbajnoki résztvevő Nguyen Anasztázia és Zsivóczky-Farkas Györgyi is győzött saját versenyszámában a Syma-csarnokban zajló fedett pályás atlétikai országos bajnokság szombati napján.

Fedett pályás Eb: Nguyen nem jutott döntőbe 60 m-en

Elődöntős futamában a nyolcadik, utolsó helyen végzett Nguyen Anasztázia női 60 méteren a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, így nem jutott be a fináléba.

Fedett pályás Eb: lesz magyar elődöntős női 60 méteren

Nguyen Anasztázia remek futással bejutott az elődöntőbe női 60 méteren a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, a szombat délelőtt érdekelt másik négy magyar számára viszont befejeződött a kontinensviadal.