Puszkász, a váratlan Messi, mindenki sportja és Pelé fodrásza

Brazíliai tartózkodásunk során a magyar győzelemmel záruló Red Bull Neymar's Jr. Five csoportköre előtti pihenőnapot a szintén a magyar médiát képviselő kollégámmal közösen egy santosi városfelfedezésre fordítottuk, ami során számos érdekességbe sikerült belefutnunk.

Red Bull Neymar Jr's Five: szenzáció – magyar csapat lett a világ legjobbja!

A magyar együttes (Zsírkréták) nyerte meg a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntőjét, mivel a fináléban 2:0-ra megverte a már a csoportkörben is legyőzött Spanyolországot.

Red Bull Neymar Jr's Five: így készül a magyar csapat a brazilok elleni nyolcaddöntőre

A magyar színeket képviselő Zsírkréták a pénteki csoportelsőségüket követően a szombati kieséses szakaszban elsőként a világdöntőnek otthont adó Brazília legjobbjaival találkozhatnak.

Red Bull Neymar Jr's Five: szenzációs kezdés – csoportgyőztes a magyar csapat!

Szenzációsan indult a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntője a magyar csapat (Zsírkréták) számára, hiszen a csoportkörben nagyszerűen teljesítve, első helyen jutott be a szombati kieséses szakaszba – itt a házigazda Brazília legjobbjaival találkoznak a mieink.

Red Bull Neymar Jr's Five: karneváli hangulat a parton! Megvannak a mieink ellenfelei

Csütörtökre mindenki megérkezett a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntőjére, a szervezők a tengerparton meg is ejtették a sorsolást. A magyar színeket képviselő Zsírkréták elkerülték a halálcsoportnak tűnő A jelű ötöst.

Red Bull Neymar Jr’s Five: festői környezetben a magyarok

A magyarországi selejtezőt 2018 után ismét megnyerő Zsírkréták festői környezetben várják a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntőjének csoportbeosztását. Természetesen a labda is előkerült a sorsolásig hátralévő időben.

Red Bull Neymar Jr's Five: a Copa-szereplők után most magyarok varázsolhatnak

Kedden helyi idő szerint reggel fél 6-kor érkezett meg a Zsírkréták együttese a Red Bull Neymar Jr's Five világdöntőjének otthont adó Brazíliába, de az összesen csaknem 15 órás út ellenére sem lankadt a srácok játék utáni vágya, ugyanúgy előkerült a labda a zürichi repülőtéren átszállás közben, ahogyan már a dél-amerikai landolás során – ahol természetesen nagy siker arattak a hazaiak körében. Naná, majd épp az ötszörös világbajnok otthonában ne rajongana mindenki a labdáért...

Red Bull Neymar Jr’s Five: brazil körülmények között készültek Budapesten

Intenzív felkészülésen van túl a Red Bull Neymar Jr’s Five világdöntője előtt a Zsírkréták együttese, amelynek tagjai minden edzés előtt felállították a hivatalos kapukat és palánkokat, majd utána el is bontották.

Neymar’s Five: épp idejében ébredtek – a címvédő mehet Brazíliába!

Szombaton óriási csaták után a döcögősen kezdő Zsírkréták együttese megvédte tavalyi bajnoki címét, így 2018 után idén is ő indulhat a Red Bull Neymar's Five brazíliai világdöntőjében.

Neymar's Five: sosem látott tömeg után megvan a döntő mezőnye!

Véget értek Red Bull Neymar Jr's Five 2019 magyarországi selejtezői: az elmúlt hét végén két parádés tornán újabb 12 csapat került be az országos döntő 24 fős mezőnyébe. A különleges szabályrendszerben zajló kispályás labdarúgótorna országos döntője június 1-jén lesz a budapesti Városligetben, ahol az együttesek azért szállnak harcba, hogy megszerezzék a repülőjegyüket Brazíliába, vagyis ott legyenek a Red Bull Neymar Jr's Five 2019 világdöntőjében.

Neymar’s Five: 12 csapat már kiharcolta a helyét a magyar döntőben

Pécs és Szeged után Győrben folytatódott a Red Bull Neymar Jr's Five magyarországi selejtezője. Ki ne tudná már: az ország legbátrabb amatőr labdarúgói a különles szabályrendszerű, kispályás tornán azért mérkőznek meg egymással, hogy az országos döntőbe jussanak, ahonnan a legjobb gárda kvalifikálja magát a brazíliai világdöntőre.

Elindult a 2019-es Red Bull Neymar's Five magyarországi selejtezője

A hétvégén kezdetét vette a 2019-es Red Bull Neymar's Five Magyarországi selejtezősorozata. A hazai valogató első két köréből, a pécsi, illetve a szegedi sorozatból nyolc csapat jutott tovább a június elsején megrendezésre kerülő Nemzeti Döntőbe.

Mutasd meg Neymarnak, mire vagy képes, és kerülj be a nemzetközi válogatottba!

Ebben a hónapban a Red Bull Neymar's Five megfigyelői a világ legjobb játékosait keresik, akik egy különleges csapatot alkothatnak Neymar viadalán. A szakértők globális csoportja a világ különböző pontjairól gyűjti össze a tehetségeket, és végül hat játékost választ be a speciális csapatba, amelybe maga a brazil sztár jelöli ki végül a hetedik futballistát, úgyhogy itt az idő megmutatni, mire vagytok képesek!

Labdarúgás: szívesen kihívná Neymart egy meccsre?

48 ország, 17 190 csapat és több mint 47 000 játékos. Ez volt 2018-ben a Red Bull Neymar Jr's Five focibajnokság és ezek azok a számok, amelyeket a viadal minden bizonnyal idén túlszárnyal majd. A rendezvénysorozat ezúttal is a világ legjobb amatőr labdarúgóit keresi, akik méltóképpen képviselhetik hazájukat a legendás futballsztár előtt, Brazíliában. Természetesen ebből Magyarország sem maradhat ki, íme a szabályok és az idei selejtezők helyszínei!

„Nekünk mindig Junio marad” – Neymar másik arca

A gyerekkori tréfákról, a testnevelő tanár jóslatáról, a gyenge fizikadolgozatokról, valamint az extrém öltözködésről is beszélt a Nemzeti Sportnak Neymar korábbi iskolájának igazgatója.

Első osztályú show: Neymar varázsolt a nevével fémjelzett tornán

Trükkök, cselek és szlalomok: Neymar, a PSG brazil klasszisa gyönyörű megoldásokkal szórakoztatta a közönséget a nevével fémjelzett labdarúgótorna gálameccsein. Babják Bence tudósítása a brazíliai Santosból.

Életre szóló élmény Neymar tornáján – emelt fővel veszített a magyar csapat

Szoros meccsen, a nyolcaddöntőben búcsúzott a magyar színeket méltón képviselő Zsírkréták a Neymar nevével hirdetett brazíliai tornán, és a vigaszra sem kellett sokáig várni: a srácok élőben láthatták a brazil klasszis trükkjeit. Babják Bence tudósítása a brazíliai Santosból.

Magyar focilecke Brazíliában, Neymar tornáján

Százszázalékos teljesítménnyel, 16–0-ás gólkülönbséggel jutott tovább csoportjából a Zsírkréták, így minden esélye megvan, hogy a szombati döntőben Neymar és barátai ellen bizonyíthasson. Babják Bence jelenti a brazíliai Santosból.

Neymar várja a magyarokat

Már Brazíliában hangolódik a Neymar Jr's Five döntőjére a legjobb kispályás magyar csapat, amelynek játékosai szombaton akár a brazil csillag ellen is pályára léphetnek.

Neymar Jr's Five: itt a magyar győztes – ők utaznak Brazíliába

Kiszámíthatatlan cselek, gyönyörű trükkök, heves érzelmek és egy egyetemistákból álló csapat, amely megváltotta a brazíliai repülőjegyét. Röviden így lehetne összefoglalni a Red Bull által szervezett Neymar Jr's Five kispályás futballtorna magyarországi döntőjét.