Ultrabalaton: volt, akit a vihar kergetett – az NS is ott járt

A hét végén rendezték a 13. Ultrabalatont, Európa leggyönyörűbb környezetében zajló, és egyben a legtöbb szabadidős sportolót megmozgató 221 kilométeres tókerülő futását, amelyen a Nemzeti Sport két csapattal vett részt.

Kép: az NS meglátogatta Dzsudzsák Balázs édesanyját

A Nemzeti Sport anyák napja alkalmából a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs édesanyját, Kósa Ildikót látogatta meg Nyírlugoson. Olvassa el a május 4-i, szombati Nemzeti Sportban!

Galéria: díjazták a Nemzeti Sport fotóriportereinek képeit

Megrendezték az I. Mediaworks-fotópályázatot, amelyre tizenöt szerkesztőségből harminc fotóriporter összesen háromszázhúsz pályaművet adott be, a zsűri tíz kategóriában összesen 743 kép közül választotta ki és díjazta az alkotásokat.

Úszás: három együttműködési megállapodást kötött a MÚSZ

A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) három együttműködési megállapodást kötött szerdán a debreceni országos bajnokság rajtja előtt.

Szlovák–magyar: még nincs győzelmünk – NS-infografika

Csütörtökön megkezdődik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezője, a magyar válogatott Szlovákiában lép pályára 20.45-től. Tekintse meg a Nemzeti Sport mérkőzésről készített infografikáját! A nagyobb mérethez kattintson a képre!

NS: harmadszor ültek le közös vacsorára a főszerkesztők

Immár harmadszor ültek le szakmai-baráti beszélgetésre a Nemzeti Sport jelenlegi főszerkesztője, Szöllősi György invitálására az újság korábbi főszerkesztői, stílszerűen a nemzeti ünnep előtt, hiszen lapunk első száma 1903. március 15-én került az utcára.

Szervezeti hírek: változások a Nemzeti Sportnál

A Mediaworks sportüzletágának éléről távozik Ballai Attila igazgató, akit kedden a Magyar Nemzet napilap főszerkesztőjének neveztek ki.

Sportújságírás: Szöllősi György lett az AIPS Europe alelnöke

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökének választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.

Galéria: Doll és Oftedal grimasza, Neymar húzása – 2018 legjobb NS-fotói

Női kézilabda Bajnokok Ligája, labdarúgó Európa-liga, F1-es Magyar Nagydíj – csak néhány nagyszabású sportesemény, ahol a Nemzeti Sport fotósai megörökítették a legjobb pillanatokat. Kollégáink 2018-as képtárából láthatják alább a legemlékezetesebb felvételeket!

Futball: az NS csapata második lett az 5. Kolbász-kupán

A Nemzeti Sport csapata a második helyen végzett a békéscsabai kolbászfesztivál keretében megrendezett 5. Kolbász-kupán.

NS: szerkesztőségünkben járt Szabó Tünde – galéria

Lapunk meghívására a Nemzeti Sport szerkesztőségébe látogatott Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, korábbi olimpiai, világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, a Magyar Úszószövetség korábbi főtitkára. A politikus-sportvezető előbb Liszkay Gábor vezérigazgatóval, valamint a Mediaworks kiadó több vezetőjével találkozott és beszélgetett a magyar sport és a sportmédia helyzetéről, majd Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője körbevezette a nyomtatott lap és az online kiadás közös szerkesztőségében.

Duff, a Gera-szurkoló; Krueger, a magyar

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

A Vidi londoni kalandjai; Rebrov eddigi magyarországi tapasztalatai

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Londonban a Vidi; Hosszú–Sjöström bokszmeccs

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Három pont ajándékba; Willi, aki Vili

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Rossi, a győzelem rabja; Szalai: Nem felelhetek meg mindenkinek

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Menj meccsre mindig! A Nemzeti Sport és a klubok újra összefognak a szurkolókért!

Ezúttal is őszi szurkolói kampány a Nemzeti Sportban. Menj meccsre! – immár harmadszor. A cél egyszerű, minél több drukker menjen sporteseményre, és ezért számos klub különleges kedvezményeket kínál.

Szász-Kovács Emese gyásza; Koke: CR7 nem hiányzik a Realból

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.