Jégkorong: Idén karácsonykor is nézzék Kevint! – filmajánló hokisainktól

A Reszkessetek, betörők! kötelező karácsonykor – vallják válogatott jégkorongozóink. De ha valakinek mégis tele lenne már a hócipője Kevin és a Vizes Banda cicaharcával, akkor hokisainak alternatívát ajánlanak a karácsonyi, tévénézős időszakra. Viszont azt se felejtse el senki, hogy a két ünnep között jégkorongmérkőzések alatt is lehet ropogtatni az ünnepi finomságokat!

Jégkorong: Ha valaki elront valamit, megfogjuk a vállát, segítjük – Nagy Krisztián

Ezúttal nem sikerült 0–2-ről fordítania Japán ellen a magyar jégkorong-válogatottnak, pedig bőven akadtak helyzetei a budapesti Hat Nemzet Tornán játszott mérkőzésen. Majoross Barnabás arról beszélt az NSO Tv-nek, hogyan sikerült kihagyniuk Pápa Mártonnal az abszolút ziccert, míg a társak elmondták, ilyenkor igyekeznek a hibázó játékosokat biztatni, nem tesznek nekik szemrehányást. 

Piros lap, bomba- és meg nem adott gól: a ZTE-é az újoncrangadó

Négy góllal nyert a ZTE a másik újonc, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzés sorsát alapvetően befolyásolta egy korai piros lap és egy büntető.

Hoki-vb: Borzasztóan játszottunk, egyszerűen kellett volna – Sofron

A kazahsztáni divízió 1/A világbajnokság 4. fordulójában a magyar válogatott a torna eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedte el, amikor 6–0-ra kikapott Szlovéniától. A mérkőzés után a magyar játékosok közül Nagy Krisztián és Stipsicz Bence mellett Sofron István is elmondta, hogy szerinte mi állt a katasztrofális játék mögött.

Hoki-vb: Ha így folytatjuk, a szerencsénknek is meg kell jönnie – Galló

A magyar férfi jégkorong-válogatott a Kazahsztánban zajló divízió 1/A-világbajnokságon a második mérkőzését is elvesztette, ezúttal Fehéroroszország múlta felül 3–1-re. A meccs után a mieink elmondták, miben látják az újabb vereség okát, és mit lehet tenni, hogy a folytatás sikeresebb legyen.

Jégkorong: Nagy Krisztiánék kárpótolni akarták a szurkolókat

Nagy Krisztián, a magyar jégkorong-válogatott csatára szerint szombaton az olaszok elleni összecsapáson szerették volna kárpótolni a szurkolóikat, a fölényes győzelem alkalmával pedig sikerült is betartaniuk a szakmai stáb kéréseit.

Hoki-vb: Nem kell siránkozni, kiköptük a tüdőnket – Vay

Elvesztette harmadik mérkőzését a magyar jégkorong-válogatott a budapesti divízió 1/A világbajnokságon. A szlovénoktól elszenvedett 4–1-es vereség okairól Vay Ádám, Garát Zsombor és Nagy Krisztián beszélt az NSO Tv-nek.

Hoki-vb: „Nem tanultunk az ukránok elleni meccsből, most ugyanaz történt...”

Nem indult jól a budapesti divízió 1/A csoportos világbajnokság a magyar jégkorong-válogatott számára, hiszen két, gól nélküli harmad után az utolsó húsz percben a kazahok háromszor is betaláltak, s ezzel 3–0-ra nyertek. A mérkőzés után Sebők Balázs, Nagy Krisztián és Vay Ádám értékelt az NSO Tv-nek.

Jégkorong: „Leckét kaptunk abból, hogy miért is kell belőni a helyzeteket”

Rosszul kezdődött a lengyelek ellen, és jobban is végződhetett volna a magyar jégkorong-válogatottnak a budapesti Négy nemzet tornája. Hári János az NSO Tv-nek elmondta, a japánok elleni, szétlövéssel 4–3-ra elvesztett meccsen leckét kaptak abból, miért is kell belőni a helyzeteket. Hiszen bár a kiváló játékot hozó második harmad után a harmadikban is jól hokizott a csapat, ez nem párosult eredményességgel. A torna azonban jól szolgálta az új szövetségi kapitány, Jarmo Tolvanen által elvárt játékszisztéma gyakorlását – Nagy Krisztián és Erdély Csanád is úgy véli, hogy ezzel sikeresek lehetnek a jövőben. Hogy mi a különbség a Rich Chernomaz illetve a Jarmo Tolvanen alkalmazta taktika között? A torna értékelése mellett erről is beszél a fentebb említett három játékos az alábbi videóban. 

Asztalitenisz-vb: vegyes párosunk a 16 között kiesett

Nagy Krisztián és Pergel Szandra kiesett a legjobb 16 között vegyes párosban a düsseldorfi asztalitenisz-világbajnokságon.

Chernomaz szerint a fegyelmezettség szólt Dél-Korea mellett

Rich Chernomaz szerint a dél-koreai játékosok fegyelmezettsége volt a döntő faktor a divízió 1/A jégkorong-világbajnokság keddi mérkőzésén, amelyet az ázsiaiak 3–1-re megnyertek Magyarország ellen. Hiányoznak a sérültek, s bár a vártnál jobban bírtuk erővel, a koncentráció hiányzott.

Asztalitenisz-vb: kihirdették a magyar csapatot

A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnöksége négy női és öt férfi játékos indulását javasolja a Düsseldorfban május 29. és június 5. között sorra kerülő egyéni világbajnokságon.

Asztalitenisz ob: Nagyváradi és Nagy nyert a vegyes párosoknál

A Nagy Krisztián, Nagyváradi Mercédesz duó nyerte meg a vegyes párosok küzdelmét az asztaliteniszezők 99. országos bajnokságán Celldömölkön.

Jégkorong: a MAC már két játékost elhozott a bajnoktól

Bár még nem hivatalos a MAC Budapest Mol Ligában való indulása, a fővárosi jégkorongcsapat napról napra jelent be egy-egy új igazolást. A kapus Bálizs Bence után ma a csatár Nagy Krisztián megszerzése vált ismertté.

Videó: „Puha vagy, Sofi!” - így ünnepelték a krakkói hősöket

Székesfehérváron is alaposan megünnepelték a Krakkóban második helyen végző, s ezzel a világ legjobb 16 csapata közé kerülő magyar jégkorong-válogatottat.