El: a Honvéd kulcsembere a vilniusi visszavágót is kihagyja

Biztossá vált, hogy a Honvéd egyik kulcsembere, a középpályás Nagy Gergő nem utazik el a csapattal Litvániába, a Zalgiris Vilnius elleni Európa-liga-visszavágóra.

MK: Stopira páros lábbal érkezett, egyből piros lapos belépőnek éreztem – Gazdag

Ahogy arról beszámoltunk, a Mol Vidi 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa döntőjében. Az NSO Tv stábja a találkozó után a már biztosan távozó Holender Filippel, a lejáró szerződésű Danilóval és a mérkőzésen egy durva belépőt elszenvedő Gazdag Dániellel is beszélgetett a kispestiek oldaláról.

MK: Holender mellett Gróf is elköszönt társaitól az öltözőben a döntő után

Ahogy arról beszámoltunk, a Mol Vidi 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa döntőjében. Az NSO Tv stábja a kispestiek két labdarúgójával, Nagy Gergővel és Djordje Kamberrel is beszélgetett a mérkőzés után. Utóbbi nem volt elégedett a játékvezetővel, és azt is elárulta, kik búcsúztak el csapattársaiktól a finálé után az öltözőben.

Honvéd: N’Gog venné át a góllövő cipőt jövőre? Holender nem adná

Megszerezte a negyedik helyet és ezzel együtt az Európa-liga-selejtezőben való indulás jogát a Budapest Honvéd az NB I-ből kieső MTK ellen aratott 4–1-es győzelmével. Az NSO Tv videójában a boldog kispestiek közül a 16 találata révén a ferencvárosi Davide Lanzafaméval társgólkirályi címet szerző Holender Filip, a két gólt szerző David N'Gog, valamint Nagy Gergő és Gazdag Dániel is megszólal.

Hoki-vb: Szembesítettük a játékosokat a tényekkel – Majoross

A Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon négy forduló alatt háromszor veszítő, legutóbb Szlovéniától 6–0-ra kikapó magyar férfiválogatott igyekszik ocsúdni. A csapat szombat délben gyakorolt a Barisz Arena edzőpályáján, és főleg lélekben készül a házigazda és feljutásért hajtó Kazahsztán elleni vasárnapi záró mérkőzésre.

NB I: A Fradit feldobta a bajnoki cím, de emiatt ki is engedett – Nagy Gergő

Fontos győzelmet aratott a Budapest Honvéd a Ferencváros ellen, így továbbra is versenyben maradt a bajnoki bronzéremért a DVSC-vel és az Újpesttel folytatott harcban. A 3–2-re végződő találkozó után Nagy Gergő beszélt az NSO Tv-nek a sikerről, illetve elárulta, miből merítettek erőt a bajnok felülmúlásához. 

Jégkorong: Kihasználtuk, hogy a szlovénok a buszon maradtak – Nagy Gergő

A magyar jégkorong-válogatott gólgazdag felkészülési mérkőzésen 7–4-re győzte le Szlovéniát a Tüskecsarnokban. A találkozó után Nagy Gergő és Hári János értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: A játékosok csúsznak-másznak a Fradi-címerért – Fodor

Bár a döntő első meccsét hazai jégen elvesztette az FTC-Telekom jégkorongcsapata, a folytatásban zsinórban négy győzelmet aratott, s 4–1-es összesítéssel nyert meg az Erste Ligát a Csíkszeredával szemben. Az 5–2-re végződő ötödik mérkőzés után, a hosszasan tartó örömünnep közepette Fodor Szabolcs vezetőedző és a döntő MVP-jének választott Pavuk Attila beszélt a sikerről az NSO Tv-nek. A csapat kapitánya, Nagy Gergő pedig elárulta, mekkora bulit csapnak a győzelem örömére. A csíkszeredai Becze Tihamér a vereségük okait taglalta. 

Honvéd: Sok személyes üzenet maradt a Bozsik-stadionban – Nagy Gergő

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata immár a Magyar Futball Akadémián készül a tavaszi szezonra a régi Bozsik József Stadion bontása és az új építése miatt. A játékosok bármerre mennek is az épületben, lépten-nyomon saját arcképük köszön vissza a falakról. Különösen igaz ez Nagy Gergőre, aki 11 évvel ezelőtt, 14 esztendősen húzta magára először a kispestiek piros-fekete mezét. 

Honvéd: még az öltözőbe is bemehettünk – ilyen a Magyar Futball Akadémia

Novemberben nyitotta meg a kapuit a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontja, amelyet – az új Bozsik-stadion építése miatt – már a Budapest Honvéd felnőttcsapatának labdarúgói is belaktak. A sajtó munkatársait a kispestiek két meghatározó játékosa, Nagy Gergő és Gazdag Dániel vezette körbe a létesítmény sikereket és ikonokat ábrázoló falai között. Még az NB I-es gárda öltözőjébe is bemehettünk.

Jégkorong: Kóger, Magosi és Nagy Gergő itthon marad

A hazai szövetség (MJSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint Kóger Dániel, Magosi Bálint és Nagy Gergő sérülés miatt nem áll rendelkezésre, így helyettük a korábbi román válogatott, a magyar csapatban újonc Becze Tihamér (Csíkszereda), illetve Benk András (UTE) és Németh Attila (DEAC) került a névsorba.

Bp. Honvéd: többen hamarosan visszatérhetnek a sérülésükből

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a gárda sérültjeiről.