?>
Felkészülés: a Fehérvár kétszer állt fel a szlovén csapat ellen

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár 2–2-es döntetlent játszott a szlovén másodosztályú NK Nafta Lendavával.

Szlovén Kupa: a Mura legyőzte a Lendvát a döntőben

A labdarúgó Szlovén Kupa döntőjében muravidéki rangadót rendeztek: a története első fináléjában szereplő, jelenleg másodosztályú lendvai együttes, az NK Nafta 1903 Lendava 2–0-ra kikapott élvonalbeli muraszombati riválisától, az NS Mura Murska Sobotától, amely története második kupagyőzelmét aratta.

A bravúr elmaradt, a Lendva kikapott a Szlovén Kupa-döntőben

A labdarúgó Szlovén Kupa döntőjében muravidéki rangadót rendeztek: a története első fináléjában szereplő, jelenleg másodosztályú lendvai együttes, az NK Nafta 1903 Lendava 2–0-ra kikapott élvonalbeli muraszombati riválisától, az NS Mura Murska Sobotától, amely története második kupagyőzelmét aratta.

Szlovén Kupa: a lendvaiak harcos döntőre készülnek

A lendvai Nafta labdarúgócsapata már a Szlovén Kupa döntőjének jegyében tölti a napot a Kranj melletti Brdóban, ugyanakkor az együttes szakmai személyzetéből Polareczki Rolandék – Polareczki a ZTE FC, valamint a Nafta korábbi élvonalbeli játékosa – ma utaznak a helyszínre.

Szlovén Kupa: muravidéki rangadó a trófeáért

Szerdán 17.30-tól rendezik meg Kranjban a Szlovén Kupa döntőjét, amelyben muravidéki összecsapásra kerül sor a Mura és a Naſta Lendava között. A muraszombatiak az élvonalban az ötödik helyen állnak, és még harcban vannak az európai kupaindulásért, míg a Lendva a járvány miatt már lezárult másodosztály negyedik helyén végzett, így egyértelműen a Mura a mérkőzés esélyese.

Szlovénia: egész országra kiterjedt muravidéki láz

Túlzás nélkül állítható, hogy Szlovénia (észak-)keleti szegletének rangadója, a lendvai Nafta és a muraszombati NS Mura összecsapása a labdarúgó Szlovén Kupa döntőjében a teljes szlovén sportvilágot megmozgatja.

Szlovén Kupa: már a lendvai hívek is hangolnak a döntőre

Ahogy közeledik a szerdai labdarúgó Szlovén Kupa döntője a Nafta 1903 Lendava, illetve az NS Mura Murska Sobota gárdája között, a várakozás is úgy fokozódik a szlovéniai Muravidéken.

Szlovén Kupa: megvan a helyszín – nem lehet változtatni?

Az ország léptékeihez képest óriási érdeklődés előzi meg a labdarúgó Szlovén Kupa fináléját, amelyet a két muravidéki ősi rivális, az NK Nafta 1903 Lendava, valamint az NS Mura Murska Sobota vívhat egymással június 24-én, szerdán – jelen állás szerint a Kranj melletti Brdóban található Szlovén Labdarúgóközpontban.

NK Nafta, Dunaszerdahely, Topolya, Sepsi – határon túli magyar sikerek

Kedvező helyzetből várhatják a koronavírus-járvány utáni folytatást a szomszédos országok magyar gyökerű és magyarországi támogatásban is részesülő klubjai: a délvidéki Topolya már ki is lépett az európai kupaporondra, s van sansza rá a muravidéki, a felvidéki és a székelyföldi együttesnek.

Szlovén Kupa: muravidéki rangadó a kiírás döntőjében

Nem mindennapi módon alakult Szlovéniában a kupaelődöntő menete, hiszen a Szlovén Labdarúgó-szövetség korábban úgy határozott, hogy a szlovéniai labdarúgóközpont helyszínén, vagyis Brdóban rendezi meg a Szlovén Kupa elődöntős meccseit. A döntőbe aztán a két legnagyobb helyi rivális, a muraszombati Mura, valamint a lendvai Nafta került.

Lapszemle – A DAC-ról és a Topolyáról ír a France Football

Miután a héten már szemlézhettük a világhírű spanyol Marca cikkét a topolyai futballsikerekről, a France Football a kedden utcára kerülő számában közöl terjedelmes beszámolót a határon túli magyar futballfejlesztésekről. 

Felkészülés: a Kaposvár kikapott szlovén másodosztályú ellenfelétől

Az NB I-ben újonc Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re kikapott a szlovén másodosztályú NK Nafta Lendavától – számolt be róla a somogyi klub a hivatalos Facebook-oldalán.

ZTE: elnököt és klubigazgatót is adtak a szlovén csapatnak

Egyre szorosabb az együttműködés a ZTE FC és a Nafta Lendava között. A két klub korábban is gyakorta játszott egymással tesztmérkőzéseket, illetve szakmai téren is segítette egymást. Most minden eddiginél jelentősebb a munkakapcsolat.

Szlovénia: újabb magyar fiatalt igazolt az élvonalbeli csapat

A 21 éves Kocsis Adrián személyében újabb magyar légióst igazolt a szlovén labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Nafta – adta hírül a dnevnik.si szlovén honlap.

Kocsárdi Gergely és Sebők József Lendván folytatja pályafutását

Tegnap este Kazanyban landolt az Intertotó-kupa-visszavágóra készülő Zalaegerszeg együttese. Molnár Balázs és Tóth Norbert nem tartott a csapattal. Kocsárdi Gergely és Sebők József Lendván folytatja. Erről a ZTE hivatalos honlapja számolt be a Zalai Hírlap Online információi alapján.