El: „Miért ismernék magyar játékost? Én Chelsea-szurkoló vagyok!”

A Mol Vidi FC hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában a Chelsea ellen. A mérkőzés előtt angol és magyar szurkolókkal beszélgetett az NSO Tv stábja.

El: A Chelsea ellen ez tökéletes? Számomra nem az – Nego

A Mol Vidi FC hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában a Chelsea ellen. A találkozó után a gólt szerző Loic Nego mellett Marko Scsepovics és Marko Nikolics vezetőedző nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt.

Darts: ez is magyar találmány? És hogy jön ide az angol sörösrekesz?

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv most kezdődő videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a darts-világbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak, például a népszerű humorista, Badár Sándor. S akkor a legégetőbb kérdések, amikre az első részben választ kapunk: tényleg magyar találmány a darts? Mi közük a sportághoz az angol sörösrekeszeknek? Hogyan nyerhetek bármikor 1 millió angol fontot egy dartstábla segítségével? Most minden kiderül!

El: Fiola 1-2 héten belül elfelejti a Chelsea játékosának kiosztott kötényt

A Mol Vidi FC hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, a Chelsea ellen. A találkozó után Fiola Attila és Pátkai Máté nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt.

Kézi: Ujj- és lábtörés, majdnem szem nélkül maradtam – Sterbik a gyerekkoráról

Tizennégy évnyi légióskodás után tért vissza Veszprémbe a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kapus, Sterbik Árpád, akinek hosszú pályafutása alatt volt ideje kitapasztalni, hogyan tud a legjobban felkészülni egy komoly mérkőzésre. Az NSO Tv videójában mindemellett mesél a gyerekkoráról, amely hozott számára izgalmakat bőven, illetve az is kiderül, miért a Keresztapa a kedvenc filmje. Még többet tudhat meg Sterbikről a Nemzeti Sport pénteki számában!

Darts: így hangolódtunk a vb-re – összecsaptunk a Sport Tv kommentátoraival

Mondhatjuk, hogy hagyománnyá vált, hiszen a Nemzeti Sport Online másodszor rendezte meg a darts Mikulás-kupáját a Prince of Dartsban. Rögtön egy rendhagyót, ugyanis az eseményre ellátogatott a világbajnokságot minden évben közvetítő Sport Televízió több munkatársa is, vagyis betétversenyként sor került az első NSO–Sport Tv összecsapásra is. Fülöp László ráadásul arra is vállalkozott, hogy az NSO Mikulás-kupájának döntőjén kommentátorként vegyen részt. Az esemény után nemcsak vele, hanem Petur Andrással is beszélgettünk, s természetesen a csütörtökön kezdődő vb is szóba került.

El: a Chelsea játékosa nehéz meccsre számít a Vidi ellen

Csütörtökön a Mol Vidi FC a Groupama Arénában fogadja az angol Chelsea-t az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a londoniak középpályása, Ruben Loftus-Cheek nyilatkozott.

MK: „Még a déli harangszó is elmaradt Sényőn a Fradi-meccs miatt”

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III-as Sényő a Ferencvárost fogadta (0–4). A hazaiak az első félidőben jobbak voltak, de a második félidő elején összeszedtek egy kiállítást, így a Ferencváros sima győzelemmel jutott tovább. Az NSO Tv stábja a mérkőzésen a szurkolókkal, utána pedig a hazaiak edzőjével beszélgetett.

MK: A sényőiek nem szurkoltak szimpatikusan, de nem kell ezeket fölvenni – Otigba

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III-as Sényő a Ferencvárost fogadta. A hazaiak az első félidőben jobbak voltak, de a második félidő elején összeszedtek egy kiállítást, így a Ferencváros sima győzelemmel jutott tovább. A mérkőzés után a hosszú sérüléséből visszatérő Otigba Kennethtel beszélgetett az NSO Tv stábja.


HIRDETÉS