NFL: Watt nélkül is 3 ponton tartotta a Houston a Jaguarst

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kilencedik fordulójának londoni mérkőzésén a Houston Texans 26–3-ra legyőzte a Jacksonville Jaguarst.

NFL: négy meccs Londonban, egy Mexikóvárosban az alapszakaszból

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) szerdán bejelentette, mikor rendezik az alapszakasz külföldön sorra kerülő mérkőzéseit.

NFL: idén három csoportrangadót is külföldön rendeznek

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) hétfőn bejelentette, idén melyik öt mérkőzést rendezik külföldön, ez alapján két csoportrangadóra Londonban, egyre Mexikóvárosban kerül sor.

NFL: 2018-ban (csak) három meccset rendeznek Londonban

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) bejelentette, hogy mely mérkőzéseket rendezik meg Londonban a 2018-as idényben.

NFL: 2016-ban Londonba jön a Colts és a Bengals is – párosítás

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) bejelentette a 2016-os londoni mérkőzések párosításait – bár az egyik fellépő még kérdéses.

NFL: jövőre is három meccs a Wembleyben - a párosítás

Az NFL bejelentette, hogy jövőre is három mérkőzést rendeznek Londonban, s 2015-ben először egymás utáni hétvégéken lesz alapszakasz-találkozó a Wembleyben. Az idén Európába látogatók közül a Miami, a Detroit és a Jacksonville visszatér, a Dolphins a New York Jets ellen játszik, a Lions a Kansas City Chiefsszel találkozik, míg a Jaguars a Buffalo Billst „fogadja.”.

Big Ben (Roethlisberger) meglátogatta a Big Bent

Ahogyan arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as szezonjában a Jacksonville Jaguars és a San Francisco 49ers mellett a Minnesota Vikings és a Pittsburgh Steelers is összecsap Londonban. Utóbbi együttes sztárirányítója, Ben Roethlisberger, vagy ahogyan mindenki hívja, Big Ben már nagyban készül a szeptemberi mérkőzésre, és már meg is látogatta „névadóját”.