NFL: 10 éves, sosem látott szerződést kötött a bajnok szupersztárja

Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs meghosszabbította Patrick Mahomes szerződését.

Tv: nem akartak a jelentősen megemelt ajánlatnál többet fizetni – reagált a Sport Tv

A Sport Tv reagált a Network4 közleményére, mely szerint az ARENA4-re költözik az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL). A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményt változtatás nélkül közöljük.

Televízió: a Sport Tv-ről az ARENA4-re költözik az NFL

Az ARENA4-re költözik az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) – derült ki a Network4 közleményéből.

Kép: a kórházba mentek szülni, az NFL-futó előkapta a konzolt

Egy szülés akár hosszú órákig is eltarthat, főleg, ha az első alkalomról van szó – na de mit csináljon addig (a támogatáson kívül) az apa? Aaron Jones rájött a megoldásra: amíg kedvese vajúdott, az NFL-ben szereplő Green Bay Packers futója a kórházba magával hozott PlayStation nevű konzolon videojátékokat játszott.

Videó: 180 kilós óriáshalat fogott a Jaguars támadója

A Jacksonville Jaguars tavaly draftolt 22 éves támadófalembere, Jawaan Taylor maga sem kis darab, hiszen 196 centijéhez 142 kiló párosul. De még az ő tömege is eltörpül amellett a hal mellett, amelyet sikerült kifognia: kiírása szerint 400 fontos, mintegy 181 kilós óriás fűrészes sügér akadt a horogra. 

NFL: lefelezték az előszezont, csak két meccs lesz a rajt előtt

Felére csökkent a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2020-as idényének előszezonja.

NFL: tiltott videózás – a liga ismét megbüntette a Patset

Az NFL szabályszegésért megbüntette a hatszoros bajnok New England Patriotsot, amely közben szerződtette Cam Newtont.

Konferencia: a vakcina lehet a sportipar orvossága is

A koronavírus-járvány okozta gazdasági krízis egyik leginkább érintett területe a sport lett, nemzetközi és hazai szinten egyaránt. A sportélet lassan és fokozatosan tér most vissza, az esetek jelentős többségében azonban nézők nélkül. A teljes megoldást a vakcina vagy a gyógyulást biztosító gyógyszer jelentheti.

NFL: törölték a Cowboys–Steelers Hall of Fame-meccset

A koronavírus-járvány miatt törölték az augusztus 6-ra (nálunk 7-én hajnalra) kiírt Dallas Cowboys–Pittsburgh Steelers előszezon-mérkőzést.

Videó: az NFL-sztár medvékkel találkozott – még a rollerét is eldobta!

Gyanútlanul rollerezett a Dallas Cowboys újdonsült játékosa, Ha Ha Clinton-Dix, amikor is hirtelen meglátta az autó mögött lévő medvét – meg kicsinyét. A söprögető alaposan megijedt, azonnal leugrott rolleréről, és futni kezdett – szerencsére az állatok is eliszkoltak az ellentétes irányba.

Gyász: 26 évesen elhunyt a Chargers korábbi játékosa

Huszonhat esztendős korában elhunyt Max Tuerk, az NFL-ben szereplő Los Angeles Chargers (akkor még San Diego Chargers) korábbi játékosa.

NFL: a szakszervezet ellenzi a csoportos edzéseket

A játékosok szakszervezete ellenzi a csoportos edzések megkezdését a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).

Egyesült Államok: új erőre kapott a vírus, veszélyben a major ligák

Az átmeneti enyhülés után az Egyesült Államokban új erőre kapott a koronavírus, Floridában és Arizonában rekordszámú megbetegedést jelentettek, 11-11 NHL- és MLB-játékos is fertőzött.

NFL: cserét kért a liga egyik legjobb játékosa

Elcserélését kérte Jamal Adams, az NFL-ben szereplő New York Jets sztárja.

NFL: lábfejtörést szenvedett a döntős 49ers elkapója

Deebo Samuel fontos szereplője volt a San Francisco 49ers Super Bowlig tartó menetelésének, a következő idény elejéről viszont könnyen lemaradhat sérülése miatt.

NFL: két csapat felkészülését is bemutatja a Hard Knocks

A sorozat történetében először két NFL-gárda idény előtti felkészülését mutatja be a közönségnek a 2001 óta minden évben futó Hard Knocks. A széria az idén a két Los Angeles-i csapat, a Rams és a Chargers augusztusi hétköznapjait tárja a nézők elé.

NFL: Las Vegasban rendezik a 2021-es Pro Bowlt

Jövőre Las Vegasban rendezik a Pro Bowlt, a profi amerikaifutball-liga (NFL) hagyományos gálamérkőzését.

NFL: íme, Tom Brady a Tampa Bay mezében – fotók

Az NFL-csapatoknál lassan véget ér a koronavírus-járvány miatt a szokásosnál hosszabbra nyúlt szünet, a játékosok jelentkezhetnek a főhadiszállásokon. A közös edzések még nem kezdődtek el, de néhány apróságra sort kerítenek a csapatok. A Tampa Bay Buccaneers például bemutatta idei mezeit, amelyekbe természetesen a nagy szerzemény, Tom Brady is belebújt.

NFL: a teljes idényt kihagyja az Eagles támadó falembere

A teljes szezont ki kell hagynia Brandon Brooksnak, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Philadelphia Eagles támadó falemberének.

NFL: új, hatéves szerződést kötött a 49ers vezetőedzője

Új, hatéves szerződést írt alá Kyle Shanahan, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő San Francisco 49ers vezetőedzője.