NB II: gólgazdag meccsen nyert a Gyirmót, négyet vágott a Sori

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a Gyirmót FC Győr gólgazdag mérkőzésen 4–3-ra győzött a Tiszakécske otthonában úgy, hogy a hazaiak a 88. percben tizenegyest hibáztak. A Soroksár kiütötte az ezzel kieső helyre csúszó Balmazújvárost, a Mosonmagyaróvár a 94. percben mentett pontot Nyíregyházán, míg a kiesési helyosztón a Siófok megverte a Monort.

NB II: kikapott a ZTE Csákváron, a Tiszakécskén nyerő Gyirmót telel az élen

Vasárnap rendezték meg a labdarúgó NB II 21. fordulóját. A Gyirmót FC Győr gólgazdag mérkőzésen 4–3-ra győzött a Tiszakécske otthonában úgy, hogy a hazaiak a 88. percben tizenegyest hibáztak. A Csákvár otthon 2–1-re legyőzte a ZTE-t, a zalaiak így visszacsúsztak a második helyre, míg tovább remekel Szanyó Károllyal a Vasas, az angyalföldiek most a Budafokot intézték el könnyedén. A Soroksár kiütötte az ezzel kieső helyre csúszó Balmazújvárost, a Mosonmagyaróvár a 94. percben mentett pontot Nyíregyházán. A kiesési helyosztón a Siófok megverte a Monort; a Békéscsaba pedig hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Budaörsöt. A Dorog elleni 1–1-es döntetlen a váci tréner, Zoran Szpisljak állásába került.

NB II: három gólt szerezve győzött a Vác Nyíregyházán

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a Vác meglepetésre 3–1-re győzött a Nyíregyháza Spartacus otthonában.

NB II: kikapott a PAFC Szolnokon, a Soroksár nyerte a rangadót

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a listavezető Puskás Akadémia 1–0-s vereséget szenvedett a Szolnok otthonában. A játéknap rangadóján a Soroksár hazai pályán 1–0-ra megverte a Kisvárdát, így az élre állt. A sereghajtó SZEOL fegyelmezett játékkal a rivális Cegléd vendégeként nyert, a ZTE a hajrában egyenlített Siófokon, míg a Dorog fordulatos meccsen győzte le a Csákvárt.

NB II: budaörsi győzelem a tavaszi nyitányon

A labdarúgó NB II 21. fordulójának első mérkőzésén, a tavaszi nyitányon a kiesés ellen küzdő Budaörs Sajbán Máté góljával 1–0-ra legyőzte a Sopront.

NB II: gyirmóti iksz Szolnokon, nem tudtak az élre állni

Döntetlennel kezdődött meg a labdarúgó NB II 21. fordulója: a Szolnoki MÁV hazai pályán 1–1-et játszott a Gyirmót FC Győrrel.

NB II: sokba kerülhet a Siófoknak a pontvesztés

A Nyíregyháza pénteki győzelme után a labdarúgó NB II 21. fordulójának szombati játéknapjának fő kérdése az volt, hogy a Dunaújváros és a Siófok feljutásért folytatott párbajában lesz-e fordulat. Lett, mivel a Siófok egy hajrában kapott gól miatt pontokat veszített Szigetszentmiklóson, míg a Dunaújváros hazai pályán legyőzte a Balmazújvárost, így négy pontra nőtt a két együttes között a különbség. Két kiesési helyosztót is rendeztek, az egyiken a Kozármisleny legyőzte a Szolnokot, a Tatabánya és a Kisvárda pedig döntetlent játszott egymással. A Vasas a Ceglédet, a Békéscsaba a Sopront győzte le magabiztosan, míg a Gyirmót FC Győr ajkai győzelmével pontszámban beérte legyőzöttjét.

NB II: a hajrában veszített értékes pontokat a Siófok

A Nyíregyháza pénteki győzelme után a labdarúgó NB II 21. fordulójának szombati játéknapjának fő kérdése az volt, hogy a Dunaújváros és a Siófok feljutásért folytatott párbajában lesz-e fordulat. Nos, lett, mivel a Siófok egy hajrában kapott gól miatt pontokat veszített Szigetszentmiklóson, míg a Dunaújváros hazai pályán legyőzte a Balmazt, így négy pontra nőtt a két együttes között a különbség. Két kiesési helyosztót is rendeztek ma, az egyiken a Kozármisleny legyőzte a Szolnokot, a Tatabánya és a Kisvárda pedig megosztozott a pontokon. A Vasas a Ceglédet, a Békéscsaba a Sopront győzte le magabiztosan, míg a Gyirmót FC Győr ajkai győzelmével pontszámban beérte legyőzöttjét.