NB II: korosztályos Eb-résztvevőt igazolt a Kazincbarcika

A 17 esztendős Dávid Zoltán a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: Remili Mohamed a III. Kerületben folytatja

Remili Mohamed a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla az óbudai klub honlapja.

NB II: távozott a kapus a Haladástól, hárman hosszabbítottak

Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladással, viszont Gyurján Márton szerződése lejártával távozik – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: újabb négy távozó Békéscsabán, ketten hosszabbítottak

Faragó Tomás és Lustyik Levente után Burai Erik Csaba, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő és Polényi Gábor is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabától – számolt be róla a lila-fehér klub honlapja.

NB II: öten távoznak Szolnokról, Csábi marad a vezetőedző

Csábi József marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV vezetőedzője, a keretből öten – név szerint Albert Ádám, Annus Árpád, Simon Attila, Szabó Péter, Szabó Richárd – távoznak – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: visszatért Soroksárra a korábbi másodosztályú gólkirály

Három év után visszatért a Soroksár másodosztályú labdarúgócsapatához Lovrencsics Balázs – tudtuk meg a klub honlapján közzétett videóból.

NB II: fiatal középpályás érkezett a Nyíregyházához

Vasziljevics Nikola a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: elhagyja a Dorogot a korábbi élvonalbeli középpályás

Kitl Miklós nem fogadta el a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC szerződéshosszabbításra tett ajánlatát, így megállapodása lejártával távozik a klubtól – számolt be róla a dorogiak honlapja.

NB II: három év után távozik az alapember Budaörsről

Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC-től Medgyes Sinan – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: egy év után távozott a gólt nem szerző támadó Gyirmótról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr közös megegyezéssel szerződést bontott Szabó Lukassal – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Csíkszeredáról érkezett fiatal támadó a Soroksárhoz

A Soroksár NB II-es labdarúgócsapata megszerezte a több klubtól is csábított erdélyi támadót, Magyari Szilárdot – számolt be róla a XXIII. kerületiek honlapja, illetve a The Path Sports Management Facebook-oldala.

NB II: a korábbi nagy riválistól érkezett játékos a DEAC-hoz

Takács Péter után újabb futballistával állapodott meg a DEAC NB II-es labdarúgócsapata, a 24 éves Székely Dávid Füzesgyarmatról érkezett az együtteshez – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Völgyi Dániel és még két játékos távozik Soroksárról

Pál András, Völgyi Dániel és Molnár Róbert szerződése lejártával, tehát június 30-val távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC-től – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Dorogról érkezett a DEAC első új szerzeménye – hivatalos

Megvan a labdarúgó NB II-ben újoncként induló Debreceni EAC első nyári új szerzeménye, a klub vezetői mindenben megegyeztek Takács Péterrel, aki már alá is írta szerződését – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: hat távozó Siófokon, Gál István marad a vezetőedző

Gál István marad a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok vezetőedzője, míg a keretből hatan biztosan távoznak – számolt be róla a klub honlapja, a bfc-siofok.hu.

NB II: visszavonult az előző idény legidősebb gólszerzője

Befejezte hosszú labdarúgó-pályafutását Sitku Illés. A 42 esztendős támadó rengeteg hazai csapatban megfordult, légióskodott Törökországban, bemutatkozott a magyar válogatottban, az utóbbi öt évben pedig az NB II-es Dorogban szerepelt. A futballtól és a dorogiaktól nem szakad el, a továbbiakban a klub sportigazgatója lesz – számolt be róla a Komárom-Esztergom megyei együttes honlapja.

NB II: Dorogról érkezett támadó a Békéscsabához – hivatalos

Támadóposztra érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba második nyári új szerzeménye. A lila-fehérek mindenben megállapodtak a Dorog 26 éves középcsatárával, Paudits Patrikkal – számolt be róla az 1912elore.hu.

NB II: új kapus Csákváron, Felcsútról érkeznek fiatalok

Közös edzéssel, illetve orvosi vizsgálattal megkezdte felkészülését a 2020–2021-es másodosztályú bajnokságra az Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata. Az első találkozáson – annak ellenére, hogy június 30-ig él a szerződésük – már nem voltak ott a távozók, ellenben öt új játékos csatlakozott a kerethez.

NB II: tíz távozó Győrben, Andrics és Lovrencsics is elmegy

Összesen tíz játékos távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrtől, miközben három akadémista profi szerződést kapott – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Andorka befejezte, plusz négy távozó Szegedről

Dobos Barna vezetőedző irányításával hétfőn megkezdte a felkészülést az augusztusi bajnoki rajtra a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es labdarúgócsapata, amelytől négy játékos távozik, míg Andorka Péter befejezi pályafutását, de marad a klubnál – számolt be róla a szegediek honlapja.