NB II: nyár elején távozott, most visszatért a kapus Siófokra

Balszerencsés szériát fogtak ki a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kapusai, hiszen a közelmúltban Benke András és Molnár Péter is megsérült, így csak Hutvágner Gergely maradt bevethető ezen a poszton a keretben. A klub vezetősége ezért újra szerződtette a nyár elején távozó Tajti Norbertet – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: első osztályú múlttal rendelkező védőt igazolt az ETO

Gengeliczki Gergő személyében NB I-es rutinnal rendelkező belső védőt szerződtetett a labdarúgó NB II-ben éllovas ETO FC Győr – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: saját nevelésű játékosok kaptak szerződést Gyirmóton

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr hároméves szerződést kötött Éri Dominikkal és Orbán Istvánnal is, ők a klub utánpótlásában nevelkedtek – számolt be róla a gyirmótiak honlapja.

NB II: Dorogon folytatja az MTK-tól távozó támadó

A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorog játékosa lett Németh Ádám – olvasható a támadót képviselő Center Sport menedzseriroda Facebook-oldalán.

NB II: 17 új játékos Vácon, kialakult a fiatalokra épülő keret

Az elmúlt hetek bizonytalansága után kialakult a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC kerete. A csapatot zömében fiatal játékosok alkotják, néhány rutinos futballistával kiegészülve – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: Gyirmóton folytatja a szlovákiai magyar támadó

A labdarúgó NB II-es Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Lukás Szabót.

Csákvár: a Vidi harmadosztályú csapatától érkezik az új csatár

A múlt szombati, Puskás Akadémia elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a Csákvár csapatában Pratsler Benjamin, akinek tudásáról akkor meggyőződhetett a másodosztályú klub szakmai stábja.

NB II: újabb támadóval erősített a Békéscsaba

Tapasztalt támadóval erősített a Békéscsaba, a másodosztályú futballcsapat szerződtette Olasz Dénest, aki a 2018–2019-es idényben a Kazincbarcika, majd a Cegléd játékosa volt.

NB II: két kulcsjátékos szerződést hosszabbított Gyirmóton

Heffler Norbert és Présinger Ádám meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrrel – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: az MTK-ból igazolt fiatal hátvédet a Szeged

Kétéves szerződést kötött Talabér Attilával a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: három játékost igazolt a Nyíregyháza

Több új labdarúgóval is szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus. A játékosok már a csapattal készültek az elmúlt napokban, illetve az első edzőmeccsen is pályára léptek. Most a szerződéseket is aláírták a felek, így a következő idényben a Nyíregyházát erősíti Papp Máté, Alan Kovác és Tóth Barna is – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

NB II: három év után távozik a rutinos csatár Békéscsabáról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba gólerős támadója, Urbin Péter három év után távozik a Viharsarokból, és Balmazújvárosban futballozik a következő idényben – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Fehérvárról védőt, Ceglédről kapust igazolt a Dorog

Albert Ádám, Földi Botond és Takács Péter után újabb két játékos, Lencsés Balázs és Mursits Roland is a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC-ben folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: lejárt a szerződése, távozik a rutinos kapus Siófokról

Június 30-án lejárt a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kapusának, Tajti Norbertnek a szerződése, amelyet nem hosszabbítottak meg a felek – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: válogatott középpályást igazolt a Soroksár a ZTE-től

Elkezdte a Soroksár SC is a felkészülést a labdarúgó NB II következő idényére, miközben az is kiderült, hogy két újabb távozója van a klubnak, miközben négyen érkeztek, köztük a korábbi magyar válogatott középpályás, Farkas Balázs, illetve a Kisvárdáról megszerzett Matija Misic – számolt be róla a XXIII. kerületiek honlapja.

NB II: szerződést hosszabbított az MTK-hoz visszatérő szélső

Békéscsabai kölcsönjátéka után visszatért a labdarúgó NB II-ben induló MTK-hoz Szatmári István, aki ráadásként 2022 nyaráig szerződést is hosszabbított a klubbal – számolt be róla a kék-fehérek honlapja.

NB II: távozik a magyar bajnok labdarúgó Gyirmótról

Távozik Marek Strestík a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrtől, a támadó mellett Rengel Péter is elhagyja a klubot, Koltai Tamás és Villám Balázs azonban marad az együttesben – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Tiszakécskéről nyolcan távoztak, még ketten érkeztek

Elkezdte a felkészülést a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE is a labdarúgó NB II 2019–2020-as idényére. A csapattól nyolcan távoztak, míg Zádori Krisztián után újabb két játékos érkezett – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: ceglédi duó Barcikán, családi okok miatt megy a támadó

Az előző bajnokságban sikeresen dolgozó Gálhidi György vezetőedző újabb egy évre aláírt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikához, így hétfőn az ő irányításával kezdődött a munka.

NB II: Mezőkövesdről igazolt hátvédet a Gyirmót

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr hároméves szerződést kötött Hudák Dáviddal – számolt be róla a klub honlapja.