NB II: négy játékosát kölcsönadta a listavezető MTK

Négy játékosát, Babinszky Bencét, Szerencsi Miklóst, Tóth Zoltánt és Molnár Bencét is kölcsönadta a labdarúgó NB II-ben szereplő MTK Budapest – számolt be róla a klub honlapja, az mtkbudapest.hu.

NB II: utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt a Vasas

A labdarúgó NB II-es Vasas a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Kalmár Olivért az ETO FC Győrtől.

NB II: fél év után távozik a Váctól a támadó

Pölöskei Péter távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től, míg Tóth Dominik a Ferencváros U19-es csapatától érkezik kölcsönbe – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: távozott a védekező középpályás Gyirmótról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr klubvezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott a szlovák-magyar kettős állampolgárságú védekező középpályással, Kontár Zoltánnal – számolt be róla a klub honlapja, a gyirmotfc.hu.

NB II: az élvonalból igazolt védőt az ETO FC Győr

A labdarúgó NB II-es ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Fejes Andrást.

NB II: korábbi magyar válogatott támadót igazolt a Haladás

Két nappal azután, hogy Soroksáron felbontotta a szerződését, már meg is találta az új csapatát Farkas Balázs. A kétszeres magyar bajnok labdarúgó az idény végéig szóló megállapodást kötött a Szombathelyi Haladással, így az NB II-es klub hatodik téli érkezője lett.

NB II: a Hévíznek adta kölcsön két játékosát a Siófok

A labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok a több játéklehetőség reményében kölcsönadta Benke Andrást és Csibra Dánielt az NB III Nyugati csoportjában érdekelt Hévíz SK-nak – számolt be róla a klub honlapja, a bfc-siofok.hu.

NB II: fél év után távozott a válogatott középpályás Soroksárról

Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC Farkas Balázzsal – számolt be róla a klub honlapja, a soroksarsc.hu.

NB II: középpályással és támadóval bővült a Szolnok kerete

Albert Ádám és Novák Csanád a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV FC-ben folytatja pályafutását, míg Ágoston Kristóf távozott a klubtól.

NB II: Indiába igazolt a Fradival korábban bajnok középpályás

A legutóbb az NB II-es Nyíregyháza Spartacusban futballozó Busai Attila az indiai másodosztályú Neroca FC együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a csakfoci.hu.

NB II: bemutatkozott a Szeged újonnan igazolt középpályása

A télen a Budafoktól távozó Vankó Imre a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Grosics Akadémia játékosa lett és már be is mutatkozott új csapatában – számolt be róla a klub honlapja, a szeged-grosicsakademia.hu.

NB II: távozott a 19 éves támadó Soroksárról

Távozott Novák Zsombor a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC-től – számolt be róla a soroksarsc.hu, a klub hivatalos honlapja.

NB II: fél év után távozott a Szeged-Csanádtól a támadó

Sóron Tibor távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA-tól és ismét az NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE labdarúgója lett – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: saját nevelésű támadója tért vissza a Békéscsabához

Saját nevelésű támadóját igazolta vissza a Békéscsaba NB II-es labdarúgócsapata, amely szerződtette Ajkáról Oláh László Dávidot.

NB II: kölcsönadta fiatal támadóját a Nyíregyháza

Motkó Benjamint kölcsönadta a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, a fiatal támadó tavasszal az NB III Keleti csoportjában érdekelt Tállya együttesében bizonyíthat – számolt be róla a nyiregyhazaspartacus.hu.

NB II: családi okok miatt távozik a belső védő Tiszakécskéről

Kardos Norbert családi okok miatt elhagyja a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-t – számolt be róla a klub honlapja, a tiszakecskefoci.hu.

NB II: négy játékos távozik Vácról, egy középpályás érkezik

Mácsik Dominik, Molnár Bence, Pusztai Armand és Lassú Zsombor is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: hárman távoztak Barcikáról, ketten kölcsönbe mentek

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika közös megegyezéssel szerződést bontott Virág Ákossal, míg Ádám Ferenc és Lakatos Miklós a borsodiaktól az NB III-as Putnokhoz került kölcsönbe – számolt be róla a kbsc.hu.

NB II: újabb két labdarúgó távozott Győrből

Simon Márk és Borbély Bálint távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrtől – számolt be róla a klub honlapja, az eto.hu.

NB II: az Európa-ligában bemutatkozott, most Barcikán folytatja

Gábor Lukács és Alan Kovác után Németh Tamás és Hegedűs Márk is a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében folytatja a pályafutását – számolt be róla a klub honlapja, a kbsc.hu.