NB II: Zuigeber hosszabbított, Kata profi szerződést írt alá az MTK-nál

Két korosztályos válogatott labdarúgója kapcsán is fontos bejelentést tett az NB II-es idényre készülő MTK: Zuigeber Ákos szerződést hosszabbított, míg Kata Mihály profi megállapodást írt alá a kék-fehéreknél – jelentette be hivatalos honlapján a fővárosi klub.

NB II: ceglédi duó Barcikán, családi okok miatt megy a támadó

Az előző bajnokságban sikeresen dolgozó Gálhidi György vezetőedző újabb egy évre aláírt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikához, így hétfőn az ő irányításával kezdődött a munka.

NB II: nem oldódtak meg a gondok Vácon, veszélyben az indulás?

Mint beszámoltunk róla, március óta várják járandóságaikat a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC játékosai és a szakmai stáb tagjai. Horváth Károly vezetőedző az anyagiak miatt távozott a klubtól, sőt az adósság behajtására hivatalos utat választott – a klubnál egyre nagyobb a baj.

NB II: elkezdte a munkát a Szolnok, új másodedző a stábban

Alig több mint három héttel az NB III-as bajnokavatás után újra edzésbe állt a labdarúgó NB II újonca, a Szolnoki MÁV FC, amely Csábi József vezetőedző irányításával kezdte el a munkát – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Mezőkövesdről igazolt hátvédet a Gyirmót

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr hároméves szerződést kötött Hudák Dáviddal – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: két szerződésbontás, új arcok Nyíregyházán

Június 30-i hatállyal közös megegyezéssel szerződést bont a klub Nagy Józseffel és Fadgyas Tamással, eközben hétfőn több új játékos is a Nyíregyházával kezdte meg a felkészülést – tudtuk meg az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

NB II: korábbi gólkirállyal erősödik a Budafok csatársora

A Budafokban folytatja pályafutását Horváth Roland – adta hírül hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.

NB II: rutinos belső védőt szerződtetett a Budaörs

Forgács András személyében rutinos belső védőt szerződtetett a Budaörs – tudtuk meg az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

NB II: változás a Budaörsnél, új technikai igazgató a klubnál

A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Csobánki Ádám lett az együttes új technikai igazgatója.

NB II: gólerős támadót igazolt a Vasas – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC kölcsönvette Tóth Lászlót a Kazincbarcikától.

NB II: két év után távozik a Balmaz középpályása

Búcsút intett a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújvárosnak Erdei Carlo.

NB II: rutinos kapust igazolt az MTK, további kettő távozik

Az MTK-ban folytatja pályafutását a tapasztalt kapus, Somodi Bence – tudtuk meg az NB II-es idényrajtra készülő kék-fehérek hivatalos honlapjáról.

NB II: magyar válogatott játékost igazolt a Gyirmót – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr kétéves szerződést kötött Vass Ádámmal – olvasható a klub hivatalos honlapján.

NB II: távozik a rutinos kapus Kazincbarcikáról

Megkezdte a felkészülést az augusztus 4-én induló új bajnoki idényre a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikai SC, és eldőlt, hogy a csapattól távozik a rutinos kapus, Somodi Bence – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: három játékost kapott kölcsön a Csákvár a PAFC-tól

Kocsis Bence, Mim Gergely és Sipos Zoltán a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárhoz kerül kölcsönbe – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Pécsről igazolt középső védőt a Budafok

Romic Danijel a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE-ben folytatja pályafutását, a védővel mindenben megegyezett a XXII. kerületiek vezetősége – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: az újonc Fradi-nevelésű középpályást igazolt

A legutóbb Soroksáron szereplő Lakatos István aláírt a labdarúgó NB II-ben újonc FC Ajkához – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: másfél év után távozik a Gyirmóttól a támadó

Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr Horváth Rolanddal – adta hírül a klub honlapja.

NB II: a DVTK nézte ki a csákvári védőt, a Szparihoz igazol a középpályás

A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár balhátvédjére, Galambos Ádámra az NB I-es DVTK vetett szemet, míg a középpályás Papp Máté biztosan távozik a Fejér megyeiektől – értesült a Nemzeti Sport Online.

Haladás: megbízott edzővel és Halmosival álltak munkába

Csütörtökön megkezdte a felkészülést az augusztus 4-én rajtoló NB II-es bajnokságra a Haladás, amelyet megbízott edzőként Desits Szilárd irányít – tudtuk meg a szombathelyi labdarúgócsapat hivatalos honlapjának csütörtöki híréből.