FTC: mindkét hétfői felkészülési mérkőzés elmarad

A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos oldalán, a fradi.hu-n tudatta, hogy a hétfő kora délutánra tervezett, a német másodosztályú SV Wehen Wiesbaden elleni felkészülési mérkőzés a rossz időjárási körülmények miatt elmarad.

DVSC: „Butaság lenne azt mondani, hogy nem aggódunk”

Felezővonalon túli csodagólt szerzett a Loki fiatal középpályása a kolozsvári Universitatea elleni, 5–1-re megnyert edzőmeccsen, de elcserélné egy kis bajnoki találatra.

Felkészülés: hengerelt a DVSC, szépségdíjas gól saját térfélről

A Debrecen felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a kolozsvári Universitateát.

Felkészülés: legyőzte osztrák élvonalbeli ellenfelét a Kaposvár

A Kaposvár téli negyedik, utolsó felkészülési mérkőzésén 2–1-re legyőzte az osztrák élvonalbeli Mattersburgot.

Felkészülés: hétgólos meccsen nyert a Kaposvár

A Kaposvár téli harmadik felkészülési mérkőzésén 4–3-ra nyert az azeri Sumqayit ellen.

Felkészülés: Ivan Petrjak lőtte az év első fehérvári gólját

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését a spanyolországi Marbellában edzőtáborozó Mol Fehérvár FC, az ellenfél pedig a svájci élvonalban szereplő FC Sion volt. Az első félidő közepén Ivan Petrjak szerzett vezetést a székesfehérváriaknak, a svájciak hat perccel később büntetőből egyenlítettek, az eredmény a második félidőben már nem változott.

Felkészülés: második egyiptomi meccsén is győzött a Kisvárda

Hétfő délután lejátszotta második, utolsó felkészülési mérkőzését is az egyiptomi Hurghadában edzőtáborozó Kisvárda, s ahogy három napja, most is nyert – ismét egy egyiptomi másodosztályú csapat ellen.

Honvéd: Az ősszel a viselkedésem nem mindig volt méltó a klubhoz – Sannino

A kispestiek vezetőedzője a vérmérsékletéről, a nehéz időkről, a tehetségek esélyéről és a hűségről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Felkészülés: a DVSC nyert, a Mezőkövesd kikapott

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Nyíregyháza Spartacust.

Felkészülés: rosszul sikerült a hajrá, kikapott a Ferencváros

A Ferencváros labdarúgócsapata az első téli felkészülési mérkőzésén sokáig vezetett Lovrencsics Gergő góljának köszönhetően, végül azonban 2–1-re kikapott a belga bajnok Genktől.

Felkészülés: a hajrában kapott ki svájci ellenfelétől a Fehérvár

A Spanyolországban edzőtáborozó Mol Fehérvár FC első téli felkészülési mérkőzésén 1–0-ra kikapott a svájci másodosztály 6. helyén álló Winterthurtól.

A hajrában fordított a belga bajnok, kikapott a Ferencváros

A Ferencváros labdarúgócsapata az első téli felkészülési mérkőzésén sokáig vezetett Lovrencsics Gergő góljának köszönhetően, végül azonban 2–1-re kikapott a belga bajnok Genktől.

Felkészülés: legyőzte másodosztályú ellenfelét a Kisvárda

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda 2–0-ra legyőzte egyiptomi másodosztályú ellenfelét az első 2020-as felkészülési mérkőzésén.

Felkészülés: vereséggel kezdett a Kaposvár Törökországban

A labdarúgó NB I utolsó helyén telelő, Törökországban edzőtáborozó Kaposvári Rákóczi 2–1-re kikapott a török Menemensportól a két csapat keddi felkészülési mérkőzésén.

NB I: szokatlanul rövid ideig pihent az élvonal – téli felkészülési összegző

Míg két idénnyel ezelőtt december 9-én ért véget az őszi szezon, s február 24-én kezdődött a tavaszi, most szó sem lehet ilyen hosszú szünetről. Az NB I őszi szakasza december 15-én zárult, és január 25-én már folytatódik is a bajnokság. Azaz nem sokáig pihenhettek a játékosok, hiszen január elején – sőt, Újpesten már december végén – újra találkoztak egymással. Cikkünkben az eddig bejelentett, illetve ismert információk szerepelnek a téli felkészülésről, ezeket folyamatosan frissítjük, amint a klubok tájékoztatást adnak.

DVTK: A keret megerősítésén, nem a bővítésén dolgozunk – Benczés

Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója a várható erősítésekről ejtett néhány szót a boon.hu-nak.

Honvéd: török, albán és horvát csapattal készül a gárda

A labdarúgó NB I-es Budapest Honvéd tájékoztatást adott az együttes téli felkészülési programjáról.

Felkészülés: a Mol Fehérvár orvosi vizsgálatokkal nyitott

Január 2-án kezdte meg a téli felkészülést a Mol Fehérvár csapata, amelynél orvosi vizsgálatokkal és felmérésekkel indult az új év. Az őszi keret tagjai közül Anel Hadzic és Danilo Pantics hiányoztak, mert ők a klub második csapatánál kezdik meg a felkészülést, ugyanakkor az ősszel Budaörsön kooperációs megállapodással szereplő Halmai Ádám, Mocsi Attila, Szabó Bálint és Szabó Levente, valamint a Haladásnál kölcsönben futballozó Nyári Patrik ott voltak a felmérésen – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Felkészülés: a Mezőkövesd simán legyőzte az NB II másodikját

A Mezőkövesd élvonalbeli labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte az NB II-ben második Budafokot felkészülési mérkőzésen.

Felkészülés: a Paks a Budaörs, a Kaposvár a Pápa ellen nyert

A labdarúgó NB I-es Paksi FC felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte a másodosztályú Budaörsöt. A Kaposvár megverte a Pápát, a Mezőkövesd azonban kikapott a Soroksártól.