NB I: a visszatérések mestere, Urbányi István lett a Honvéd sportigazgatója

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy Urbányi István lett a klub sportigazgatója, aki Baráth Botond amerikai klubjától érkezik Kispestre.

DVTK: Az egyéni és a csapatérdek mellett fontos a klubé is – Feczkó

Valamennyi alkalmazott – beleértve a menedzsmentet és a kiszolgáló személyzetet – egyetértett a fizetések sávos, átmeneti csökkentésével, a cél, hogy a DVTK gazdasági helyzete stabil maradjon.

NB I: Puskás Ferencről a PAFC-nál is megemlékeztek – videó

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia is megemlékezett Puskás Ferencről a magyar legenda születésének 93. évfordulóján.

NB I: Magyarország csodálatos tapasztalat volt – Sannino

Giuseppe Sannino, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi trénere a TUTTOmercatoWEB-nek beszélt távozása körülményeiről, valamint a kispestieknél töltött időszakáról.

Bércsökkentés: a debreceniek 20 százalékról mondanának le, tárgyalás a ZTE-nél is

A DVSC labdarúgócsapatánál a keret valamennyi tagja azonos mértékű fiezétscsökkentést vállalna, közben Zalaegerszegen is megkezdődtek a bértárgyalások.

NB I: Thomas Dollt egyelőre nem kereste meg a Honvéd

Első számú otthonában, Magyarországon tartózkodik Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője. A német szakember szívesen elutazna a családjához, ám nem szeretne karanténba kerülni. A Budapest Honvéd megüresedett edzői posztjával kapcsolatban is megszólalt.

Videó: Zsóri Dániel kézilabdás párja lábbal is jól bánik a labdával

Borgyos Panna, a DVSC 19 éves kézilabdázója megmutatta, lábbal sem bánik ügyetlenül a labdával. A dekázásban párja, Zsóri Dániel, a Mol Fehérvár FC Puskás-díjas futballistája segített neki.

DVTK: 30 százalékkal csökkennek a fizetések – hivatalos

Nem sokkal azok után, hogy az NB II-es MTK húszszázalékos bércsökkentést jelentett be, az NB I-es DVTK 30 százalékos csökkentésről számolt be – az élvonalbeli klubok közül a Diósgyőr az első, amely megállapodott a játékosokkal és a stábbal az intézkedésről.

MTK: „A játékosok és a stáb tagjai csökkentett bért kapnak”

A Nemzeti Sport Online vasárnap jelezte, hogy az NB II-ben listavezető MTK labdarúgócsapata húszszázalékos bércsökkentésről egyeztet a játékosokkal – Polyák Balázs sportigazgató a klub hivatalos honlapjának adott interjúban megerősítette értesülésünket, és elmondta, meg is egyeztek a bércsökkentésről.

Kisvárda: Grozav és honfitársa hazament Romániába, szerződést bontottak velük

Azonnali hatállyal szerződést bontott két román játékosával, Gheorghe Grozavval és Iasmin Latovlevici-csel az NB I-es kisvárdai labdarúgóklub, mert a két légiós engedély nélkül hazatért Romániába, ezzel súlyos szerződésszegést követett el – olvasható az egyesület hivatalos honlapján.

NB I: Nem könnyű ez... – Bódog magára maradt egy hotelben

Bódog Tamás, a Kisvárda labdarúgócsapatának vezetőedzője a koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében már nem tudott elutazni Németországba, hiányzik neki a családja, a kongó konditeremben tartja karban magát.

NB I, NB II: húzzák a nadrágszíjat – már tárgyalnak a fizetéscsökkentésről

A hazai első és másodosztályú labdarúgókluboknál is megkezdték a tárgyalásokat a fizetések csökkentéséről, ami hamarosan valamennyi labdarúgót érinthet.

Budapest Honvéd: egyre sikeresebb a jótékonysági akció

Kispesten is csatlakoztak az „Etesd a dokit!” kezdeményezéshez. Az egy hete tartó gyűjtés mára eljutott odáig, hogy napi csaknem száz pizzával, továbbá üdítővel, kávéval, zöldséggel, gyümölccsel és sok minden mással tudják segíteni a kórházi dolgozók áldozatos munkáját.

NB I: A jövőben is címekért akarok küzdeni a Honvéddal – Lanzafame

Az olasz támadó a családi üzenetről, a magyarok példás viselkedéséről és a remélt győzelmekről is beszélt.    

NB I: kétszer egy hetes edzésterv után jön a 4-6 hetes program

Egyhetes edzésprogramokkal próbálják meg szinten tartani a játékosok edzettségét a labdarúgó NB I harmadik helyén álló Mezőkövesdnél – derül ki a klub honlapjáról, amely Tóth László szakmai igazgatót idézte.

Paks: jól halad az Újpest ellen arccsonttörést szenvedő Szakály felépülése

Szakály Dénes március 14-én szenvedett járomcsonttörést, miután az eddigi utolsó NB I-es fordulóban összeütközött az újpestiek kapusával. A labdarúgót két nappal később sikeresen megműtötték, és a beavatkozás során lemezek segítsége nélkül a helyére tudták tenni a törött csontot.

Koronavírus: a válogatott kapus is csatlakozott a gyűjtéshez

Az MTK Budapest sporttudományi munkatársa, Zalai Dávid több futballistával együttműködve jótékonysági gyűjtést szervez a Szent László Kórház javára, hogy segítsék az intézmény munkáját a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Koronavírus: „A közösségi érdek végre a magyar futballban is felülírhatja az egyénit”

A koronavírus-járvány itthon és külföldön egyaránt számos jogi és gazdasági kérdést is felvet a sportban, melyekről dr. Horváth Gáborral, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkárával beszélgettünk.

FTC: Nehogy azt gondolja bárki, hogy vakációzunk – Dibusz

Dibusz Dénes, a Ferencváros labdarúgócsapatának kapusa szerint rendkívül fontos a mostani időszak. Nem tudhatják, mikor folytatódik a bajnokság, így bármikor bevethető állapotban kell tartaniuk magukat.

ZTE: a válogatott kerettag védő felépült hosszú sérüléséből

A Zalaegerszegi TE a hivatalos honlapján jelezte, az NB I-es csapat összes labdarúgója felépült – így Tamás Krisztián, Zoran Lesjak és Szépe János is.