NB I: a Puskás Akadémia végleg megszerezte a Vidi játékosát – hivatalos

A Mol Vidi FC (július 1-től Mol Fehérvár FC) és a Puskás Akadémia is bejelentette a hivatalos oldalán, hogy Sós Bence az utóbbinál folytatja a pályafutását.

Vidi: a Sepsitől érkezett román korosztályos válogatott védő – hivatalos

Korosztályos válogatott védővel erősített a Mol Vidi FC (július elsejétől: Mol Fehérvár FC) labdarúgócsapata, amely a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Rus Adriánt, aki a román U21-es nemzeti együttes tagjaként jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel.

DVSC: újabb afrikai támadó írt alá – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC mindössze néhány órával Florentin Bouoli Effa szerződtetése után újabb igazolást jelentett be: a máltai Gzira Unitedtől érkező Haruna Garba is a hajdúsági klubnál folytatja a pályafutását.

NB I: kameruni támadót igazolt a Debrecen – hivatalos

A Debreceni VSC labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 21 éves kameruni Florentin Bouoli Effát, aki a francia bajnokságban is megfordult. 

Puskás Akadémia: 18 éves tehetséget igazoltak – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján jelentette be Huszti András szerződtetését.

Újpest: Zsótér és Szankovics külön munkára kényszerül

Az Újpest FC hivatalos honlapja szokás szerint összesítő hírben számolt be arról, hol tart sérült labdarúgóinak felépülése. Nézzük!

NB I: Nikházi Márk próbajátékon vesz részt Kisvárdán

Nikházi Márk próbajátékon veszt részt a Kisvárdánál – tudtuk meg az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

Kisvárda: Miriuta szeretné, ha a magyar lenne a közös nyelv

Megtartotta az első edzést a Kisvárda labdarúgócsapatának új edzője, Miriuta László, aki még nem minden játékosának tudott bemutatkozni.

ZTE: Szeretnénk az FTC-vel hazai pályán kezdeni – Sallói István

Sallói István, az újonc ZTE labdarúgócsapatának sportigazgatója a Ferencvárost szeretné első ellenfélnek, mert szerinte az NB I-ben a brandépítés is fontos.

Fehérvár: Zsóri Dániel már megfelelt az orvosi vizsgálatokon

Ahogyan azt a Nemzeti Sport korábban már jelezte, közel áll a Mol Fehérvár FC a 18 éves, debreceni Zsóri Dániel szerződtetéséhez – a héten be is jelenthetik az átigazolást.

Paks: Böde „bemutatkozott”; új szabályok az öltözőben

A 13-as szám hét év után újra gazdára lelt, a kispadra visszatérő Tomiszlav Szivics pedig kibővítette a házirendet. Edzésriport Paksról.

Videó: festői környezetben edzőtáborozik a Ferencváros

Mint arról korábban beszámoltunk, 30 játékossal vágott neki második edzőtáborának a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros. A mögöttünk hagyott idény bajnokcsapata festői környezetben készülhet Ausztriában a Bajnokok Ligája selejtezőjére.

FTC: Ez egy profi klub, ezt nevezem focinak – Gróf

A Ferencváros újdonsült kapusa, Gróf Dávid is megkezdte a felkészülést a bajnokcsapattal, első benyomásairól, élményeiről a Fradi Médiának nyilatkozott.

FTC: harminc játékossal indult el Ausztriába a csapat

A Ferencváros labdarúgócsapata 30 játékossal vágott neki a második edzőtábornak – olvasható a klub hivatalos honlapján.

FTC: újabb Sahtar-játékost vettek kölcsön – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján tudatta, hogy kölcsönvette Danilo Ihnatenkót a Sahtar Donecktől.

NB I: az U21-es válogatott kapusa a ZTE-ben folytatja

Az MTK pénteken hírül adta, hogy elfogadható ajánlat ellenében értékesítette Demjén Patrik játékjogát – és immár azt is tudjuk, hogy a 21 éves kapus a labdarúgó NB I-be feljutó ZTE-ben folytatja a pályafutását.

FTC: szerződést hosszabbított Bőle Lukács – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Bőle Lukács szerződését.

NB I: Kövesden nem számítanak a volt csapatkapitányra

Bizonytalan a korábbi csapatkapitány, Tóth Bence jövője az NB I-es Mezőkövesd futballcsapatánál.

Paks: szakítottak a kapussal, aki eddig is máshol védett

A Paksi FC és Verpecz István pénteken közös megegyezéssel szerződést bontott – adta hírül az NB I-es zöld-fehérek hivatalos honlapja.

Újpest: rémálomba fordult Litauszkiék külföldi nyaralása

Litauszki Róbert, az Újpest labdarúgója a klubhonlapnak adott interjúban mesélt arról, hogy nagyon nehéz időszakon van túl: ciprusi nyaralásuk vége felé a kislánya olyan fertőzést szedett össze, amely agyvelőgyulladáshoz vezetett.