NFL: visszatérhet az ellenfelét sisakkal verő védő

Az NFL visszaadta a játékengedélyét a Cleveland Browns klasszis védőjének, Myles Garrettnek.

NFL: 33 (!) játékost büntettek meg a Garrett-balhé után

Az NFL összesen 33 játékost büntetett meg a néhány héttel ezelőtti verekedés miatt.

NFL: ellenfele fejét rúgta, csökkentettek a büntetésén

Az NFL három mérkőzésről kettőre csökkentette a Pittsburgh Steelers játékosának büntetését.

NFL: az ellenfelét sisakkal ütő védőt eltiltották, véget ért az idénye!

Ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára Myles Garrett, aki csapata, a Cleveland Browns Pittsburgh Steelers elleni mérkőzésén ellenfele sisakjával vágta fejbe Mason Rudolph irányítót.

NFL: óriási balhéval és Browns-sikerrel zárult a rangadó – videó

A Cleveland Browns 21–7-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst az NFL 11. fordulójának nyitó mérkőzésén (Thursday Night Football).

NFL: Rodgers-csoda, Big Ben kínos ötöse, parádés 1/1-es rajt

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulójában is alulmaradt a rendkívül peches Giants, a Texans újonca tovább szárnyal, de Houston így is búslakodik, Aaron Rodgers újabb csodát tett, Big Ben viszont kellemetlen ötöst szerzett. Parádésan rajtolt az idei 1/1-es, Tom Brady továbbra sem lassít, és többen is előztek az örökranglistán.

NFL: hármat választott a Cleveland, de megint hoppon maradt

A várakozásoknak megfelelően a Cleveland Browns az irányító siettető védőjátékost, Myles Garrettet választotta ki az első helyen az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) idei amatőr játékosbörzéjén, a drafton.

NFL: a Browns az új Rodgers mellett a draft legjobbját is elviszi

Magyar idő szerint pénteken hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseménye, a 2017-es játékosbörze. A draftot megelőzően írtunk egy mock draftot, amiben megtippeltük, a csapatok mely fiatal tehetségeket választják ki az első körben.