Férfi kézi BL: Bodó szerint a Szeged képes elcsípni az első két hely valamelyikét

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után Máthé Dominik, David Davis, Székely Márton és Bodó Richárd értékelt a Nemzeti Sportnak. Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője elmondta, az első vagy a második helyen szeretnének végezni.

Férfi kézi BL: a Veszprém a Barcával, a Szeged a címvédővel egy csoportban

Az Európai Kézilabda-szövetség elkészítette a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének csoportbeosztását. A két magyar együttes közül a Mol-Pick Szeged többek között a címvédő Vardarral és a Paris Saint-Germainnel együtt az A jelű nyolcasba került, míg a Telekom Veszprém a B-csoportban a Barcelonával és a Kiellel is megküzd majd.

Halálcsoportban az FTC, a Veszprém megkapta a Kielt és a Barcát

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Telekom Veszprém többek között a Barca és a Kiel társaságában a B-csoportba került, míg a Mol-Pick Szeged a Vardarhoz és a PSG-hez is csatlakozva az A jelű nyolcasban szerepel majd. A nőknél a címvédő Győri Audi ETO KC kedvező sorsolást kapott, az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenben halálcsoportba került.

Kézilabda: a Szeged elnöke regionális ligában gondolkodik

„Szerintem a koronavírus-járvány okozta kihagyás miatt, biztosan gyengülni fog a magyar bajnokság színvonala” – mondta el Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A klubvezető beszélt a játékosok vírushelyzet alatti fizetéscsökkentéséről és arról is, hogy szerinte érdemes lenne létrehozni egy regionális ligát a környező országokkal, továbbá a menedzserekről is szót ejtett.

Kézi BL: íme, a kalapbeosztás a csoportkör sorsolása előtt

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a sorozat hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének július 1-jén esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. A férfiaknál a Veszprém az 1., a Szeged pedig a 3., a nőknél a Győr az 1., az FTC pedig a 3. kalapba került.

Kézilabda BL: a Fradi és a Szeged is megkapta a szabadkártyát – hivatalos

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) meghozta döntését a Bajnokok Ligája szabadkártya-kérelmekről, ennek értelmében a biztos induló Győri Audi ETO és Telekom Veszprém mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Mol-Pick Szeged is ott lehet a sorozat ősszel induló 16 csapatos főtábláján.

Kézilabda: Joan Canellas kisebb térdműtéten esett át

A Mol-Pick Szeged világbajnok és Európa-bajnok spanyol átlövője, Joan Canellas a Facebook-oldalára posztolt kép tanúsága szerint műtéten esett át nemrég. A képhez csatolt szöveg szerint a 33 éves kiválóság térdét artroszkópos eljárással takarították ki, amiért köszönetet mondott a beavatkozásért, hiszen – mint írja –: „így továbbra is a legjobb teljesítményt nyújthatom a pályán.” A felépülése két-három hónapot vesz igénybe.

Férfi kézi BL: megkapja a szabadkártyát a Szeged – sajtóhír

A lengyel przegladsportowy.pl információi szerint a Mol-Pick Szeged megkapja a szabadkártyát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényére.

Férfi kézi: Stepancicot váratlanul érte az újabb szegedi szerződés

A szegedi Luka Stepancicot váratlanul érte az újabb szerződés, habár a horvát jobbátlövő tisztában van vele, Jorge Maqueda távozásával nagyobb felelősség hárul rá.

Férfi kézi: július végén kezdi meg a felkészülést a Szeged

Július 27-én kezdi meg a közös felkészülést a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata – közölte a klub a honlapján.

Férfi kézi: Stepancic hosszabbított Szegeden – hivatalos

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, szerződést hosszabbított a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával Lula Stepancic – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Férfi kézi BL: Bánhidi Bence és három veszprémi az álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 2019–2020-as álomcsapatát, amelyben Bánhidi Bence (Mol-Pick Szeged), valamint a Telekom Veszprémből Manuel Strlek, Blaz Blagotinsek és David Davis vezetőedző is helyet kapott.

Kézi BL: az MKSZ az FTC-nek és a Siófoknak is kért szabadkártyát, de csak az FTC-ét fogadták be

A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján bejelentette, három magyar csapatnak, a férfiaknál a Mol-Pick Szegednek, míg a nőknél az FTC-Rail Cargo Hungariának és a Siófoknak kért szabadkártyát a Bajnokok Ligájára, ám az európai szövetség (EHF) utóbbiét nem fogadta el. A Győri Audi ETO és a Telekom Veszprém biztosan főtáblás.

Férfi kézi: Nincs szándékomban más országban játszani – Bodó

Bodó Richárd sérülése már a múlté, az önbizalma helyreállt, Bánhidi Bencével továbbra is különleges a kapcsolata, a Szegedet pedig csak akkor hagyná el, ha Juan Carlos Pastor mással képzeli el a jövőt.

Férfi kézilabda: a Szeged is július közepén kezd

Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn elmondta, hogy jelenleg egyéni edzéseket végeznek a játékosok, július közepén találkoznak ismét, majd a hónap második felében a szlovéniai Roglára utaznak magaslati edzőtáborba.

Férfi kézi: Romániában folytatja a Szegedről távozó védekezőspecialista

A HC Dobrogea Sud Constanta együtteséhez igazolt a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának horvát játékosa, Alen Blazevic. 

Kézi NB I: nem nevezett a Vác, a Felsőörs indul a férfiaknál

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a beérkezett nevezések alapján véglegesítette a férfi és a női NB I mezőnyét a 2020–2021-es idényre.

Férfi kézi: Blazevic visszatérne, hogy elbúcsúzhasson a szegedi közönségtől

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát nyolc év után elhagyó Alen Blazevic sajnálja, hogy a koronavírus-járvány miatt nem tudott elbúcsúzni a szurkolóktól, azonban megígérte, ha lehetősége nyílik rá, visszatér egy meccsre, hogy elköszönjön a közönségtől.

Férfi kézilabda: Alilovic még három évig Szegeden marad

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Mol-Pick Szeged 2023-ig meghosszabbította Mirko Alilovic szerződését.

Csak a BL-trófea hiányzik – Mirsad Terzic 11 év után távozik Veszprémből

Tizenegy év után hagyja el Veszprémet és a férfi kézilabdacsapatot a bosnyák Mirsad Terzic, aki csaknem ötszáz mérkőzést játszott a klub színeiben. A kiváló játékosnak van mire visszaemlékeznie: a Nemzeti Sport kérésére beszélt az elmúlt évtizedről, családjáról, edzőiről, játékostársairól, a csapatban betöltött szerepeiről és a hiányzó Bajnokok Ligája-trófeáról.