Férfi kézi NB I: a 7. fordulóban jön a Veszprém–Szeged rangadó

A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a férfi NB I 2018–2019-es idényének sorsolását. Ennek értelmében a címvédő Szeged a 7. fordulóban, októberben csaphat össze a Veszprémmel idegenben, a hazai találkozóra jövő márciusban, a 20. fordulóban kerülhet sor.  

Férfi kézi BL: brutálisan erős csoportba került a Veszprém

Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2018–2019-es szezonjának sorsolását: a szabadkártyával induló Telekom Veszprém kemény nyolcasba került, így nagy csatákra van kilátás már az ősszel is.

Halálcsoportban a Veszprém a kézilabda BL-ben, egy ágon a Győr és a Fradi

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában pénteken elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája csoportbeosztását. A nőknél egy ágra került a két magyar csapat, a Győr és a Ferencváros, míg a férfiaknál a Veszprémnek borzasztóan nehéz dolga lesz az A-csoportban.

Férfi kézi: máris megvan a Szegedről távozó irányító új klubja

A régió átigazolási híreiben általában jól értesült Balkan-Handball.com információja szerint a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától távozó Stas Skube a macedón Vardar Szkopjében folytatja pályafutását. A hírt később a Vardar is megerősítette hivatalos honlapján.

Férfi kézi: májusban hosszabbított, most távozik a Szeged irányítója

A férfi kézilabda NB I-ben aranyérmes Mol-Pick Szeged bejelentette, a szlovén Stas Skube elhagyja a csapatot.

Kézilabda BL: megvan a kalapbeosztás a csoportkör sorsolására

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének június 29-én esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. A férfiaknál a Szeged a 2., a Veszprém az 5., a nőknél a Győr az 1., az FTC pedig a 3. kalapba került.

Férfi kézi: meglepetés – Dean Bombac visszatér Szegedre

Két év után visszatér a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatába Dean Bombac. Kedd délután Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke jelentette be, hogy a korábbi közönségkedvenc szlovén irányító a nyártól érvényes hároméves szerződést írt alá.  

Kézi BL: a Veszprém megkapta a szabadkártyát, főtáblán kezd

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy véglegesítette a férfi és a női Bajnokok Ligája mezőnyét a 2018–2019-es szezonra. A döntés alapján a Telekom Veszprém is a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján kezdheti meg a szereplését.

Férfi kézi: a magyar válogatott beállójának meglepő vallomása

Még a Szlovénia elleni férfi kézilabda-világbajnoki selejtező előtt beszélgettünk a Mol-Pick Szeged beállójával, Bánhidi Bencével. Természetesen szóba került a nem sokkal korábban megszerzett magyar bajnoki cím is, de arról is vallott, milyen fizikai állapotban volt azelőtt, hogy a Balatonfüred játékosa lett. Emellett azt is elárulta, jelenleg mennyire fér bele az életébe a bulizás. A pénteken megjelenő Nemzeti Sport Sportkrém mellékletéből még többet megtudhat a kézilabdázó életéről.

Férfi kézilabda: a szlovénok nem számíthatnak Gaberre

A szlovén férfi kézilabda-válogatott Matej Gaber nélkül kényszerül megvívni a mieink elleni vb-selejtező veszprémi visszavágóját.

Férfi kézi: a Szeged ötletes videóval tett újabb bejelentést

Mario Sostaric 2021-ig szerződést hosszabbított a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. Balogh Zsolt, Stas Skube, Matej Gaber és Bodó Richárd után Sostaric az ötödik játékos, akivel megállapodott az immáron háromszoros magyar bajnok a közös folytatásról.

Kézilabda BL: a Vardar Szkopje női csapata nem nevezett

Az idén és tavaly is ezüstérmes Vardar Szkopje nem nevezett a női kézilabda Bajnokok Ligája új idényére.

Férfi kézi: Bodó a negyedik – hosszabbított a döntő ásza

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata meghosszabbította Bodó Richárd válogatott balátlövő szerződését.

Férfi kézi: a Szeged hosszú távon számol beállójával

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a nyártól érvényes, 3+1 évre szóló szerződést kötött szlovén beállójával, Matej Gaberrel.

Férfi kézi: Skube kettő plusz egy évre elkötelezte magát

Stas Skube az idei nyártól érvényes 2+1 éves szerződést kötött a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával – jelentette be a klub szerdán.

Férfi kézi: Balogh Zsolt hosszabbított a Szegeddel

A bajnoki címvédő Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata jövő nyárig meghosszabbította Balogh Zsolt szerződését.

Férfi kézi: további három évig Pastor marad a Szeged edzője

Szerződést hosszabbított Juan Carlos Pastor, a bajnok Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, valamint Marko Krivokapics másodedző.

Carlos Pastor: Akadtak néhányan, akiket meg kellett tanítani győzni

A spanyol válogatottal világbajnokságot nyerő, tudatos és öntudatos Juan Carlos Pastor további fényes sikerekre vágyik a Mol-Pick Szeged élén.

Kézi: világbajnokot pótol egy évig Fekete Bálint a La Riojában

Azt reméli Fekete Bálint, a frissiben bajnok Szegedből távozó jobbszélső, hogy kibontakoztatja tehetségét a spanyol bajnokságban és a szövetségi kapitány a szűkebb keretben is mielőbb számít rá.

Férfi kézi: Spanyolországban folytatja a Szeged magyar szélsője

Fekete Bálint, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója a spanyol élvonalban szereplő BM Logrono La Rioja csapatában folytatja pályafutását.


HIRDETÉS