Férfi kézi: Én sosem adnám fel – Juan Carlos Pastor

A Telekom Veszprém otthonában aratott bajnoki győzelemmel, úgy tűnik, végleg maga mögött hagyta a korábbi gyengébb időszakot a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor vezetőedző a szegedma.hu-nak adott interjúban beszélt a Tisza-parti együttes eddigi szezonjáról.

Férfi kézi NB I: a Veszprém és a Szeged is 14 góllal győzött

A Telekom Veszprém 40–26-ra nyert hazai pályán a Balatonfüred ellen, míg a Mol-Pick Szeged 36–22-re verte meg idegenben a Ferencvárost a K&H férfi kézilabdaliga szerdai játéknapján.

Férfi kézi: élete meccsét játszotta Veszprémben – a buszsofőr is megjegyezheti

A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának válogatott átlövője, Bodó Richárd ma ünnepli a 25. születésnapját. Ez alkalomból adott hosszabb interjút menedzsmentje Facebook-oldalán. A fő téma a Veszprém elleni, múlt szombati győztes bajnoki volt, melyen tíz gólt szerzett – pályafutása legjobb mérkőzésének tartja. Emellett azt is elmesélte, hogy van egy „hasonmása"...

Férfi kézi: kéztörést szenvedett Nagy László a Szeged ellen

Eltört a kézközépcsontja Nagy Lászlónak, a Telekom Veszprém kézilabdázójának.

Férfi kézi NB I: a Szeged legyőzte idegenben a Veszprémet!

A férfi kézilabda NB I rangadóján a Mol-Pick Szeged óriási csatában 32–31-re legyőzte idegenben a címvédő Telekom Veszprémet. A szünetben még a házigazda vezetett, de Bodó tarthatatlannak bizonyult.

Szegedi bravúr – 10 év után győzelem Veszprémben!

A férfi kézilabda NB I rangadóján a Mol-Pick Szeged óriási csatában 32–31-re legyőzte idegenben a címvédő Telekom Veszprémet. A szünetben még a házigazda vezetett, de Bodó Richárd tarthatatlannak bizonyult.

Férfi kézilabda MK: elkerülte egymást a Veszprém és a Szeged

Elkerülte egymást a címvédő Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében.

Férfi kézi BL: a Szeged riválisa engedett; a Löwen B-csapattal játszik

A pályaválasztói jog felcserélésével sikerült megoldani az előző napokban kialakult, időpont körüli mizériát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét érintően, így a Szeged fogadhatja otthon a Kielt a párharc visszavágóján. Az első mérkőzésere március 21-én kerül sor Kielben. A Löwen nem engedett az EHF-nek, így egy napon két meccset kell játszania, Kielcébe a második csapatával utazik.

Férfi kézi BL: „Odaérünk Szegedre, de ez nekünk nem ideális”

A királykategória nyolcaddöntőjében régi ismerősök érkeznek a veszprémiekhez, akik nagy esélyesei a dán Skjern elleni párharcnak.

Férfi kézi BL: az EHF sarokba szorítja a német klubokat

A Szeged és a Kielce sem egyezett bele, hogy hét közben fogadja német ellenfelét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így továbbra is fennáll a lehetősége annak, hogy március végén a Kiel és a Löwen az egymás elleni szombati bajnokijuk után vasárnap lép pályára a BL-ben – vagy szombaton.

Férfi kézilabda BL: Lékai 72 góllal a harmadik legeredményesebb volt

A Mol-Pick Szeged dobta a második legtöbb gólt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnap zárult csoportkörében.

Kézi BL: Hornyák Dóráé lett a forduló legszebb gólja – videó

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ismét megválasztotta a hétvégi Bajnokok Ligája-forduló legjeit, és ezúttal is akad jó néhány magyar érdekeltség.

Férfi kézi BL: a Szeged egy góllal kikapott Barcelonában

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában a Mol-Pick Szeged idegenben 28–27-re kikapott a Barcelonától.

A külön párharc a Szegedé – egygólos vereség Barcelonában

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában a Mol-Pick Szeged idegenben 28–27-re kikapott a Barcelonától. A magyar csapat ellenfele a Kiel lesz a negyeddöntőért.

Férfi kézi BL: a Szeged szélsője lett a forduló legjobbja

A Mol-Pick Szeged jobbszélsője, Mario Sostaric lett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 13. fordulójának legjobb játékosa. A szlovén légiós 9 gólt lőtt a PPD Zagreb elleni hazai találkozón (30–28), amivel a Tisza-partiak legeredményesebbje volt.

Férfi kézi NB I: öt góllal nyert a Veszprém Egerben

A Telekom Veszprém 31–26-ra nyert az Eger otthonában a férfi kézilabda NB I-ben, míg a Mol-Pick Szeged hazai pályán 38–24-es győzelmet aratott a Komlóval szemben.

Kézi BL: a Szeged és a Veszprém kapta a legszebb gólokat – videó

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is megválasztotta a Bajnokok Ligája aktuális fordulójának legszebb góljait, legnagyobb védéseit és legjobb játékosait – magyar érdekeltségnek most sem voltunk híján.

Férfi kézi BL: a Szeged nyert, a PSG és a Kiel kikapott

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hazai pályán 30–28-ra nyert a PPD Zagreb ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó előtti fordulójában.

Borzasztó kezdése után nagy meccset nyert a Szeged a BL-ben

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hazai pályán 30–28-ra nyert a PPD Zagreb ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó előtti fordulójában.

Férfi kézi NB I: a Veszprém az FTC-t, a Szeged az Egert verte meg

A címvédő Veszprém 31–26-ra nyert a Ferencváros otthonában, míg a Szeged 33–24-re győzött Egerben a K&H férfi kézilabdaliga keddi játéknapján.