?>
Inter: Messi képét „vetítették” a milánói dómra – kép

Lionel Messi képét vetítették rá a milánói dómra, miután felröppent a hír, miszerint az argentin futballsztár elhagyhatja a Barcelonát az Internazionale kedvéért.

NHL: ott lehetnek a 2022-es és a 2026-os téli olimpián a profik

A remények szerint szerepelhetnek a 2022-es és 2026-os téli olimpián az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) sztárjai – ebben állapodtak meg szerdán a liga vezetői a játékosok érdekvédelmi szervezetével (NHLPA).

Milan: „Fegyvert nyomtak az arcomba” – kirabolták a szélsőt

Samu Castillejo, az AC Milan spanyol labdarúgója a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kedden autójában ülve rablótámadás áldozatává vált.

Olaszország: mégis lebonthatják a San Sirót

A 2026-os téli ötkarikás pályázat részeként új multisportarénát húznának fel Milánóban, és ugyan korábban szó volt róla, hogy a San Siro (Giuseppe Meazza Stadion) felújításával valósuljon meg az olimpia nyitó eseményének helyt adó létesítmény kialakítása, mára úgy néz ki, elbontják a legnagyobb olasz stadiont.

Inter: már át is esett az orvosin a várva várt karmester

Ahogyan azt várni lehetett, a Tottenham nyáron lejáró szerződésű játékmestere, a dán Christian Eriksen az olasz Internazionaléhoz igazol. Már a repülőtéren „lebukott”, majd vidáman integetett a szurkolóknak az orvosi vizsgálat után.

Milánó: nem a San Siro helyett, hanem mellé épül új stadion?

A nyáron sok futballszerető embert szíven ütött, hogy a 2026-os téli olimpiai pályázat részeként új multisportarénát húznának fel a San Siro helyére Milánóban, erről a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lausanne-i kongresszusán számolt be Paulo Scaroni, a Milan klubelnöke és Alessandro Antonello, az Inter igazgatója. A legújabb hírek szerint talán mégsem dózerolják el a legendás stadiont.

Olaszország: a milánói tanács a San Siro megmentésére szavazott

A milánói városi tanács a San Siro megmentésére szavazott, ugyanakkor támogatja a Milan és az Inter által előterjesztett stadionjavaslatot.

Téli olimpia: eldőlt, Olaszország rendezi a 2026-os játékokat

Döntött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság: Olaszországban rendezik a 2026-os téli olimpiát – adta hírül a NOB hivatalos honlapján. Milánó és Cortina d'Ampezzo ad otthont az ötkarikás játékoknak.

Videó: „Piqué, hova figyelsz?” – ez fájhatott a Barca-védőnek

Megérkezett Milánóba a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen az Internazionale ellen pályára lépő Barcelona. A katalánok védője, Gerard Piqué a buszról leszállva nagyon belemélyedt a kezében lévő papír olvasásába, pedig ha felnéz, elkerülhetett volna egy kellemetlen találkozást…

Inter: szobrászok „faragták” a csapat új mezét – képek

Sorban mutatják be az európai futballklubok az új, harmadik számú mezeiket, így persze az olasz élvonalbeli Internazionale sem maradhatott ki. A Nike-t Olaszország legnagyobb temploma, a milánói dóm inspirálta, amikor „megfaragta” a klub új trikóját.

Olimpia 2026: Milánó és Torino közösen pályázna

Milánó és Torino közösen szeretne pályázni a 2026-os téli olimpia és paralimpia rendezési jogára.

Téli olimpia 2026: Milánót is érdekli a rendezés

Torinói kollégája után Milánó polgármestere, Giuseppe Sala is tárgyalt az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) elnökével, Giovanni Malagóval a 2026-os téli olimpia és paralimpia rendezéséről.

Olimpia: Milánó rendezne 2028-ban, de csak egy feltétellel

Milánó 2028-ban vagy 2032-ben megrendezné a nyári olimpiát, de csak akkor, ha nem Párizs nyeri el a 2024-es nyári játékok rendezésének jogát.

Videó: elborult az agya, kettétörte a biciklit a baleset után

Jeremy Santucci finoman szólva nehezen viselte, hogy balesetbe keveredett egy milánói verseny kvalifikációján, és mikor rájött, fel kell adnia, úgy földhöz vágta a biciklijét, hogy az kettétört. A történet igazi csattanója azonban az, hogy a futam előtti interjúban elmondta, a méregdrága bicikli nem az övé, kölcsönkapta az egyik társától.

13 éremmel, köztük 3 arannyal zártuk a milánói kajak-kenu vb-t

A megszerezhető 18 és a célként kitűzött 17 kvótából 15-öt szerzett meg a magyar válogatott a Milánóban zajló kajak-kenu világbajnokságon, amely egyben a riói olimpiai legfőbb kvalifikációs versenye volt. A férfi kajakosoknak pillanatnyilag hat, a női kajakosoknak öt, míg a kenusoknak négy kvótájuk van. Utóbbi szakágban ez a maximum, és ahhoz képest, hogy Londonban csupán egy volt, óriási az előrelépés. A vb-t tizenhárom éremmel zártuk, amelyből három volt arany. A magyar küldöttség 1990 óta nem szerzett ilyen kevés aranyat vb-n, ugyanakkor a harmadik lett az éremtáblázaton Fehéroroszország és Németország mögött.

Kajak-kenu vb: 13 éremmel harmadikként zártunk az éremtáblán

Tizenhárom éremmel, benne három arannyal a fehéroroszok és a németek mögött az éremtábla harmadik helyén zárt a magyar válogatott a Milánóban zajló kajak-kenu világbajnokságon, miután a vasárnap délutáni, 5000 m-es döntőkben egyik magyar egységnek sem sikerült dobogóra állnia. Délelőtt viszont nyolc érmet szereztünk.

Kajak-kenu vb: 17 kvótáért utaznak a magyarok Milánóba

A magyar válogatott 17 kvóta megszerzésének reményében utazik a csütörtökön kezdődő milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságra, amelyen a paraversenyzőkkel együtt mintegy ötven fős sportolói küldöttség képviseli az országot.

Élőben hallottuk az Internazionalét

Szokásos délelőtti bevásárlással indult a szombati nap, ugyanúgy, mint általában ilyenkor. Egyedül a pénzváltóban történt sorban állás...

Messi és a párja Milánóban vásárolgatott - videó

Lionel Messi és barátnője, gyereke anyja, Antonella Roccuzzo Milánóba látogatott, hogy vásárolgassanak kicsit Európa egyik divatközpontjában. Ahogy a járókelők felismerték, hogy kik is koptatják az ősi város kövezetét, máris megrohanták őket egy fénykép vagy egy autogram kedvéért. Természetesen a Dolce & Gabbana üzletbe mentek, hiszen az argentin futballistának ezzel a céggel (is) van szerződése. Ki tudja, lehet, hogy nem is kellett fizetniük...

Messi Milánóban frissítette föl a ruhatárát - képek, videó

Lionel Messi a vasárnapi bajnoki előtti elugrott Milánóba, hogy köszönetet mondjon azért a zakóért, és vegyen mellé néhány újat is.