?>
Úszás: Tényleg zseni vagyok – Milák Kristóf

Kevés úszásból és munkából, inkább pihenésből álló felkészülés után újra meglepett mindenkit a BHSE klasszisa, aki most már az olimpiát illetően is mer merészebb álmokat szőni.

Tokió 2020: Már háromszoros olimpiai bajnok vagyok, s az is maradok, bármi lesz – Hosszú

Az olimpia kapcsán több döntő- és dobogóesélyes úszónk van, de van négy olyan, aki odaérhet a mezőny legelejére is. Ha nem halasztják el a játékokat, már zajlanának az úszóversenyek Tokióban.

Tokió 2020: Inkább nem is fájdítom a szívem – Kapás

Ha a koronavírus-járvány miatt nem halasztják el egy évvel a tokiói olimpiát, már javában zajlanának az úszóversenyek – talán már aranyérmünk is lenne, hiszen Hosszú Katinka túl lenne címvédőként a 400 vegyesen... A Négy Nemzet-úszóversenyen kérdeztük az olimpiával kapcsolatos érzéseiről Hosszú mellett Kapás Boglárkát, Rasovszky Kristófot, Milák Kristófot, Szilágyi Liliánát és Késely Ajnát.

Úszás: Kalmár Ákos kimagaslóan jó idővel győzött 1500 gyorson

A tehetségek között emlegetik jó ideje, mostantól viszont a felnőttek között is lehet keresnivalója: Kalmár Ákos kimagaslóan jó idővel győzött 1500 gyorson.

Úszás: Nem szerettem volna ennyire jó időt úszni – Milák

Hosszú idő után rendeztek ismét nemzetközi viadalt: a Négy Nemzet-úszóverseny első napján többek közt Milák Kristóf és Hosszú Katinka is vízbe ugrott – az NSO Tv stábja nemcsak velük, hanem Szilágyi Liliánával és Késely Ajnával is beszélgetett a „visszatérés” után.

Úszás: Milák véget vetett a „dackorszaknak” a Négy Nemzet-verseny első napján

Egyáltalán nem úgy edzett, mint szokott, mégis igazolta klasszisát Milák Kristóf.

Úszás: „Milákról azt hiszik, tehetséges, de nem. Valójában zseni”

A koronavírus-járvány óta a világ első nemzetközi úszóversenyét rendezik meg péntektől vasárnapig a margitszigeti Széchy Tamás Uszodában, ahol a legjobb magyarok mellett a csehek, osztrákok és lengyelek képviseltetik magukat.

Úszás: majdnem olyan, mint egy igazi verseny – fotók

„Vegyes” futamok, nevetgélő úszók, és stopperrel a kezükben fel-alá járkáló edzők: a Duna Arénában megtartott felmérő majdnem olyan volt, mint egy hazai verseny.

Ranglista: Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

Milák Kristóf: Fiatal vagyok, élni szeretnék

Milák Kristóf sohasem volt könnyű eset, de most még nehezebb vele, és leginkább azért, mert a világ- és Európa-bajnok úszó még mindig a tavalyi felkészülés nehézségeit nyögi. 

Úszás: megvolt az első „edzésverseny”, pénzdíjas folytatás jöhet

Már egy kétnapos háziverseny is színt vitt az úszók szürke hétköznapjaiba. Hosszú Katinka, Kapás Boglárka és Milák Kristóf is benevezett rá.

Úszás: Pánikra semmi ok – Sós Csaba

Könyvet írt és alkotott, miközben ő maga is alig várta, hogy legalább a válogatott úszók elkezdhessék a medencés edzéseket. Sós Csaba kapitány már látja a fényt az alagút végén. 

Úszás: Milák úgy érzi, ha nincs a járvány, már a márciusi ob-n robbantott volna

Várhatóan jól tud majd alkalmazkodni az olimpia elhalasztásához Milák Kristóf világbajnok, világcsúcstartó úszó.

Úszás: Milák edzője nem engedné, hogy kihunyjon a lelkesedés lángja

Selmeci Attila, a világcsúcstartó Milák Kristóf edzője szerint nem szabad engedni, hogy kihunyjon a lelkesedés lángja – árulta el a szakember az SzPress Hírszolgálatnak.

Tokió 2020: a statisztikák szerint Milák az egyik legbiztosabb aranyérmes

Az úszással foglalkozó Swimswam szakportál elemzése szerint a 200 méter pillangón világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf az egyik legbiztosabb aranyérem-várományos a tokiói olimpián.

Milák Kristóf leghíresebb rajongója: Gera Marina, Emmy-díjas színésznő

Az Emmy-díjas színésznő a példaképeiről, a bezáruló és kinyíló kapukról és arról, miért indult túrázni rögtön az Örök tél forgatása után.

Év Sportolója Gála: nagyon szoros versenyben nyert a Fradi; Hosszú sima sikere

A Magyar Sportújságírók Szövetsége hivatalos honlapján közölte az Év sportolója-verseny hivatalos végeredményét. A kategóriánként legjobb 10 versenyzőre leadott pontszámokat cikkünkben megnézheti.