Gyász: elhunyt Miklós Edit korábbi osztrák edzője

Hosszú, súlyos betegség után 62 éves korában elhunyt Walter Hubmann osztrák síedző, aki korábban többek között az olimpiai hetedik Miklós Edit, valamint a magyar utánpótlás-válogatott felkészülését is irányította.

Sí: Miklós Edit szerint a 2026-os téli olimpiára érhet be a csapat

Miklós Edit, a Magyar Síszövetség elnöke szerint a 2026-os téli olimpiára érhet be az a sícsapat, amely jelenleg az országot képviseli a nemzetközi versenyeken.

Sísport: új vezetőedző a magyar alpesisí-válogatott élén

David Fill vezetőedző irányításával vág neki a következő szezonnak a magyar felnőtt- és ifjúsági alpesisí-válogatott.

Sí és tenisz amatőr kupa: rekorddal hangoltak a világnapra

A hétvégén ötödik alkalommal rendezték meg a Mercedes Benz sí és tenisz amatőr kupát. Az első fordulónak a Budai Tenisz Centrum adott otthont, ahol 150-en léptek pályára, ami rekord a sorozat történetében – ez egyben hangolódás volt hétfőre, a tenisz világnapjára.

Sí: a másodfokú végzés is megerősítette Miklós Edit elnöki bejegyzését

A Fővárosi Törvényszék másodfokú végzése is megerősítette Miklós Edit elnöki bejegyzését a Magyar Síszövetségben (Msísz).

Sí: Visszamenőleg bejegyeztek elnöknek – Miklós Edit

Miklós Edit hétfői bejelentése szerint a Fővárosi Törvényszék szeptember 11-i végzése alapján immár hivatalosan is ő az elnök, így újra elkezdődhet az érdemi munka a Magyar Síszövetségben (MSíSZ).

Alpesi sí: Miklós Edit bejegyzését felfüggesztette a Fővárosi Törvényszék

A Fővárosi Törvényszék felfüggesztette a Magyar Síszövetség elnökének választott Miklós Edit bejegyzési kérelmét. Miklós Edit szerint a pereskedés komoly fennakadást jelent a szövetség életében.

Alpesi sí: Miklós Edit lesz a következő áldozat?

A Magyar Síszövetség elnöke megnyitotta, majd be is rekesztette a szerinte jogszerűtlenül összehívott közgyűlést – Bajai András ugyan kisétált a teremből, ám nélküle is visszahívták pozíciójából, majd megválasztották új elnöknek Miklós Editet. Az ügy várhatóan a bíróságon folytatódik.

Alpesi sí: a szövetség elnöke nem hisz Miklós Editnek

Mint beszámoltunk róla, Miklós Edit csütörtökön bejelentette visszavonulását. A Nemzeti Sport a síző sajtótájékoztatója után megkereste a Magyar Síszövetség novemberben megválasztott elnökét, Bajai Andrást, aki kijelentette, nem igaz, hogy az ő ténykedése miatt nem folytatja a versenyző a pályafutását.

Alpesi sí: Miklós Edit könnyek között jelentette be, visszavonul!

Csütörtöki sajtótájékoztatóján könnyek között jelentette be Miklós Edit, hogy befejezi pályafutását. A magyar alpesi síző azt is elmondta, hogy a Magyar Síszövetség vasárnapi közgyűlésén indul az elnökválasztáson.

Alpesi sí: a szövetségi kapitány is bírálta a szövetség elnökét

Nem elég, hogy a téli olimpián alpesi sízőinknek Miklós Edit nélkül nem volt esélyük kiemelkedő eredmény elérésére, a síszövetségben is kitört a botrány. Stark Márton szövetségi kapitány a DIGI Sport híradójának nyilatkozva érthetetlennek nevezte, hogy a szövetség első embere miért az olimpia kellős közepén robbantotta ki a botrányt, miközben nem lehet látni semmiféle szakmai programot.

Alpesi sí: Miklós Edit a jelenlegi elnök regnálása alatt nem folytatja

Botrány tört ki a Magyar Síszövetségben, miután a novemberben megválasztott elnök, Bajai András keményen nekiment a korábbi ügyvezető elnöknek, Kaszó Klárának. Miklós Edit kijelentette, a Bajai által vezetett szövetség sem sportolóként, sem sportvezetőként nem számíthat rá.

Magyarországról az olimpiai dobogóig

Miklós Edit sérülése után Samsal Dalibor személyében csak egy olyan versenyző lesz a pjongcsangi magyar csapatban, aki korábban más ország színeiben indult már olimpián (ugyan eredetileg Szőcs Emőke is román színekben versenyzett, de ő olimpián csak magyarként indult). Összességében ő már a harmadik ilyen olimpikon, de arra is volt már példa, hogy valaki előbb magyar színekben indult téli ötkarikás versenyen, aztán pedig más országot képviselt. És persze jó néhány, magyar felmenőkkel rendelkező téli olimpiai érmest is ismerünk. Összeállításunkban közülük mutatjuk be a legismertebbeket.

Alpesi sí: az olasz szupersztár története segíthet Miklós Editnek

Miklós Edit térdszalagszakadás miatt nem lehet ott a téli olimpián, és egy ország izgul azért, hogy sikeresen folytathassa a karrierét a 29 éves sportoló. A magyar szövetség vezető orvosa, a DIGI Sport híradójának nyilatkozó Béres György Alberto Tomba hihetetlen történetével is biztatja a legjobb magyar sízőt.

Alpesi sí: Nem igaz, hogy túl korán tértem vissza! – Miklós Edit

A világkupa múlt szombati fordulóján, Bad Kleinkirchheimben keresztszalag-szakadást szenvedő Miklós Edit visszautasítja azokat a vádakat, melyek szerint tavalyi sérülése után túl gyorsan tért vissza a sípályákra. Hazánk legjobbja ma sem döntene másként.

Alpesi sí: Miklós Editet már hazaengedték a kórházból

A Blikk információja szerint Miklós Edit elhagyta a kórházat, ahová a súlyos balesete után került. Az alpesi síelő fizikai fájdalmat már nem érez.

Alpesi sí: ez a kép elmondja, milyen hangulatban van Miklós Edit

„Do I have dejavu?! let's do it again!” „Déja vu?! Tegyük meg újra!” Miklós Edit ezekkel a szavakkal üzent a világnak a szanatóriumból, ahová a szombati súlyos balesete után került.

Alpesi sí: orvosa szerint Miklós Edit folytathatja karrierjét

Mint ismert, Miklós Edit keresztszalag-szakadást szenvedett a Bad Kleinkirchheim-i baleset során, és még szombat éjjel megműtötték. Az biztossá vált, hogy a pjongcsangi téli olimpiát ki kell hagynia, orvosa szerint viszont semmi sem gátolja meg abban, hogy folytassa karrierjét.

Alpesi sí: Miklós Editet megműtötték, a kórházból üzent – videó

Megműtötték Miklós Editet, aki szombaton súlyos térdsérülést szenvedett az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szuper-G világkupafutamon, ezért biztosan kihagyja a pjongcsangi téli olimpiát. A magyar alpesi sízőre hosszú kényszerpihenő vár, felépülése várhatóan több hónapot vesz igényben.

Alpesi sí: eldőlt, Miklós Edit nem lesz ott a téli olimpián

Bekövetkezett a legrosszabb, Miklós Edit sérülése olyan súlyos, hogy biztosan nem lesz ott a pjongcsangi téli olimpián – tudtuk meg Kaszó Klárától, Miklós Edit menedzserétől.