?>
Videó: félelmetes kaland – Mike Tysont cápák közé engedték

Eleve a 2020-as esztendő egyik legnagyobb durranásának ígérkezik Mike Tyson tervezett visszatérése, de a tengerentúli média most újabb szintre emelte az 54 éves amerikai szupersztár körüli felhajtást: a bokszlegenda a víz alatt „küzdött meg” egy cápával!

Ökölvívás: novemberre halasztották Tysonék meccsét

November 28-ra halasztották a két ex-világbajnok amerikai profi bokszoló, Mike Tyson és Roy Jones Jr. összecsapását.

Ökölvívás: Roy Jones Jr. ellen bokszol Mike Tyson – hivatalos

A BBC beszámolója szerint a két visszavonult veterán öklöző, Mike Tyson és Roy Jones Jr. Los Angelesben vív bemutató mérkőzést egymással. A hírt Tyson is közzétette a közösségi médiában.

Ökölvívás: Mike Tyson–Roy Jones ringcsata szeptemberben?

A volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson várhatóan a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones ellen lép szorítóba szeptemberben.

Boksz: Ne hülyüljünk már meg Tysontól és Holyfieldtől! – Hopkins

Ha valaki, akkor a legendás Bernard Hopkins pontosan tudja, hogy lehet kezelni a ringben, sőt, egyáltalán az élsportban az idősödéssel járó változásokat, hiszen ő maga 2016 decemberében, majdnem 52 évesen vívta utolsó összecsapását, 48 évesen még világbajnoki címet szerzett, sőt 2014-ben, 49 esztendősen a félnehézsúlyú címeket is sikerült egyesítenie. Hopkins tehát pontosan tudja, mit beszél, amikor úgy gondolja, hogy az idén bejelentett visszatéréshullámnak (Mike Tyson, Evander Holyfield, Oscar De La Hoya, Sergio Martinez) igen rossz vége is lehet.

Ökölvívás: Tyson kihívást intézett az UFC legjobbjához

Sajátos kihívást intézett a profi ökölvívás élő legendájának számító Mike Tyson a kevert harcművészet (MMA) legismertebb szervezeténél, a UFC-nél félnehézsúlyban bajnok Jon Joneshoz, mondván, a ketrecharcos csak akkor kereshet tömérdek pénzt, ha vele bokszol a szorítóban.

Ökölvívás: Mike Tyson nem vállal puszta kezes bokszot

Tizennyolcmillió dolláros ajánlatot utasított vissza Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok, aki áprilisban jelentette be, hogy 53 évesen újrakezdte az edzéseket és kész megint szorítóba lépni.

Ökölvívás: „Mi van, ha Tyson visszatér, és a ringben hal meg?”

Dillian Whyte profi nehézsúlyú bokszoló szerint az életét kockáztatja Mike Tyson azzal, ha 53 évesen ismét szorítóba lép.

Boksz: Tyson Tyson ellen – Fury is megvívna a korábbi világbajnokkal

Tyson Fury kész ringbe szállni Mike Tyson ellen, s ha létrejön a mérkőzés, a profi boksz egy jelenlegi nehézsúlyú világbajnoka csapna össze egy korábbi világbajnokkal.

Ökölvívás: Megfordult a fejemben a visszatérés – Erdei

Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség szakmai társelnöke a Borsnak elárulta, neki is megfordult a fejében, hogy visszatér a szorítók közé.

Ökölvívás: Holyfield kész megmérkőzni Mike Tysonnal

Evander Holyfield hivatalosan is jelezte, hogy beleegyezik egy Mike Tyson elleni mérkőzésbe, amely a két korábbi profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok harmadik összecsapása lesz.

Ökölvívás: így edz a visszatérésre készülő, 57 éves Holyfield – videó

Az Instagram-oldalára feltöltött videofilmmel is igazolni kívánta Evander Holyfield egykori profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe.

Ökölvívás: Tyson–Holyfield – egyre közelebb a harmadik felvonás!

Evander Holyfield egykori profi ökölvívó szerint már zajlottak tárgyalások az ő, valamint Mike Tyson menedzsmentje között kettejük esetleges harmadik összecsapásáról.

Boksz: tényleg visszatér? Újabb hihetetlen videó Tysontól

Úgy tűnik, Mike Tyson komolyan gondolja a visszatérést! Minden idők egyik legkiemelkedőbb, egyben legmegosztóbb profi nehézsúlyú ökölvívójával kapcsolatosan egyre többször hallani, hogy 53 évesen újra a kötelek közé lép!  

Ökölvívás: Holyfield nem zárja ki a harmadik meccset Tyson ellen

Csaknem negyedszázad múltával harmadszor is találkozhat egymással a ringben a profi ökölvívás korábbi két nehézsúlyú amerikai kiválósága, Evander Holyfield és Mike Tyson.

Ökölvívás: milliós ajánlatokkal csábítanák vissza Tysont

Dollármilliókat ígérő ajánlatokat kapott a nehézsúlyú ex-világbajnok Mike Tyson kevéssel azután, hogy bejelentette: 53 évesen újrakezdte az edzéseket és kész megint szorítóba lépni.    

Ökölvívás: Tysonnal bokszolna az orosz MMA-sztár

Szeretne megküzdeni a ringben Mike Tysonnal a leghíresebb orosz ketrecharcosok közé tartozó Alekszandr Jemeljanyenko.

Kép: elképesztő átalakulás, így néz ki az 53 éves Mike Tyson!

Elképesztő formában van Mike Tyson, amerikai bokszlegenda, aki visszatérésére készül, hiszen jótékonysági mérkőzések keretében újra visszatérne a ringbe.

Boksz: Mike Tyson 53 évesen is bomba formában van – videó

Mint arról beszámoltunk, Mike Tyson nemrég bejelentette, a visszatérést fontolgatja, hogy jótékonysági célból bemutató mérkőzéseken léphessen fel. Úgy tűnik, az 53 éves világklasszis bokszoló komolyan gondolta az elmondottakat, hiszen nemrég egy videót is közzétett arról, hogy ismét edzésbe állt.

Barcelona: kannabiszvállalat nevezné el a Camp Nout

Mint ismert, az FC Barcelona bejelentette, hogy a Camp Nou történetében először értékesíti a stadion névadással kapcsolatos jogait, s a befolyó összeget a koronavírus elleni harcra fordítja. Ez mind szép és jó, de felbukkant egy érdeklődő, akinek barcelonai megjelenése meglehetősen furcsán venné ki magát.