Vuelta: Valverde szakaszt nyert, újra Lópezen a piros trikó

A spanyol Alejandro Valverde nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny hetedik szakaszát pénteken, a harmadik helyen végző kolumbiai Miguel Ángel López pedig visszavette a vezetést összetettben.

Vuelta: kettős Burgos-siker, ismét López a piros trikós

Ángel Madrazo nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszát szerdán, amelyen Miguel Ángel López visszavette a piros trikót.

Videó: feldöntötte a néző a kerekest, válaszul jött a pofon

Furcsa esettől hangos a nemzetközi sportsajtó az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia szombati szakaszával kapcsolatban. A legjobb fiatal versenyzőnek járó fehér trikót viselő Miguel Ángel Lópezt feldöntötte az út szélén futó egyik néző. Az Astana 25 éves kolumbiai versenyzője érthető módon nem örült a közjátéknak, ám arra talán senki sem számított, hogy a szurkoló pofonokkal bűnhődik.

Vuelta: Chris Froome-on a királyetapon sem találtak fogást

A kolumbiai Miguel Ángel López (Asztana) nyerte meg a Spanyol országúti kerékpáros-körverseny (Vuelta) 15. szakaszát, megszerezve ezzel a második sikerét a 2017-es versenyen. Az összetettben a brit Chris Froome (Team Sky) megtartotta az első helyét, miután ellenfelei megtámadni sem nagyon tudták a két első, valamint a kiemelt kategóriás hegyen.

Vuelta: Nibali feljött összetettben a második helyre

A kolumbiai Miguel Ángel López nyerte meg a Spanyol kerékpáros-körverseny 11. szakaszát, amelyen Esteban Chaves és Nicolas Roche is nagy hátránnyal ért célba, így összetettben Vincenzo Nibali vált Chris Froome legfőbb üldözőjévé.