?>
Férfi kézi: a Vác megszűnt, Mezőkövesden új fejezet indul

Amíg Vácon gyakorlatilag megszűnt a kézilabda férfi szakága, és a klub ellen több végrehajtás indult, Mezőkövesden gőzerővel készülnek a másodosztályra.

Férfi kézilabda: a Mezőkövesd visszalépett az NB I-től

A Mezőkövesdi KC vezetősége szerdán bejelentette, hogy a csapat mégsem indul a férfi kézilabda NB I következő idényében.

Férfi kézi NB I: a Fradi Tatabányán, a Veszprém Kövesden nyert

A férfi kézilabda NB I 16. fordulójában a Ferencváros idegenben győzte le a Grundfos Tatabányát, a címvédő Telekom Veszprém a Mezőkövesd ellen nyert húsz góllal.

Férfi kézi NB I: a Tatabánya megelőzte az FTC-t, és már 4.!

A Balatonfüred igenben kilencgólos sikert ért el a Mezőkövesd ellen a férfi kézilabda NB I-ben. A Tatabánya, a Komló és a Csurgó hazai pályán győzött a szombati játéknapon.

Férfi kézi NB I: szoros hazai győzelem Komlón és Csurgón

A Komló egy, a Csurgó két góllal győzött hazai pályán a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: az Orosháza nyerte meg az újoncok csatáját

Az Orosháza házigazdaként négy góllal legyőzte az ugyancsak újonc Vác csapatát a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: kikapott a Tatabánya Csurgón

Idénybeli negyedik vereségét szenvedte el a Tatabánya a férfi kézilabda NB I 7. fordulójában – Vladan Matics csapata Csurgón kapott ki. Az Eger egy góllal győzte le a Dabast, a Vác döntetlent játszott a Mezőkövesddel.

Férfi kézi NB I: győzelmével az FTC elé ugrott a Gyöngyös

A tabellán a harmadik helyre ugrott a Gyöngyös, miután nyolc góllal nyert a vendég Eger ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: a Mezőkövesd legyőzte a Dabast, így bent maradt

A férfi kézilabda NB I-ben az alapszakasz utolsó fordulójának nagy kérdése az volt, hogy a Mezőkövesd vagy az utolsó meccsét már korábban lejátszó Cegléd búcsúzik az élvonaltól. Miután a Kövesd 25–23-ra megverte a Dabast, így bent maradt.

Férfi kézi NB I: továbbra sincs pontja a Vecsésnek

A sereghajtó Vecsés öt góllal kikapott Mezőkövesden a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: drámai csatában vesztett a Ferencváros

A Mezőkövesd a mérkőzés utolsó három gólját szerezve fordított és győzött 23–22-re a Ferencváros ellen a férfi kézilabda NB I 19. fordulójának szombati játéknapján. A Balatonfüred magabiztosan, gyakorlatilag végig vezetve 26–20-ra nyert a Gyöngyös otthonában, a Csurgó érvényesítette a papírformát Cegléden, a Dabas jó hajrával gyűrte le a Budakalászt, míg a DVTK-Eger könnyedén győzött a sereghajtó Vecsés vendégeként.

Férfi kézi NB I: késett, de simán nyert a Balatonfüred

A Balatonfüred 12 góllal győzött a Mezőkövesd otthonában a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén. A vendégcsapat egy közúti baleset miatt másfél órával később érkezett meg a mérkőzésre, mint eredetileg tervezték.

Férfi kézi NB I: tízzel nyert a Fradi, javított a Csurgó

A Ferencváros tízgólos győzelmet aratott a Komló felett, a Gyöngyös nehezen nyert a Dabas ellen, míg a sereghajtó Vecsés majdnem pontot rabolt a Ceglédtől a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Csurgó könnyedén nyert Mezőkövesden.

Férfi kézi NB I: ennyi gólt még nem kapott a Szeged a szezonban!

A férfi kézilabda NB I 21., előrehozott fordulójában a Mol-Pick Szeged idegenben 36–30-ra legyőzte a Mezőkövesdet.

Férfi kézi MK: elkészült a negyedik forduló párosítása

Kedden kisorsolták a férfi kézilabda Magyar Kupa negyedik fordulójának a párosítását. A mérkőzéseket december 12-én, szerdán rendezik.

Férfi kézi: a NEKA kapusa Mezőkövesdre igazolt

A Nemzeti Kézilabda Akadémia kapusa, Győri Kristóf a Mezőkövesdi KC-hoz igazolt. Az NB I-es klub hálóőre, Tóth Koppány keresztszalag-sérülést szenvedett, és több hétre kidőlt a sorból, emiatt vált szükségessé új kapus szezon közbeni szerződtetése.

Férfi kézi NB I: a Komló nagy csatában, a Csurgó simán nyert

A Komló hazai pályán nagy küzdelemben legyőzte a Dabast, a Csurgó simán nyert a Vecsés vendégeként, míg a szezont két vereséggel kezdő csapatok mérkőzésén (Mezőkövesd–Budakalász) döntetlen született a férfi kézilabda NB I 3. fordulójának szombati játéknapján.

Férfi kézi NB I: otthon nem hibázott a Csurgó

Az első fordulóban elszenvedett súlyos vereség után hazai pályán javított a Csurgó, amely a 10. percben még hátrányban volt ugyan, de onnantól kezdve végig kézben tartva a mérkőzést 29–24-re legyőzte a Mezőkövesdet a férfi kézilabda NB I 2. fordulójában.

Férfi kézi NB I: megvan a Kövesd első idegenbeli sikere

A K&H férfi kézilabdaliga 24. fordulójának vasárnapi játéknapján a sereghajtó Mezőkövesd 23–20-ra nyert a Komló otthonában, így megszerezte első idegenbeli győzelmét és elmozdult az utolsó helyről.

Férfi kézi NB I: nem szereztek pontot a vendégcsapatok

Mind a négy szombati mérkőzésen hazai győzelem született a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában.