Kép: kicsit túlzásba vitték a marketinget Mexikóban…

Kissé talán túlzásba esett a C. D. Guadalajara (közismert nevén Chivas) marketingcsapata, amikor a sajtótájékoztatón való termékmegjelenítésről döntöttek. A mexikói labdarúgóklub jelentős anyagi gondokkal kezdte a szezont, kifizetésre váró bónuszok és távozó vezetőedző is nehezíti a vezetők dolgát. A júniusban kinevezett szakvezető, José Cardozo a vasárnapi, Santos Laguna elleni vereséget követően tartott sajtótájékoztatójára hozott két kóla, két csokoládés tejital és két granola talán picit több a soknál…

Mexikó: új szövetségi kapitány után kell nézniük

Juan Carlos Osorio úgy döntött, nem folytatja szövetségi kapitányi munkáját a mexikói labdarúgó-válogatottnál.

Játékossors: „Lehetetlen viszonozni” – Rafa Márquez elköszönt a futballtól

Habár már korábban is tudni lehetett, hogy Rafael Márquez a világbajnokság után szögre akasztja a cipőjét, a mexikói legenda több héttel a torna vége után nyílt levélben is elköszönt a labdarúgástól.

Spanyolország: a „Mexikói Messi” Argentínát választotta

Az U17-es argentin válogatottban léphet pályára Luka Romero, a Mallorca labdarúgócsapatának nagy ígérete, akit egy ideje a Mexikói Messiként emlegetnek.

Vb 2018: a brazilok után a svédeket is elérte a mexikói átok

Érdekes bejegyzésre bukkantunk a svédek angolok elleni vereségét követően, ennek kapcsán pedig utánajártunk az úgynevezett mexikói vb-átoknak. Idén a svédek mellett a brazilokat is elérte a „végzet”.

Vb 2018: a tű fokán keresztül kúsztak tovább a belgák – lapszemle

Mint ismert, hétfőn Brazília 2–0-ra legyőzte Mexikót, majd Belgium kétgólos hátrányból fordítva megverte Japánt, így a brazil és a belga válogatott találkozik a negyeddöntőben. A brazil lapok elismerik, hogy Neymar továbbjuttatta ugyan a csapatot, de színészi teljesítményével nem szerzett magának sok rajongót. A belgák csodás győzelemről, a japánok az egységes gondolkodás és a kommunikáció hiányáról írnak.

Szív a kéz előtt: a mexikói drukkerek megtehetik, a csapat nem

A jó szeműek kiszúrhatták a labdarúgó-világbajnokságon, hogy a mexikói szurkolók nagy része a himnusz elzengése közben egy jellegzetes gesztussal, tenyérrel lefelé a szíve elé teszi a kezét – a válogatott viszont nem tesz ugyanígy. Pedig Hugo Sánchezék még ugyanezzel a mozdulattal hallgatták a mexikói himnuszt. No de mi az oka ennek?

Neymar: a tündöklő, a díva, a „futball szégyene", a döntő faktor

Brazília a lélektani pillanatokat jobban megragadva 2–0-ra legyőzte Mexikót Szamarában, a labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében. Neymar ismét magához ragadta a főszerepet – pozitív és negatív értelemben egyaránt –, miközben a brazil csapat a vb fő esélyesévé lépett elő. Teljesítményének üzenete: ha világbajnok akarsz lenni, engem kell legyőzni.

Vb 2018: befejezte a rekorder és az olimpiai hős is

A Brazíliától elszenvedett világbajnoki nyolcaddöntős vereség után Rafael Márquez és Oribe Peralta is bejelentette, hogy nem lép többé pályára a mexikói labdarúgó-válogatottban.

Vb 2018: „Neymar Pelénél vagy Ronaldónál sem lesz nagyobb, esetleg Vampetánál”

Az NSO Tv stábja hétfőn a Szabadság téren nézte meg a Brazília–Mexikó mérkőzést, több száz mexikói és brazil szurkoló társaságában. Előbbiek szerint hazájukban a futball jelenti a megoldást a politikai problémákra, míg utóbbiak brutális hangulatot teremtettek, illetve Neymarról is kifejtették véleményüket, aki szerintük nem lesz akkora legenda, mint a legnagyobb brazil játékosok.

Vb 2018: a hétfői jegyzőkönyvek, ágrajz, góllövőlista

Tekintse meg egy helyen a labdarúgó-világbajnokság 19. napján lejátszott két nyolcaddöntős mérkőzés jegyzőkönyvét, a legfrissebb ágrajzot és a góllövőlista élcsoportját!

Vb 2018: megnyalták a brazil szurkolóhölgyet

Nézze meg az oroszországi labdarúgó-világbajnokság 19. napjának legjobb képeit!

Vb 2018: Neymar sokallta a dumát, őt meg lebohócozták

Nemcsak a gólt és gólpasszt jegyző Neymar szólalt meg a hétfő kora esti Brazília–Mexikó (2–0) labdarúgó-világbajnoki nyolcaddöntő után, hanem természetesen mások is – és bár a mexikói kapitány nem mondta ki a nevét, nyilvánvalóan rá gondolt, amikor dühösen bohóckodásról beszélt.

Vb 2018: Neymar Mexikó ellen is fetrengett, beindult a mémgyár

Mint ismert, Brazília a gólt szerző és gólpasszt adó Neymar vezérletével 2–0-ra legyőzte Mexikót a labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzésen a brazilok szupersztárja nemcsak a jó teljesítménye, hanem az újabb fetrengése miatt is reflektorfénybe került. S ahogy az ilyenkor lenni szokott, az internet lecsapott, s beindította a mémgyárat…

Neymarnyi különbség: Brazília legyűrte Mexikót

Zöld és sárga pólót viselő szurkolókkal telt meg Szamara belvárosa már hétfő reggel, mindenki tudta, hogy Brazília és Mexikó nyolcaddöntője következik a Kozmosz Arénában. A drukkerek között feszültségről szó sem volt, együtt pózoltak a stadion bejáratánál, sőt, még a Franciaország ellen búcsúzó Argentínán is együtt nevetgéltek.

Vb 2018: tovább tart az átok, Brazília ismét legyőzte Mexikót

Brazília is bejutott a legjobb nyolc közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, miután a nyolcaddöntőben Neymar és Roberto Firmino találatával 2–0-ra legyőzte Mexikó válogatottját.

Tovább tart az átok, Brazília ismét legyőzte Mexikót

Brazília is bejutott a legjobb nyolc közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, miután a nyolcaddöntőben Neymar és Roberto Firmino találatával 2–0-ra legyőzte Mexikó válogatottját.

Vb 2018: Rafa Márquez kezd a brazilok ellen – kezdőcsapatok

Mexikó még sohasem nyert világbajnoki mérkőzést Brazília ellen. Most az oroszországi vb nyolcaddöntőjében javíthat mérlegén. Íme, a kezdőcsapatok!

Jönnek a brazilok – frászban Mexikó, vagy jön egy újabb fricska?

Nagyon jól ismeri egymást a brazil és a mexikói válogatott, az örökmérleget ugyan előbbi dominálja, de a „kisebbik csapat" komoly fricskákat elhelyezett már az ötszörös világbajnok orrán.


HIRDETÉS