Fehéroroszország: eddig tartott a férfi kézibajnokság, bajnok a Meskov Breszt

Szombaton két mérkőzésre még sor került a fehérorosz férfi kézilabda-bajnokságban, utána azonban az a döntés született, hogy azonnali hatállyal beszüntetik a küzdelmeket, és a listavezető Meskov Bresztet kinyilvánítják bajnoknak.

Kézi: a Veszprém korábbi, világbajnok játékosa nem tudja, hogy jut majd haza

Kevés kézilabdázó akad Európában, aki a koronavírus-járvány ideje alatt a megszokott módon edz és mérkőzéseket játszik. William Accambray, a Telekom Veszprém volt játékosa ilyen. Az olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok francia balátlövő a fehérorosz Meskov Bresztet erősíti – május végéig.

Férfi kézi NB I: a Tatabánya beállója a Meskov Bresztben folytatja

2020 nyarától a férfi Bajnokok Ligájában is szereplő Meskov Bresztben játszik majd Vladimir Vranjes, a Grundfos Tatabánya bosnyák válogatott kézilabdázója. A beálló kétéves szerződést írt alá.

Férfi kézi: távozik Veszprémből a lengyel átlövő – hivatalos

A Telekom Veszprém a hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem érvényesíti Pawel Paczkowski kölcsönszerződésében lévő plusz egyéves opciót. A 26 éves játékos – aki az év elején 2024-ig hosszabbított a Kielcével – a következő két idényt kölcsönben a Meskov Bresztben tölti.

Férfi kézi BL: kikapott a Kiel és a Vardar Szkopje is

Négy mérkőzést rendeztek szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A Mol-Pick Szeged csoportjában a PSG hozta a papírforma-győzelmet az Elverum ellen, a PPD Zagreb pedig az Aalborgot gyűrte le, ezzel életben tartotta nyolcaddöntőbe jutási esélyeit. A B-csoportban a listavezető THW Kiel némi meglepetésre kikapott Bresztben, ahogy a Vardar Szkopje is Portóban. A portugál csapat története során először jutott be a kieséses szakaszba.

Férfi kézi BL: a Veszprém otthon is legyőzte a Bresztet

A Telekom Veszprém sima, 6 gólos győzelmet aratott hazai pályán a Meskov Breszt felett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában.

Megint a szünet után hagyta le a Bresztet a Veszprém

A Telekom Veszprém nehézkes első félidő után simán , 31–25-re legyőzte a Meskov Bresztet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában.

Férfi kézi BL: pompás gólt lőtt a Veszprém szélsője – videó

Mint arról beszámoltunk, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben 37–30-ra legyőzte a Meskov Bresztet. A mérkőzés elején nem mindennapi gólt dobott a magyar csapat horvát balszélsője: Manuel Strlek szinte lehetetlen helyzetből ejtette át a kapust.

Férfi kézi BL: biztos veszprémi győzelem Bresztben

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben lépett pályára a Meskov Breszt ellen, és szoros első félidő után biztos győzelmet aratott.

Gólgazdag meccsen, nagy különbséggel nyert a Veszprém

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben lépett pályára a Meskov Breszt ellen, és szoros első félidő után biztos győzelmet aratott.

SEHA-liga: magabiztos győzelemmel javított a Veszprém

A Telekom Veszprém magabiztosan, 32–23-ra legyőzte hazai pályán a Meskov Bresztet a férfi kézilabda SEHA-liga ötödik fordulójában.

Férfi kézi BL: a Kiel érvényesítette a papírformát

A THW Kiel hazai pályán nyolc góllal legyőzte a fehérorosz Meskov Bresztet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, a Telekom Veszprémet is a soraiban tudó nyolcasban.

Férfi kézi BL: a Porto mínusz 7-ről, a PSG nyolc góllal nyert

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 1. fordulójában a Csehovszkije Medvegyi otthon 25–23-ra legyőzte a Wisla Plockot.

SEHA-liga: óriási csatában győzelemmel kezdett a Veszprém

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata óriási csatában, 28–27-re legyőzte idegenben a Meskov Bresztet a SEHA-liga 1. fordulójában.

Férfi kézi BL: időn túli hetessel egyenlített a Zaporizzsja

Végletekig kiélezett mérkőzést vívott egymással a Zaporizzsja és a Kielce a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőbe jutásért rendezett párharcának első felvonásán, amely 33–33-as döntetlennel zárult.

Kézi BL: Nem akarok emlékezni, mi történt Veszprémben – Pesic

Az első félidőben Ivan Pesic rendre borsot tört a veszprémi játékosok orra alá, hiszen sorozatban védte ki lövéseiket, ziccereiket, ezzel versenyben tartva csapatát, a Meskov Bresztet. A fehéroroszoknak égető szüksége lett volna a pontokra a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, hogy saját kezükben tartsák a sorsukat a csoportból való továbbjutást illetően. Bár 28–20-ra kikaptak a Telekom Veszprémtől, ez egyáltalán nem a horvát kapuson múlt. 

Férfi kézi BL: A kieséses szakaszban ez nem fér bele – Lékai

Az első tizenöt perc után nem úgy tűnt, hogy a Telekom Veszprém 28–20-as győzelmet arat a Meskov Breszt ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. David Davis csapata azonban a második félidőben bedarálta a fehéroroszokat, erről beszélt az NSO Tv-nek Lékai Máté és Andreas Nilsson is.