?>
Videó: kritizálták a tévében Mourinhót, látni kell a reakcióját

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatáról készült dokumentumfilm-sorozatból kapott szárnyra Twitteren egy jelenet José Mourinhóról, amelyben a londoni csapat menedzserét egy televíziós szakértő kritizálta, míg a portugál ezt az irodájából nézte.

Barcelona: az elnök a dolgok elébe ment, menesztik Setiént

Menesztik posztjáról Quique Setiént, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjét – jelentette be Josep Maria Bartomeu, a klub első embere egy vasárnapi rádióinterjúban.

Juventus: argentin sztáredző válthatja Sarrit – sajtóhír

A Juventus labdarúgócsapatának pénteki BL-búcsúját követően szinte azonnal megkezdődtek a találgatások az olasz sajtóban arról, ki válthatja a torinóiak kispadján a csapat vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit.

Edzősors: Mauricio Pochettino topligás klubhoz szerződne

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától novemberben menesztett vezetőedző, Mauricio Pochettino a legjobb öt európai bajnokság valamelyikében szeretne visszatérni a kispadra.

Tottenham: szerződést ajánlottak Pochettinónak – nem annak...

A Sky Sports beszámolója szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur szerződést ajánlott Maurizio Pochettinónak – a korábbi menedzser Mauricio 19 éves fiának.

PL: óriási fizetéssel csábítaná Pochettinót a Newcastle?

Brit sajtóhírek szerint a Newcastle United labdarúgócsapatát megvásárolni készülő csoport Mauricio Pochettinót szemelte ki a gárda következő menedzserének.

PL: a legjobban fizetett klubelnök Pochettino végkielégítésén is spórolna

Tavaly menesztett vezetőedzője, Mauricio Pochettino végkielégítésén is szeretne spórolni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a Tottenham Hotspur.

Edzősors: Európában akar maradni Pochettino

Továbbra is Európában akar dolgozni Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának két hete menesztett vezetőedzője.

Tottenham: Kane órákon át beszélgetett Pochettinóval

A Tottenham labdarúgói közül többen is meglátogatták a csapat múlt héten menesztett menedzserét, Mauricio Pochettinót – írja az Independent. Harry Kane-t és társait annyira sokkolták az események, hogy mindenképpen meg akarták beszélni a Spurst öt éven át irányító szakemberrel a történteket.

Videó: Klopp üdvözölte a PL-be visszatérő Mourinhót

A Premier League-ben listavezető Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is értékelte a Tottenhamtől távozó Mauricio Pochettino munkáját, valamint üdvözölte az észak-londoniak irányítását átvevő José Mourinhót.

Edzősors: Pochettino már meg is egyezett új klubjával – sajtóhír

A Bild beszámolója szerint két nappal londoni menesztése után már meg is van Mauricio Pochettino új csapata. A Tottenhamtől öt év után távozó menedzser a Bayern München irányítását veszi át – igaz, csak 2020 nyarától.

PL: Pochettino üzenetet hagyott a Spurs öltözőjében – fotó

Megható üzenettel búcsúzott a Tottenhamtől Mauricio Pochettino, az együttest több mint öt éven át irányító, legutóbb a Bajnokok Ligája-döntőig vezető menedzsere. Az argentin tréner még egyszer, utoljára használatba vette a Spurs öltözőjében található taktikai táblát, hogy megüzenje, igazából nincs is szükség búcsúra.

Tottenham: mélyen a zsebükbe kellett nyúlni, hogy kirúghassák Pochettinót

Mint arról korábban beszámoltunk, Mauricio Pochettinót öt év után menesztette a Tottenham Hotspur a kispadról, helyette pedig José Mourinhót nevezte ki új menedzsernek. Az argentin szakember 2018-ban írt alá ötéves szerződést, így a klubnak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, hogy kifizesse a végkielégítését.

Spurs: sokatmondó elszólás, hetek óta tudták, hogy Mourinho érkezik?

Előkerült egy néhány héttel ezelőtti bejegyzés, ami arra enged következtetni, José Mourinho már október közepén tisztában volt vele, hogy a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál vállal munkát.

Tottenham: Mourinho lett Pochettino utódja – hivatalos

José Mourinho váltja a Tottenham Hotspurnél Mauricio Pochettinót a kispadon, jelentette be a klub hivatalos honlapján.

Tottenham: Mauricio Pochettino távozott a klubtól

A Tottenham Hotspur bejelentette, hogy távozik a klubtól Mauricio Pochettino, a Bajnokok Ligája-döntős londoni csapat menedzsere.

PL: Pochettino nem tudja, hogy mennyi ideje van még építkezni

Szombaton újabb csalódáskeltő eredményt ért el a Tottenham a Premier League 12. fordulójában, ezúttal az idén feljutó Sheffield United ellen. A mérkőzés után természetesen a Spurs menedzsere, Mauricio Pochettino is megszólalt, aki a csapatépítéssel példálózott.

PL: Harry Kane nem utazott el Liverpoolba

A Premier League 11. fordulójának vasárnapi rangadóján az eddig csalódást keltő idényt produkáló Everton hazai pályán fogadja a szintén gödörben lévő Tottenhamet. Mauricio Pochettino ráadásul egyik legjobbjára sem számíthat: Harry Kane nem utazott el a mérkőzésre.

Edzősors: hetet vágtak a csapatának, most a Bayern trénere lehet

A német Sport1 értesülései szerint a Bayern München vezetősége Mauricio Pochettinót szeretné szerződtetni, ha a jelenlegi vezetőedző, Niko Kovac ilyen vagy olyan okokból távozna a csapat kispadjáról.

Spurs: Pochettino aggódik a csapatról készülő dokumentumfilm miatt

Az Amazon már korábban megállapodott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapatával, hogy dokumentumsorozatot forgathat a csapat 2019–2020-as idényéről. Erről az egyezségről most a csapat menedzsere, Mauricio Pochettino is beszélt.