Tour de France: Trentin nyert, Alaphilippe sárgában maradt

Matteo Trentin nyerte meg szerdán a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 17. szakaszát, amelyen a francia Julian Alaphilippe megőrizte első helyét az összetettben.

Kerékpár: olasz Európa-bajnok a mezőnyversenyben

Sprintbefutó végén az olasz Matteo Trentin nyerte meg a férfi országúti kerékpározók mezőnyversenyét a glasgow-i kerékpáros Európa-bajnokság zárónapján.

Vuelta: Trentin mesterhármasa; Froome előnye változatlan

Matteo Trentin nyerte meg pénteken a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszát, összetettben Chris Froome változatlan előnnyel áll az élen.

Vuelta: Trentinnek és a Quick-Stepnek nagyon megy

Matteo Trentin nyerte meg a Vuelta a Espana 10. szakaszát. Az olasz kerékpárosnak ez volt a második etapsikere az idei Spanyol körversenyen.

Vuelta: Trentin szakaszt nyert, megvan a mesterhármas!

Az olasz Matteo Trentin nyerte meg a Spanyol kerékpáros-körverseny (Vuelta) negyedik szakaszát. Az összetett élmezőnyében nem történt változás.

Giro d’Italia: olasz szakaszsiker, Kruijswijk maradt az élen

Hosszú szökés után az olasz Matteo Trentin nyerte a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny 18., csütörtöki szakaszát, amelyen összetettben a holland Steven Kruijswijk megőrizte előnyét az élen.

Tour de France: megvan az idei első olasz szakaszgyőzelem

Sprintbefutót követően Matteo Trentin, az Omega csapat profi győzelemmel eddig nem rendelkező olasz bringása nyerte meg a francia kerékpáros körverseny, a Tour de France 14. szakaszát szombaton. Ez az idei Tour első olasz szakaszgyőzelme. Az összetettben vezető Chris Froome a több mint hétperces lemaradással érkező mezőnnyel ért be a célba, és megőrizte nagyjából két és félperces előnyét.