?>
Férfi kézi: Bombac szerint Pastor rendszere eltér Vranjesétől

Tavaly novemberben a Nemzeti Sport is beszámolt arról, hogy Juan Carlos Pastort, a Mol-Pick Szeged vezetőedzőjét a szlovén férfiválogatottal boronálták össze a délszláv sajtóban. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok, Eb-ezüstérmes spanyol szakember elismerte lapunknak, a múltban megkereste néhány csapat, ám a szlovén nemzeti együttes és a kilencszeres Bajnokok Ligája-győztes Barca sem tartozott közéjük. Előbbi élére végül Ljubomir Vranjest nevezték ki, aki 2017 és 2018 között a Telekom Veszprémet és a magyar válogatottat is irányította.

Férfi kézi: újabb játékosával hosszabbított a Szeged

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szlovén válogatott beállója, Matej Gaber 2024-ig hosszabbított.

Férfi kézilabda: a szlovénok nem számíthatnak Gaberre

A szlovén férfi kézilabda-válogatott Matej Gaber nélkül kényszerül megvívni a mieink elleni vb-selejtező veszprémi visszavágóját.

Férfi kézi: „Gyermeteg hibákat követtünk el, megérdemeltük a vereséget”

Veszelin Vujovics, a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nagyon csalódottan és feldúltan értékelt azok után, hogy csapata hazai közönség előtt öt góllal (24–29) kikapott a mieinktől világbajnoki selejtezőn. A montenegrói szakember úgy véli, játékosai amatőr hibákat követtek el és megérdemelték a vereséget. Vujovics gondjait tetézi, hogy egyik kulcsembere, a Mol-Pick Szegedet erősítő Matej Gaber szemsérülés miatt kihagyhatja a párharc szerdai, veszprémi visszavágóját.

Férfi kézi: a Szeged hosszú távon számol beállójával

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a nyártól érvényes, 3+1 évre szóló szerződést kötött szlovén beállójával, Matej Gaberrel.

Férfi kézi: ezt lépték Szegeden Gaber sérülése miatt

Mint arról korábban beszámoltunk, a szlovén kézilabda-válogatott keddi edzésén talpcsonttörést szenvedett Matej Gaber, a Mol-Pick Szeged beállója. A klub ezért visszahívta az eddig kölcsönben Gyöngyösön szereplő Hegedüs Márkot.

Férfi kézi Eb: lábtörés miatt kidőlt a Szeged beállója

A férfi kézilabda Európa-bajnokságra készülő szlovén válogatott keddi edzésén megsérült Matej Gaber, a Mol-Pick Szeged beállója, akinek emiatt ki kell hagynia a horvátországi kontinensviadalt.

Férfi kézilabda MK: ez a szabálytalanság döntött – videó

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata feltöltött a Youtube-csatornájára egy videót, amelyen jól látható az a jelenet, amely végül is eldöntötte a Magyar Kupa döntőjét a Telekom Veszprém javára.

Férfi kézilabda: újabb külföldi válogatottat igazolt a Szeged

A MoL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött a szlovén válogatott beállóval, Matej Gaberrel. Az 52-szeres válogatott játékos 2016 nyarától erősíti a csapatot – jelentette be hivatalos honlapján a szegedi klub kedd délelőtt.

Férfi kézi: 114 kilós szlovén válogatott tart Szegedre

Francia lapértesülés szerint Matej Gaber, a Montpellier férfi kézilabdacsapatának szlovén válogatott beállója a következő idénytől a Mol-Pick Szeged játékosa lesz.