FTC: megvan a fél év után távozó légiós új klubja – hivatalos

Az ecuadori Universidad Católicában folytatja pályafutását Matías Rodríguez, a Ferencváros argentin labdarúgója – adta hírül a dél-amerikai klub.

NB I: Ecuadorba igazolhat a Fradi légiósa – sajtóhír

Ecuadori sajtóinformáció szerint Matías Rodríguezt, a Ferencváros argentin labdarúgóját szerződtetni kívánja az ottani bajnokság élvonalában szereplő Universidad Católica.

Vége a bevásárlásnak – a Fradi egyik idei szerzeménye a nyáron távozhat

A Maccabi Tel-Aviv elleni, csütörtöki El-selejtezőre készülő Ferencváros labdarúgócsapata vasárnap jelentette be a négyszeres ukrán válogatott Ivan Petrjak szerződtetését, aki a 13. légiósa a Fradinak, és a szerződtetése több kérdést is felvet – ezekre keressük a válaszokat az alábbiakban...

NB I: nyilvánosságra hozták, mennyit fizet a Fradi az új igazolásért

Az argentin Chacarita Juniors – amelytől a Ferencváros a minap megvásárolta Matías Rodríguezt – hivatalos honlapján közzétette az átigazolás részleteit.

FTC: szerződtették a 25 éves argentin középpályást – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosban folytatja a pályafutását a napokban Magyarországra érkező Matías Rodríguez – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

FTC: az argentin középpályás megjött, az uruguayival nincs egyezség, a magyarral van

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint megérkezett Budapestre a Fradi argentin kiszemeltje, Matías Rodríguez, ugyanakkor az uruguayi Alfonso Espino ügyében nem született egyezség, hiába ír napok óta az uruguayi sajtó arról, hogy a védő Magyarországon folytathatja a pályafutását.

FTC: az argentin élvonalból érkezik középpályás – sajtóhír

Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chacarita Juniorshoz közel álló forrás szerint Matías Rodríguez, az együttes 25 éves középpályása a Ferencvárosban folytatja a pályafutását.