NB I: Komolyabb meccs volt, mintha potyogtak volna a gólok – Marko Nikolics

Gól nélküli döntetlent hozott a Mol Fehérvár és a Mezőkövesd rangadója a 9. fordulóban. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Kuttor Attila értékelt. 

NB I: „Az előző idény nagyon nehéz volt, de most mintha kicseréltek volna”

A Mol Fehérvár 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A találkozó után a fehérváriak védője, Hangya Szilveszter értékelt az NSO Tv-nek, s kitért arra is, hogyan élte meg az előző idényt, amikor sérülései miatt legtöbbször csak kívülről nézte csapata mérkőzéseit. 

NB I: Zsóri az edzésmunkájával kiérdemelte a bemutatkozást – Nikolics

A Mol Fehérvár az Újpest FC elleni vereség után hazai pályán 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t, amely így egymás után a negyedik vereségét szenvedte el a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Herczeg András értékelt. 

NB I: Hét győzelem után talán könnyelművé váltunk – Marko Nikolics

Nagy meglepetésre az eddig a bajnokságban veretlen Mol Fehérvár FC 2–0-ra kikapott odahaza az Újpest FC-től. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Fehérvár: A játékosok vevők a mentalitásomra – Marko Nikolics

A Vaduz elleni kiesésről, a fiatal magyar játékosokról, Adrian Rusról, az állandó fejlődésről, a megváltozott elvárásokról, valamint saját jövőjéről is beszélt a Nemzeti Sportnak Marko Nikolics, a Fehérvár szerb vezetőedzője.

NB I: Sannino büszke a Honvédra, Nikolics a pályára panaszkodott

A Mol Fehérvár 1–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A mérkőzés utána két vezetőedző, Marko Nikolics és Giuseppe Sannino értékelt. Szóba került Danilo Pantics és Vadócz Krisztián is. 

NB I: „Ideges vagyok! A kiesés ellen kell küzdenünk” – mestermérlegek

A labdarúgó NB I 5. fordulójának szombati meccsei után az Újpest–Honvéd (2–3) találkozó mestermérlegével már jelentkeztünk, most lássuk a többi szakember mérkőzés utáni értékelését is!

NB I: „A Puskás Akadémia ott van a legjobb 3-4 csapat között”

A Mol Fehérvár FC 2–0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia FC ellen a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A vasárnapi mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Hornyák Zsolt értékelt. 

Fehérvár: „Olyan időszakot élünk, hogy ha az ellenfél bejön a tizenhatosunkra, gólt lő”

A Mol Fehérvár FC 4–2-es győzelmet aratott az újonc Kaposvár ellen a labdarúgó NB I 1. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Disztl László értékelt. 

Fehérvár: a klub továbbra is megbízik Marko Nikolicsban

A Nemzeti Sport információi szerint a Mol Fehérvár FC vezetősége továbbra is megbízik Marko Nikolics vezetőedzőben, így nem kérdés, hogy vasárnap az újonc Kaposvár elleni bajnoki nyitányon is a szerb szakember ül a székesfehérváriak kispadján.

El: „Soha nem láttam még ilyen »sznob« csapatot, mint a Fehérvár”

Mint beszámoltunk róla, a Fehérvár FC hosszabbítás után 2–0-s vereséget szenvedett Liechtensteinben a Vaduztól, s búcsúzott az Európa-ligától. A mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a párharcot.

El: Sokat érhet a tapasztalatunk a Vaduz ellen – Nikolics

Marko Nikolics és Mario Frick megtartotta a Vaduz–Fehérvár El-selejtező előtti sajtótájékoztatót. A fehérváriak vezetőedzője szerint a tapasztalat a magyar csapat mellett szól.

El: Sajnálom, hogy nem sikerült megszerezni a második gólt – Marko Nikolics

A Mol Fehérvár 1–0-ra nyert az FC Vaduz ellen az Európa-liga-selejtező második körének első mérkőzésén, amely után a két vezetőedző értékelt. 

Fehérvár: Maradjanak az elvárások a realitás talaján – Nikolics

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC az Európa-liga 2. selejtezőkörében a lichtensteini Vaduzzal mérkőzik meg. Az első, hazai összecsapás előtti sajtótájékoztatón a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolics, és hátvédje, Stopira válaszolt az újságírók kérdéseire.

Fehérvár: megműtötték Viníciust, 5-6 hónapra kidőlt

Marko Nikolics, a Mol Fehérvár FC vezetőedzője a liechtensteini Vaduz elleni Európa-liga-selejtezőt felvezető sajtótájékoztatón elmondta, előreláthatólag öt-hat hónapig nem számíthat magyar válogatott védőjére, Viníciusra, aki térdműtéten esett át.

El: A Vaduz ellen jobban rá kell lépni a gázpedálra – Nikolics

Ahogyan arról beszámoltunk, a Mol Fehérvár FC gól nélküli döntetlent játszott az FK Zetával, az idegenbeli sikernek köszönhetően azonban simán, 5–1-es összesítéssel jutott az Európa-liga selejtezőjének második körébe. A visszavágót követően a két vezetőedző, Marko Nikolics és Dejan Roganovics értékelte a párharcot.

Európa-liga: Felcsúton szeretnénk hazai pályát varázsolni – Nikolics

Marko Nikolics, a Mol Fehérvár FC vezetőedzője sajtótájékoztatót tartott az FK Zeta elleni Európa-liga-selejtező visszavágója előtt. Az első mérkőzésen 5–1-re győzött a magyar csapat, a szerb szakember szerint azonban ugyanúgy koncentráltnak kell maradni a második mérkőzésen is.

Európa-liga: a Fehérvár egyedülálló eredményt ért el

A Mol Fehérvár hivatalos honlapja a csütörtöki, a montenegrói FK Zeta fölött aratott, 5–1-es idegenbeli sikerhez kapcsolódva több érdekes statisztikát is összegyűjtött az Európa-liga selejtezőjének 1. fordulójában játszott mérkőzések alapján. Marko Nikolics ennek ellenére a meccs nem minden szakaszával volt maradéktalanul elégedett.  

El: „A labda gömbölyű, a Fehérvár nem a Barcelona”

Alig adnak esélyt önmaguknak a montenegróiak a székesfehérváriak elleni El-selejtezőn, de az ellenfél által jól ismert Marko Nikolics és csapata jól teszi, ha idejében levonja a híres népmese tanulságait.