?>
Cselgáncs: elmarad az Eb és a budapesti GS-torna is

A koronavírus-járvány miatt elmarad a budapesti cselgáncs Grand Slam-torna és a prágai Európa-bajnokság.

AIPS: Fürjes Balázs, Vizer és Coe is előadást tartott

Kedden folytatódott a Nemzetközi Sportújságírók Szövetségének (AIPS) budapesti kongresszusa, ahol mások mellett Fürjes Balázs, Marius Vizer és Sebastian Coe tartott előadást a sport és média vonzatában.

Cselgáncs: Putyin ellátogatott az IJF budapesti székhelyére

Vlagyimir Putyin szerdán Budapestre látogatott. Az orosz elnök találkozott Marius Vizerrel, a Nemzetközi Dzsúdószövetség (IJF) elnökével, valamint Csányi Sándorral, az MLSZ első emberével – aki egyben az IJF tiszteletbeli alelnöke is –, s megtekintette az IJF főhadiszállását. A szövetség augusztusban tette át a székhelyét Lausanne-ból a magyar fővárosba.

Kép: magyar szobrász műve az Olimpiai Múzeumban

A magyar Fodor-Lengyel Zoltán Combat nevű szobrával gazdagodott a lausanne-i Olimpiai Múzeum. A mű két évvel ezelőtt, a 2017-es cselgáncs-világbajnokságon a budapesti Széchenyi téren állt, most az olimpizmus fővárosának múzeumába költözött.

Sportpolitika: Budapestre költözik a Nemzetközi Dzsúdószövetség

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései: Budapestre költözik a Nemzetközi Dzsúdószövetség (IJF). A Marius L. Vizer vezette nemzetközi szövetség végrehajtó bizottsága az idei mittersill-i ülésén jóváhagyta azt a kezdeményezést, hogy a már hosszú ideje Budapesten működő elnöki iroda mellett az IJF hivatalos székhelye is Lausanne-ból a magyar fővárosba költözzön.

Sportpolitika: Budapestre tart a Nemzetközi Dzsúdószövetség

A vonzó körülmények a nagy sportversenyek után nemzetközi sportszervezeteket is fővárosunkba hozhatnak – a Nemzeti Sport értesülései szerint a Nemzetközi Dzsúdószövetség lehet az első nagy sportvilágszervezet, amely Budapestre teszi át a székhelyét.

Cselgáncs: Nadia Comaneci a sportág nagykövete lett

A Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) nagyköveteként tért vissza Montrealba Nadia Comaneci román tornász, aki 1976-ban a kanadai városban megrendezett olimpián érte el a tornasport első tökéletes pontszámú gyakorlatát.

Cselgáncs: Orbán Viktor munkaebéden fogadta Marius Vizert

A cselgáncs magyarországi sportágfejlesztési stratégiájáról és az utánpótlás-nevelés fontosságáról is tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnöke kedden délután az Országházban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Cselgáncs: megnyílt az IJF művészeti kiállítása

A Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) pénteken újraválasztott elnöke, Marius Vizer nyitotta meg szombaton az IJF művészeti kiállítását, amelyen elismert művészek munkáit láthatják az érdeklődők „az emberiség legmagasztosabb megnyilvánulásairól” – számolt be a 2017-es budapesti világbajnokság honlapja.

Cselgáncs-vb: újraválasztották a nemzetközi szövetség elnökét

Újraválasztották a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnökét, Marius Vizert.

Olimpia: Vizer négy évszakos játékokat is el tudna képzelni

Olimpiai reformokat sürget Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnöke.

SportAccord: Vizer lemondott elnöki tisztségéről

Lemondott Marius L. Vizer, a több mint száz olimpiai és nem olimpiai sportág nemzetközi szövetségét, valamint nagyszabású sportesemények szervezőit tömörítő SportAccord elnöke. A Nemzetközi Cselgáncsszövetséget is irányító sportdiplomata vasárnap közölte döntését.

NOB: Vizer bírált, néhány szövetség kihátrált mögüle

Élesen bírálta hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), illetve annak elnökét, Thomas Bachot a több mint száz olimpiai és nem olimpiai sportág nemzetközi szövetségét, valamint nagyszabású sportesemények szervezőit tömörítő SportAccord elnöke, Marius L. Vizer.

Sportdiplomácia: Marius Vizer lett a SportAccord elnöke

A Budapesten élő Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség első embere lett a SportAccord nevű sportszervezet elnöke.

Cselgáncs: az IJF-elnök sikeres budapesti Eb-rendezést vár

Sikeres rendezésre számít az áprilisi, Budapesten sorra kerülő Európa-bajnokságon Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnöke.