Atlético: 40 millióért érkezik középpályás a Realból – hivatalos

Az Atlético Madrid labdarúgócsapata megvásárolta a Real Madridtól Marcos Llorentét – számolt be a megállapodás tényéről a két spanyol óriásklub egyidejűleg a hivatalos honlapján. A „matracosok” a hírek szerint 40 millió eurót fizetnek a 24 éves középpályásért.

Király-kupa: Ez elkeserítő eredmény számunkra – Navas

Szerdán a spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona és a Real Madrid 1–1-es döntetlent játszott egymással. Meccs utáni nyilatkozatok következnek.

Real Madrid: hetekre kidőlt az el Clásicón megsérülő spanyol

Combizomsérülés miatt három-négy hetes kihagyás vár Marcos Llorentére, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol középpályására.

La Liga: hetekre kidőlt a Real Madrid középpályása

Hetekre kidőlt sérülés miatt Marcos Llorente, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid középpályása.

Sorozatban harmadszor is klubvilágbajnok a Real Madrid!

A papírformának megfelelően megvédte elsőségét a Real Madrid a klubvilágbajnokságon, sorozatban harmadszor is diadalmaskodva a sorozatban.

Real Madrid: a legtöbb ajánlat érte érkezett, hosszabbított

A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbította fiatal középpályása, Marcos Llorente szerződését.

Real Madrid: ki nem találná, kiért érkezett a legtöbb ajánlat

Nem ez volt a Real Madrid történetének legpörgősebb átigazolási időszaka, aminek a blancók drukkerei vélhetően nagyon örülnek, hiszen Zinédine Zidane tökéletesen összerakta ezt a csapatot az utóbbi hónapokban. De ez nem azt jelenti, hogy ajánlatokat sem kaptak a fővárosiak.

Real: CR7 kötényétől hasra esett Marcelo, pedig nem is ő kapta

Jó hangulatban zajlott a Real Madrid péntek délelőtti edzése, cicázás közben Cristiano Ronaldo rendkívül látványos köténnyel csapta be zöldfülű csapattársát, a 20 éves középpályást, Marcos Llorentét. A trükk nagy ovációt váltott ki a többiek körében, a brazil Marcelo konkrétan hasra esett.