Manchester: növekvő adósság a Unitednél, rekordbevétel a Citynél

Ahogy a pályán, úgy azon kívül is felemás teljesítményt nyújt Manchester két nagy futballklubja: a United adóssága több mint másfélszeresére nőtt az elmúlt gazdasági évben, míg a Premier League-ben címvédő City rekordbevételt könyvelhetett el – írja a CNN.

UEFA: eldőlt, hogy kizárják-e a BL-ből a Man. Cityt – sajtóhír

A The Athletic információi szerint megszületett a döntés a gyanú szerint a szponzorpénzekkel trükköző Manchester City esetleges kizárásáról a Bajnokok Ligájából – s nem túl meglepő módon a legsúlyosabb szankciókat elkerülik. A brit sportlap beszámolója szerint az UEFA decemberben küldi meg a hivatalos papírokat a City vezetőségéhez, ebben pedig pénzbírságra kötelezik majd a klubot a 2009-ben bevezetett pénzügyi fair play (FFP) szabályainak megsértése miatt.

Man. City: megvezették az UEFA-t, küszöbön a BL-kizárás – sajtóhír

Nagy bajban lehet az angol Premier League bajnoka, a Manchester City: a New York Times legfrissebb beszámolója szerint a klub – amely vasárnap címvédést ünnepelhetett – megvezette az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénzügyi szakembereit a különböző vizsgálatok során. A tekintélyes amerikai lap szerint a szankció várhatóan a Bajnokok Ligájából való kizárás lesz.

Man. City: „Ha Guardiola akar valakit, a sejk csak megemeli az olaj árát”

Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának elnöke egy Münchenben rendezett pénzügyi konferencián arról beszélt, hogy – a Pep Guardiolától szerzett információja szerint – hogyan működnek az átigazolások a dúsgazdag Manchester Citynél – írja a spanyol As.

Man. City: „A futballtörténelem legnagyobb átigazolása jön!”

Egyetlen mondattal óriási lavinát indított el a Manchester City labdarúgócsapatának tulajdonosa, Manszúr sejk.

Man. City: a tulajdonos Amerikában alapítana klubot

A New York Times szerint Amerikában alapítana klubot Manszúr sejk, a Manchester City labdarúgócsapatának tulajdonosa.